Unknown

Siipiweikot

Rating 3.4 / 5

Reviews (6)

varmasti yhdet espoon parhaista wingseistä!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.04.2017
Rating: 0

Aivan loistava, ei paljon muuta voi sanoa. Siivet olivat todella hyvin tehtyjä, ei mitään "minuutissa pöytään", vaan ilmeisesti tehdään aina tilauksesta. Siksi kestää hiukan, mutta kannattaa odottaa.

Kamikazesta erityispisteet: On tulinen, mutta siinä on makua, maistuu todella hyvältä. Pelkkä tulisuus ei paljon houkuttelisi, mutta kun se osataan yhdistää makuun, niin tulos on omaan makuun aivan loistava.

Tulen taatusti käymään täällä usein!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 02.11.2016
Rating: 0

Olen haaveillut siivistä pitkään, mutta Siipiweikkojen peruskastike on itselleni liian etikkainen. Palvelu oli hyvä ja nopea, ei vaan omaan makuun sopinut.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 25.09.2016
Rating: 0

Vihdoinkin Siipiweikot PK-seudulle. Suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 12.09.2016
Rating: 0

Rasvaiset siipiveikot. Täällä tuli käytyä arki-iltana, mutta sopisi paremmin kostean illan jälkeiseksi lounaspaikaksi. Ruokavaihtoehtoja on vähän ja kaikki mitä tarjolla on, on rasvassa uitettua. Ei ole minun juttuni, mutta sopii varmasi monen makuun.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 11.09.2016
Rating: 0

Yksi Tampereen suosituimmista kanansiipiravintoloista rantautui viimeinkin pääkaupunkiseudulle. Minulla oli jo ennestään hyvä kokemus Tampereelta, joten kävin sitten Espoossakin.
Ravintolalla ei ole erillistä lounaslistaa, vaan aina tilataan samalta listalta. Lounaaksi sopii hyvin 7 tai 10 siipeä ja ranskalaiset.
Tulisuusvaihtoehtoja on kuusi, miedoin on "Mild" ja tulisin "Kamikaze". Itse söin kolmanneksi tulisimman vaihtoehdon "X-Hot" ja se meni ihan kevyesti. Tosin tulisinta en varmaan uskalla kovin pian kokeilla.
Itse siivet ovat todella maukkaita mutta kovin pieniä, niitä pitää syödä aika monta että tulee kylläiseksi. Kastike on kiitettävän tulista mutta ihan liian etikkaista. Etikan maku tulee selvästi läpi.
Ravintolassa on lounasaikaan yllin kyllin tilaa, mutta siihen nähden palvelu on aika hidasta. Tilauksen pääsee kyllä jättämään saman tien kun tulee koko ravintolaan mutta ruoan saamisessa pöytään voi helposti kestää 15-20 minuuttia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 30.08.2016
Rating: 0

Location

Piispansilta 11, 02230 Espoo - Route
0400 998502
http://www.isoomena.fi/stores/-/shops/Cafes-restaurants/1005278/Siipiweikot