Unknown

Linna-Hotelli

Rating 2.4 / 5

Reviews (2)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tämä on hieman hankala arvostelu koska ruoan laadusta minulla ei ole aavistustakaan. Tämä siksi, ettemme jaksaneet odottaa niin kauaa, että ruokaa olisimme saaneet.
Hotelli on viihtyisä ja ravintolankin miljöö on mukava.
Aluksi palvelukin vaikutti ystävälliseltä.
Alkujuomat saimme nopeasti ja ystävällisesti. Tilauskin tehtiin ja jäimme odottelemaan annoksiamme. Sitten me odotimme. Odotettuamme odotimme lisää. Puolen tunnin kuluttua olimme juomamme saaneet siemailtua ja jatkoimme odottamista.
Puolentoista tunnin odottelun jälkeen pinnamme ei enää riittänyt joten saatuamme odottelun jälkeen katsekontaktin tarjoilijaan pyysimme laskun juomistamme ja läksimme.
Ravintolaan oli tullut ennen meitä 8 hengen seurue, jonka palveleminen oli kuulemma syy pitkään odotusaikaamme. Heidän lisäkseen ravintolassa olimme me ja kolme muuta asiakasta. 13 asiakasta siis saa keittiön niin sekaisin, ettei puolessatoista tunnissa saa yhtään annosta valmistettua.
Koska keittiö toimii noin hitaasti, luulisi tarjoilijalla olevan aikaa huolehtia asiakkaistaan. Ilmeisesti kuitenkaan ei koska olimme tunnin omissa oloissamme tilannetta ihmettelemässä.

Aamiaisella tilanne jatkui samanlaisena. Muutama leipäpala ja pari juustoviipaletta löytyi,lisäksi joitakin vihanneksia. Kinkkua ja makkaraa oli ilmeisesti ollut mutta kaukalot ammottivat tyhjyyttään. Samoin joku väitti nähneensä jugurttia muttei sitäkään etsimällä löytynyt.

Kerrassaan onneton kokemus. En tule uudestaan enkä suosittele kenellekkään :(

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 23.07.2013
Rating: 0

Kertakaikkiaan loistava hotelli. Erittäin siistiä ja kaunis sisustus. Lämminhenkinen palvelu. Menen varmasti toistekkin

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 15.07.2012
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Kaikulantie 86, 19600 Hartola - Route