Closed now

Linnoitusravintola Kamu!

european à la carte
Rating 4.3 / 5

Kamu! serves delicious food lovingly and leisurely – for the love of good food, drink, atmosphere and good friends.

Kamu! will serve breakfast for you and your friends, cook an unhurried lunch in the middle of the working day and put on a happy dinner for even a large group of friends.

On its à la carte menu, Kamu! highlights its local food, organic delights and seasonal ingredients. We like to use small producers from the local area – short transport distances guarantee fresh delights!


Reviews (15)

Odotimme, odotimme ja odotimme. Saavuimme isolla porukalla keskellä viikkoa tähän paljon suitsutttuun historialliseen miljöösen. Osdotukset korkealla meidät ohjattiin pirteästi varauksemme joka oli viimeisin pöytä tyhjässä ravintolassa- erikoista. Katettu pöytä antoi kuitenkin odottaa suuria sillä palvelua saimme odottaa: Ensin juomia ikuisuuden, toinen alkupaloja ja kolmannen kerran itse annoksia. Maksua ei kuitenkaan tarvinnut odottaa sillä kassa oli ovensuussa ja marssimme itse hiukan mielenosoituksellisesti. Asiallien palvelu kuitenkin vaikka kaunsi hymy korvasi selvästi kokemuksen tällä kertaa.

Ruoka oli paikalista ja selvästi mietittyä. Ryytimaan Wehreys alkusalaattina oli hyvä calinta sillä leipäkorin leipä ja öljy-vinegar oli mitäänsanomaton. Pettymyksenä listan laineiden tuore kala ja kaswisfalafel olivat pois valinnoista. Kasvissyöjien oli päädyttävä siis kasvisburgeriin. Ei sävähdyttävää mutta sentään vegaanisia.
Lohiannos oli kahdella syöjällä lisukkeinneen erilainen,mikä herätti ihmetystä. Kuitenkin kana kysnilaukalla ja vallihaudan liha-annos olivat omintakeisia ja maistuvia. Hiukan olisi saanut olla tähän hintaan kyllä enemmän muutakin kuin peruna-soosi linjaa. Viinilista oli ok. Vain ok.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 37€ Added: 28.09.2017
Rating: 0

Suomen kivoja pikkukaupunkeja turistina kierrellessä Hamina oli jotenkin jäänyt pois matkakartalta. Tuli viimein käytyä ja löydettyä tämä ravintolahelmikin. Tämä oli ilmeisesti vanhin rakennus missä olen suomessa ollut ravintolassa (1700-luvulta) ja tunnelma oli aidosti historiallinen.

Satuimme bliniviikoille ja lätyt olivat hyvin kuohkeita tattariblinejä, varmaan parhaita mitä on tullut syötyä. Pitänee tulla uudelleen kokeilemaan paikan tavallisempaa tarjontaa, kun ei tuonne nyt Helsingistä uutta motaria pitkin kauaa aja.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 30.01.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Erittäin viihtyisä ja tyylikäs ravintola. Tulimme Helsingistä käymään ja olimme todella tyytyväisiä tähän sokkovalintaan. Ruoka oli erinomaista ja ruokalistalla muutenkin oli paljon houkuttelevia annoksia, joissa oli käytetty hyviä raaka-aineita. Ei mikään perusravintola.
Asiakaspalvelu oli hyvää, tykkäsin henkilökuntarakenteesta. Vaikka olimme liikkeellä lauantaina viiden maissa, saimme palvelun nopeasti.
Suosittelen tuttavilleni ja tulemme varmasti uudestaan!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 08.01.2016
Rating: 0

Perjantai-iltana kävimme syömässä, asiakkaina oli vain yksi toinen perhe. Hyödyttömän oloinen hönö neandertaali äijä söhläsi meille elämääkin hitaammin aterimet väärin päin pöytään ja antoi lapsille menun kääntöpuolen väritettäväksi niin, ettei sitä menua sitten päässyt lukemaan. Paikalla ollut naistarjoilija sentään vaikutti "normaalilta", vaikkakin melko tympeältä. Hönö ei saanut meille pöytään mitään, joten nainen sitten passasi kaiken. Mahtoi häntä ärsyttää kolleegansa, joka ei ottanut mitään kontaktia keneenkään, vaan palloili eksyneen näköisenä ees taas.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 31.08.2015
Rating: 0

Äitienpäivälounasbuffet oli maistuva ja hintansa (29 e/hlö + kahvi 3,50 e) väärtti. Kahvin maksullisuus ihmetytti. Lämpimät ruoat olivat herkullisia, etenkin lohi, joka on buffeteissa monesti mautonta ja ylikypsää. Nyt rakenne ja maku toimivat hienosti. Salmiakkijäätelö jäi spesiaaliherkkuna mieleen. Paikka oli mukava yllätys.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.05.2015
Rating: 0

Olin perjantai-iltana syömässä Kamussa 10 hengen seurueessa. Ruuat olimme tilanneet etukäteen, silti emme vielä puolen tunnin odottelunkaan jälkeen olleet saaneet ruokaa. Juomat täytyi hakea tiskiltä. Ruuat saimme lopulta, kun olin kahdesti käynyt hoputtamassa.
Karitsa oli kuivaa kengänpohjaa, vaihdoin sen grillipihviin, joka oli ylikypsää ja mautonta, lisukkeena mauttomia jättikokoisia epätasaisesti kypsytettyjä perunalohkoja. Syömättä jäi, en palaa tähän ravintolaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.11.2014
Rating: 0

Ihana konsepti! Arki-iltana oli aika väljää, ruoka tuotiin nopeasti ja se oli tosi hyvää! Lista oli yllättävän kattava. Itse söin isoon nälkään pihvin, seuralainen burgerin. Jälkkäriksi ruispuolukkapaistosta. Isot plussat teelistasta! Ystävällinen palvelu. Sisustus ehkä enemmän lounaspaikkaan sopiva kuin kovin tunnelmalliseen illastamiseen. Menen toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 27€ Added: 20.10.2014
Rating: 0

Hyvää ruokaa, hyvällä paikalla ja mukava sisustus. Todella suuri miinus huonosta palvelusta ja todella hitaasta keittiöstä.

Tilauksen jättämisestä meni 45 minuuttia siihen kun saimme ruoan pöytään.. Vaikka tiedustelimme etukäteen kauanko jonoa jos ottaa listalta, ja tähän saimme vastaukseksi 15 min.

Kun kyselimme ruokamme perään kun 30min oli jo kulunut saimme vastaukseksi vain tympeitä ärähdyksiä ja hymyä ei tarjoilijoilta meidän suuntaan enää herunut.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 08.08.2014
Rating: 0

Viihtyisä. Laadukas. Pienen kaupungin helmi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 23.06.2014
Rating: 0

Viihtyisä paikka ja hyvä ruoka.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.06.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Raatihuoneenkatu 12, 49400 Hamina - Route
044 728 0175
http://www.ravintolakamu.fi

Options