Closed now

Ristorante il Fratello

Rating 3.5 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Vegan

Reviews (20)

Pakko käydää kun tulet Tapiolaan!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 23.10.2017
Rating: 0

Kokemus oli kaikinpuolin loistava. Tilasin pastaa, jonka maku ja koostumus olivat herkullisia. Muu seurue tilasi pippuripihvin ja ranskalaiset(hintaansa nähden loistavat annokset), sekä suklaakakkua, joka oli suussasulavaa yhdessä vaniljajäätelön kera. Asiakaspalvelija oli todella vastaanottavainen ja iloinen. Kahvi oli sisilialaista ja erittäin maukasta. Hinnatkin ovat kohtuulliset. Miinustan yhden tähden ravintolan sijainnista ja koleasta sisustuksesta. Suosittelen kuitenkin erittäin lämpimästi!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 27.12.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Eineslihapullia ja spagettia. Aivan uskomatonta!! Tästä ilosta piti vielä melkein 10 euroa maksaakin. Salaattia ja leipää sai sentään sen verran, että lounaalta selviää iltaan saakka. Toiste ei tule mentyä, se on varma!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 15.02.2016
Rating: 0

Tilattiin ystäväni kanssa pizzat molemmille, ja ne tulivatkin suhteellisen nopeasti. Pizzat olivat hyviä ja kaikki sujui hyvin siihen asti kun saatiin syötyä. Koko ravintolassa oli vain yksi tarjoilija perjantai-iltana, ja hän ei selvästi pystynyt hallitsemaan kyseisen illan asiakasmäärää. Vaikka pyysimme laskua heti tarjoilijan viedessä lautasia pois, jouduimme muistuttamaan laskusta uudestaan ja silti laskun saaminen kesti yli puoli tuntia. Jäi tunne, että meidät oli unohdettu täysin. Ruuan puolesta paikkaa voisikin suositella, sillä hinta/laatu-suhde oli ok. Ala-arvoinen palvelu kuitenkin vie toiveet suosituksista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 29.01.2016
Rating: 0

Tilasin lounaaksi vuohenjuustosalaatin a la carte listalta. Annos oli todella suuri pettymys. Yksi kiekko vuohenjuustoa nahistuneen jäävuorisalaatin päällä, kolme puolitettua minitomaattia ja muutama hassu sipulinpalanen. Se vähäinen juusto oli kyllä hyvin paistettu ja maistuvaa, mutta mitään muuta hyvää annoksesta ei voi sanoa. Annos oli niin pieni, että päädyin täyttämään lautasta "salaattipöydän" etikkapunajuurilla ja porkkanaraasteella, jonka seurauksena makuelämus oli aivan karmea. Kaupan päälle käteen jäi vielä nälkä.

12 eurolla saa esim. läheisestä picnicistä huomattavasti paljon enemmän vastinetta rahoilleen jos salaattia haluaa.

Eli jos haluat hyvää ja täyttävää lounasta Tapiolasta niin mene jonnekin muualle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 02.03.2015
Rating: 0

Osaavat tehdä erinomaisen hyvän ja raikkaan tomaattikastikkeen. Iso plussa italialaisessa ravintolassa. Tomaattisia pasta-annoksia kannattaa siis kokeilla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 19.02.2015
Rating: 0

Kokonaisuudessaan ensimmäinen kertani ravintolassa oli pettymys. Huono kokemus alkoi jo ensi hetkillä, kun saimme pöytään tilaamamme juomat. Tilasin listalta kahdesta vaihtoehdosta halvempaa viiniä, niistä joista pystyi tilata yhden lasin verran viiniä. Saamani viini maistui siltä kuin se olisi avattu kauan aikaa sitten. Kerrottuanu tämän tarjoilijalle hän kertoi juuri avanneesa pullon. Maku oli kuitenkin hyvin eltaantunut ja rautainen. Kokemus ei parantunut, kun saimme ruokamme: seurueestamme pitsat tilanneiden annokset olivat vähätäytteisiä, mitäänsanomattomia. Saamani pasta oli ok, mutta vain siksi, että olin hyvin nälkäinen. En suosittelisi paikkaa muille enkä itsekään aio mennä ravintolaan uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 06.02.2015
Rating: 0

menen ehkä uudestaan

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 21.08.2014
Rating: 0

Tilaamamme Antipasto Misto lautanen alkupalaksi oli sen verran surkea, että peruuttiin koko tilaus pääruokineen. 10 euron Antipasto lautanen on törkeän ylihinnoitettu laatuunsa nähden. Lautanen sisälsi vetistä salaattia, lounaskinkkua, neljä oliivia ja kaksi siivua prosciutto siivua. Olimme seuralaisen kanssa todella pettyneitä ja paras päätös olikin lähteä ravintolasta. En todellakaan suosittele!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 13.07.2014
Rating: 0

Ehdoton lempparini Espoon puolella. Käyn täällä syömässä jopa kohtuuttoman usein. Ruoka on aina ollut herkullista, valinnanvaraa on paljon, hinta on kohtuullinen ja henkilökunta mukavaa.

Huonona puolena voisi mainita, että annos on väliin kasattu milloin mistäkin: Joskus saa ranskalaisia, toisinaan lohkoperunoita, ja joskus kaikkia ainesosia pizzaan ei ole tarjolla. Itseä tämä ei ole ikinä haitannut, lopputulos on ollut poikkeuksetta hyvä. Pikemminkin saavat vain sympatiapisteitä luovuudesta :)

Jos tekee mieli hyvää pizzaa/pastaa/kalaa/pihviä, lähiseudulta ei parempaa paikkaa löydy.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 18.04.2014
Rating: 0

Community

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Kauppamiehentie 1, 02100 Espoo - Route
09 455 5033
http://www.ilfratello.fi/

Options