Unknown

Kotipizza Hätilä

Rating 2.8 / 5

Reviews (6)

Naisomistajan palvelu järkyttävää. Olisin ostanut tarjouspizzan kahdella lisätäytteellä, mutta tämä ei käynyt päinsä. Kupongissa moista ei ole kiellettyä ja terkkuja vaan omistajalle, Lukiokadun pizzeriassa saa ylipäätäänkin turkasen paljon parempaa palvelua ja tämäkin ostos onnistui. Häneltä ei eka kerta, mutta nyt suuntaan suosiolla toiseen. Onneksi on valinnanvaraa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.11.2015
Rating: 0

Harmi, vanha tuttu ostopaikka mut tällä kertaa ei ihan mennyt nappiin. Omistaja tekee ihan kymppi plus pizzat mut nuorehko mies 26.9. Sinne päin... Kanttarelleja 3 ja rukcola loppu, ainekset vähän niinku heitetty päälle. Maku , erinomainen kuten aina.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.09.2015
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Asiakaspalvelu ihan pohjamudissa. Seisoin tyhmänä kassan takana, eikä minua kuulemma ehditty rahastamaan. Pizza oli hyvä, mutta asiakaspalvelun laadun takia en suosittele.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 25.08.2014
Rating: 0

Saako tunnustaa - pidän kotipizzasta! Tosin muissa Kotipizzoissa kuin täällä Hätilässä en ole käynyt aikoihin, joten en osaa ottaa mitään kantaa paikan ketjustandardinmukaisuuteen. Henkilökunta on ystävällistä, ja tila pieni, mutta hyvinkin paikan päällä syömiseen kelvollinen.

Pohjat ovat superohuita eikä juustoa onneksi ole liikaa - täytteitä voisi joskus olla enemmänkin, mutta kaiken kaikkiaan pizzat ovat mielestäni tasapainoisia kokonaisuuksia. Erityisesti pidän siitä, että valikoimassa on erilaisia ja laadukkaampia täytteitä kuin monilla muilla korttelipizzerioilla - tarkoitan siis kanttarelleja, poroa, parmankinkkua, rucolaa - ja näitä pizzoja lähinnä tuleekin syötyä. Niistä maksan myös ihan mielelläni sen reilun kympin. Tuntuu, että Kotipizzaketju onkin noilla erikois- ja kausipizzoilla ottanut pesäeroa halpispaikoista Rosson ja vastaavien suuntaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 16.07.2011
Rating: 0

Pizzat laadukkaita ja palvelu täällä keskimääräistä parempi. Pizzat aina sellaisia kuin olettaakin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 30.03.2011
Rating: 0

Pizzat aina huolella valmistettu ja kotipizzan standardien mukaisia.

Pieni miinus joidenkin myyjien olettamuksista. Tilasin pizzan pepperoneilla ja kotona vasta huomasin, että pepperonin sijaan pizzassa oli pepperoni-salami-makkaraa, eikä pepperoneja mitä pyysin.

Jos pidät kotipizzan pizzoista, niin suosittelen tätä paikkaa!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 23€ Added: 15.11.2010
Rating: 0

Location

Hätilänkatu 2, 13210 Hämeenlinna - Route
http://www.kotipizza.fi