Unknown

Ravintola Heila

Rating 3.8 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (8)

Better quality option for a pit stop along highway 4 than ABC! The somewhat higher price is worth given the better quality.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 01.05.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.08.2013
Rating: 0

Tuoretta, aitoa ja herkullista ruokaa. Annoksen koko on iso. Tuoreet yrtit ja kaunis annos. Oikein hyvää leipää. Palvelu toimi hyvin ja annokset saatiin pöytään nopeasti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 09.04.2012
Rating: 0

Seurueemme odotti ahtaassa ravintolassa kaksi tuntia ruokaa, jota ei lopulta tullutkaan. Emme kuulleet yhtään anteeksipyyntöä, vaan tiuskaisuja "kyllä täällä kaikki muutkin odottavat". Sentään salaattipöytä toimi hyvin, mikä oli pieni lohtu nälkäisille matkustajille. Keittiötoiminta tökki, ja vanhemmat tarjoilijat olivat todella huonolla tuulella. Ravintolan idea on todella hieno, mutta vanhemman henkilökunnan yhteistyökyvyssä ja palvelualttiudessa oli reippaasti toivomisen varaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.07.2011
Rating: 0

Lounas klo 14 perjantaina oli erinomainen. Listalla oli lohikeittoa,kanaa,possua ja härkäruukkua,jonka söimme.Perunamuusi niin taivaallista,että söin loput jälkiruuaksi. Salaattipöytä poikkesi edukseen tavallisesta kaali-tomaati-kurkkulinjasta. Leivät suoraan lähiruokapuodista-todella hyviä. Liha ruukussa hyvin mureaa ja kastike maistui. Tarjoilu nopeaa ja ystävällistä. Poiketkaa ihmiset ,ettei tämä hyvä ravintola kaadu asiakkaiden puutteeseen. Kiitos vielä pirtsakalle tytölle,joka jaksoi hymyillä kiireen keskellä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 13.06.2011
Rating: 0

Sateenkaarirautu oli maustettu niinkuin kala pitääkin, mausteet yleensä pilaavat kalan oman maun. Lapsiystävällinen paikka. Jopa koirat huomioidaan, ainakin kesäaikaan, juomakupit ulkoterassilla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 29.07.2010
Rating: 0

Sateenkaarirautu, mintulla maustettu kastike: vetinen, mauton kala. Vaatisi napakkuutta kalaan tai kastikkeeseen. Molemmat nyt mitäänsanomattomia. 17.4.2010

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.04.2010
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.09.2009
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Työmiehentie 35, 18200 Heinola - Route