Opens at 12:00

Petäys Resort

Rating 4 / 5

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kahden päivän vierailun aikana lounaat ja a la carte olivat erinomaisia, kokille erityiskiitos raaka-aineiden oikeasta käsittelystä. Erinomainen kokouspaikka yrityksille.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 10.03.2015
Rating: 0

Hotellin ravintolan ruoka on yleensä hyvää, ei mitenkään poikkeavan herkullista, mutta syötävää. Sunnuntai lounaan noutopöytäruoka ei liiemmin eroa esim. ABC:n noutopöydän laadusta, mutta valikoima on pienempi(vähän salaattia, kuivia leipiä..) ja Petäyksen hinnat suuria (noutopöytä oli n. 17 e)
Suurin ongelma on palvelussa. Työntekijöitä riittää enemmän kuin asiakkaita, mutta silti on puutteita. Jos haluaa hintavaa ja kalliin kuuloista keskivertoa ruokaa, kannattaa käydä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 20€ Added: 04.07.2014
Rating: 0

Olen käynyt illallisella kyseisessä paikassa nyt kaksi kertaa. Molemmilla kerroilla otin kalaruoan. Ensimmäisellä kerralla hiillostettua nieriää ja toisella kerralla Vanajaveden kuhaa. Molemmilla kerroilla ruokakokemus on ollut erinomainen. Ja kokemukset ovat kruunanneet toki jälkiruoat, nekään eivät tuottaneet pettymystä. Jälkimmäisellä kerralla otin Suklaa markiisin; annos olisi voinut olla hieman pienempi, se oli aika tuhti. Mutta eihän se välttämättä huono asia ole. Palvelu on aina ollut ystävällistä ja ripeää. Ja miljöö on erittäin kaunis.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 31€ Added: 05.10.2013
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Petäyksentie 35, 14620 Hattula - Route
+358-3-673301
http://www.petaysresort.fi

Options