Closed

Zante

Rating 4.3 / 5

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Hyvää ruokaa, joka tosin ei ollut erityisen kreikkalaistyylistä. Paikka sijaitsee samassa rakennuksessa ELY-keskuksen kanssa ja sinne mennään siis kyseisen viraston ovesta. Hissillä pääsee 5. kerrokseen. Satunnaisen kävijän on hankala löytää Zanteen, koska missään ei ole mainosta tms., joka ilmaisisi paikan olemassaolosta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 17.04.2013
Rating: 0

Loistavaa ja maukasta ruokaa. Kesäaikaan kattoterassilla huikeaa syödä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 28.04.2012
Rating: 0

Hyvä ja runsas noutopöytä. Erittäin hyvää ruokaa! Henkilökunta on ystävällistä :) Käyn syömässä ruokatunnilla täällä muutaman kerran viikossa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 18.03.2012
Rating: 0

Ei ollenkaan hullumpaa kotiruokalounasta buffetista. Zante on ELY-keskuksen "virastoruokala", mutta se on toki auki ulkopuolisillekin. Koska ravintola sijaitsee rakennuksen 5. kerroksessa, ei sinne eksy vahingossa, vaan paikan päälle on mentävä ihan tarkoituksella. Zanten kreikkalaistaustainen yrittäjä piti aiemmin Taverna Georgiosta (nykyinen Dionysos). Harmi vain, etteivät kreikkalaiset maut päässeet Zanten lounaassa kuin sivuosaan.

Lounaaseen kuuluivat buffetin antimet: runsas salaattipöytä - josta mainitsemisen arvoisia olivat erityisesti tsatsiki ja kreikkalaistyyliset pavut tomaattikastikkeessa - kaksi pääruokaa, erilaisia lisukkeita sekä jälkiruoka ja kahvi/tee. Myös keittovaihtoehto oli tarjolla. Sapuska oli perusmaukasta kotiruokaa ilman sen suurempia yllätyksiä. Tosin kouluruoalta kuulostanut jälkkäri, appelsiiniriisi, hätkähdytti herkullisuudellaan. Kahdentoista aikaan paikka meni täysin tukkoon lounastajista, koska pöytiä on melko vähän eikä tilassa ole yhtään ylimääräistä väljyyttä. Sisustus on varsin karu, mutta maisemat ovat korkealta kauniit.

Tuskinpa tänne tulee kovin usein erikseen hakeuduttua, mutta talossa työskenteleviä paikka palvellee hyvin perusruokalana.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 06.10.2010
Rating: 2

Location

Birger Jaarlin katu 15, 13100 Hämeenlinna - Route
0400676144
http://www.georgios.fi/