Kitchen is open

Iso huvila (Verkatehdas)

Rating 2.8 / 5

Reviews (1)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kallis, mutta hyvälaatuinen lohiannos lounaaksi. Annos koostui perusmauista: grillatusta lohifileestä, keitetyistä perunoista ja kermaviilikastikkeesta - vaikea tällaista olisikin mokata. Tämä ns. kymppilounas tuodaan pöytään kannettuna, mutta korkea hinta tuntui silti perustelemattomalta. Ilta-aikaan sama hinta olisi tästä annoksesta varsin kohtuullinen, jopa edullinen. Seuralaisen porsaanfilee ja perunagratiini (oikeammin kermaperunat) buffetista näyttivät myös kadehdittavilta, mutta loppujen lopuksi olin tyytyväinen omaan annokseeni, joka vieläpä saapui erittäin nopeasti. Lounaan salaattipöytä ja leipävalikoima vaikuttivat monipuolisilta.

Ensivaikutelma ravintolakäynnistä muodostui huonoksi, kun kassalla palveli henkilö, joka ei ilmeisesti tuntenut kassakoneen toimintoja. Hän ei osannut lyödä kassaan lounasseteliä ja käteistä, vaan laski vaihtorahoja pitkään ja hartaasti taskulaskimella - ja väärin ne menivät silti. Ehkä tämä selittääkin, miksi Isossa Huvilassa "kymppilounaan" hinta on 12 euroa...

Ravintolan sisustuksesta minulla on ristiriitaiset tuntemukset. Toisaalta se on ilmava, toisaalta vähän kolkko ja juurikin lounasravintolamainen. Olisi mielenkiintoista nähdä, pystytäänkö ilta-aikaan tunnelmaa säätämään valaistuksella, mutta toisaalta miljöö ei sellaisenaan houkuttele palaamaan illaksi. (5.8.2010)

Edit 23.8.2010: Lounas siirtyi pian käyntini jälkeen Verkatehtaan toiseen ravintolaan, Pikkuhuvilaan. Iso huvila jatkaa tilaus- ja à la carte -ravintolana esitysten yhteydessä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 23.08.2010
Rating: 0

Location

Paasikiventie 2, 13100 Hämeenlinna - Route
(03) 621 6649
http://www.verkatehdas.fi/portal/fi/yleiso/ravintola/