Closed now

Hotelli Petäys

Rating 4.5 / 5

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Söimme 3 ruokalajia ja kaikki olivat todella maukkaita ja kauniita annoksia. Pitkään aikaan ei ole tullut syötyä yhtä maistuvaa illallista. Palvelu pelasi hyvin ja tunnelma oli rauhallinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 16.02.2014
Rating: 0

Ruoka oli laadukasta. Tarjoilu pilasi koko aterian.Alkuruokavälineet puuttui pöydästä.Gluteenitonta leipää joutui erikseen pyytämään vaikka tarjoilijalta kyseltiin gluteenittomia annoksia jo alussa.Annokset olivat puutteellisia ja tämä korjattiin vasta aterian loppupuolella.Tarjoilijat eivät olleet ammattinsa arvoisia.Kertaakaan ei kysytty onko kaikki hyvin vaikka useasti olivat pöydissä.Ja ruokailijoita ei ollut montaa ravintolassa.Säälittävää toimintaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 28€ Added: 23.09.2013
Rating: 0

Poikkesin vanhasta tottumuksesta mökkimatkalla Petäys Resortissa ja ilokseni huomasin, että olivat uudistaneet Rantaravintola Kaisan valikoimaa. Sieltä saa nykyään ála carte ruokaa. Söin pariloitua lohta uuniperunan ja tsatsikin kera. Oli aivan mahtavaa! Kaunis rantamaisema, ihmisiä paljon veneillä liikkellä sekä fillareilla. Kuulemma Hopealinjallakin pääsee.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 04.07.2013
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Petäyksentie 35, 14620 Hattula - Route
googleMapsPlatformApiKey