Opens at 11:00

Huviretki Hämeenlinna

Rating 2.6 / 5

Reviews (11)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

olimme mieheni kanssa romanttisilla treffeillä. ja kaiken piti olla täydellistä kunnes:
tilausta sai odottaa ainakin puoli tuntia vaikka ravintola oli tyhjillään. alkuruoka unohtui tarjoilijalta kokonaan pois. pöytään tuotiin pääruoka. kysyessämme alkuruuasta hän sanoi ettei tiennyt mitään asiasta. no sitä ei sit saatu ollenkaan kun oli niin kova nälkä ettei jaksrttu odottaa että pääruat vietäis pois odottelemaan jajoutuisimme vielä odottaa alkuruokaa ties kuinka kauan.
no. mieheni annoksesta puuttui perunat kokonaan ja minun annokseni jana oli hiileksi paistettu.
saimne sentään ilmaiset jälkkärit. mutta mieliala kyllä putos nollille.
sitä enne vuosi sitten annoksesta unohtui artisokka!
meitä ei enää näe siinä ravintolassa!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.11.2014
Rating: 0

Maksaa punasipulia ja kantarelleja perunamuusilla. Juuri oikein paistettu maksa ja kaikki hyvässä tasapainossa. Loistavaa perusruokaa ystävällisesti palveltuna. Näin oli ainakin 29.09. illalla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 01.10.2014
Rating: 0

Alkupaloista pääruuan kautta jälkkäriin. Arki iltana asiakkaita ihan mukavasti joten ei yksin tarvinnut ravintolassa istua. Alkuun salaattia joka oli ihan ok, ei mikään säväyttävä, tuoretta kuitenkin. Pääruokana mielenkiintoinen yhdistelmä kanaa ja härkää. Annos oli todella kuuma joten keittiöstä pöytään ei voinut kestää kauaa :) Maku ja annoskoko hyvä. Jälkkäriksi Creme Brulee menetteli, mutta ei mikään erikoinen. Sanoisinko että sellaista perus ketjupaikka tasoa. Palvelu oli ystävällistä ja mukavaa. Ruuat tuli pöytää sopivassa tahdissa. Voisin käydä toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.10.2013 View previous reviews (2)
Rating: 0

Hotelli Cumuluksen aamiaisella, joka tarjoillaan Huviretken tiloissa. Enpä ala tätä aamiaista kehumaan. Omasta mielestäni tuntuu siltä, että Cumulus hotellien aamiaisella mennään siitä mistä aita on matalin ja tarjoillaan valmis eineksiä niin paljon kuin mahdollista, nakit, lihapullat, lätyt, jne jne. Tämä oli sellainen "köyhän miehen aamiainen" vaikka hotellin hinnat eivät eroa oikein muista. Aamiaiselta löytyi ne välttämättömät perus jutut mitä aamiaisella yleensäkin, mutta MISSÄ PEKONI?!?
Palvelusta ei oikein mitään voi sanoa kun henkilökuntaa ei paljon näkynyt.
Pettymys!

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Added: 01.08.2013 View previous reviews (2)
Rating: 0

Valmisannokset pakasteesta. .. näin mknä sen maistan. Mikrotetut kanat oli kaverilla. Ranskalaiset sentään tais olla perinteisellä tavalla valmistettu. Hinnoittelu on törkeän kallista laatuun nähden. Mutta ilmeisesti sama malli kaikilla ketjuilla (abc, cumulus jne) halvalla mikronkautta rahat pois. Itse en tänne enään eksy.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 07.04.2013
Rating: 0

Edelliskesänä käytiin lomareissulla huviretkessä. Mieheni tilaaman pitsan alla oli vaihtelevasti puolen sentin kerros jauhoja ja vaikutti muutenkin einekseltä. Itse tilasin kanakorin grillikastikkeella. Kanat tuntui mikrossa käyneeltä ja kastike oli ketsuppia pippurilla. Tarjoilija sekoili kahden pöydän välillä (katosi kesken tilauksen toiseen pöytään viemään jotain) ja kun ruuan laadusta sanoimme, veti kädet samassa puuskaan ja otti palautteen vastaan varsin koppavasti. Kun olimme lähdössä, hän yliaurinkoisesti (kuin unohtaneena aikaisemman) huikkasi heipat ja tervetuloa uudelleen. Kyllä, emme todellakaan enää mene...

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.10.2012
Rating: 0

Olen käynyt syömässä muutaman kerran, olen aina tyytyväinen palveluun sekä siisteyteen ja puhtauteen. Alkuruokana leipää ja voita sormisuolan kera, todella hyvää. Söin kasvispastaa, join appelsiinimehun ja jälkkäriksi otin juustokakkua. Pasta oli hyvää keskivertoa, annos suuri ja mukavanmakuinen, juustokakun kanssa marjakastiketta, oli raikasta ja sopivan tahmeaa, ei liianmakeaa, aivan nappivalinta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 14.05.2012
Rating: 1

Ravintolaruokaa pikaraflatyylillä. Sunnuntai-iltana ravintola on puolityhjä. Tila on jaettu erilaisiin saarrekkeisiin, joissa on pöytiä. Meidän pöytämme on häiritsevän matala - sisustussuunnittelijan fiba? Ketjun "maalaisranskalainen" sisustustyyli naurattaa, mutta huomio kiinnittyy nopeasti tapetointehin, jotka ovat nähneet parhaat päivänsä ja ovat paikottain suorastaan saastaisen näköisiä.

Tarjoilija on tosi pirtsakka ja ruoat tulevat nopeasti. Hiivaleipä alkuun tuntuu turhan raskaalta; salaatti olisi kivempi, muttei kuulu konseptiin. Annokset ovat isoja ja rasvaisen oloisia, omassani on kahta lihaa ja kahta kastiketta, perunat ovat raskaita. Pikaruokatyyliä. Ei yhtään hienostunutta, mutta ärsyttävän hyvää!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 30.01.2012
Rating: 0

Ruokien tulemisessa kestää aina, riippumatta ruokailijoiden määrästä. Ruoka on hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 18.12.2011
Rating: 0

Kokemusta on kertynyt monelta vuodelta. Ruoka on oikein hyvää ja maukasta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.08.2011
Rating: -2

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Raatihuoneenkatu 16-18, 13100 Hämeenlinna - Route
03-6488 210
http://www.huviretki.fi/ravintolat/hameenlinna/

Options