Unknown

AKA Oriental GastroBar

asian, street food
Rating 4.3 / 5

Customer experience

Vegetarian
Special diets
Free wifi

Reviews (4)

Tämä on safety havenini silloin kun en tiedä minne menisin lounaalle, iltapalalle tai drinkille! Rento ja kansainvälinen meininki, ramenit ja bunit ihan huippuluokkaa. Tykkään!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.10.2017
Rating: 0

AKA on ehdottomasti yhtiä lempimestoja pikaiselle lounaalle. Upea sijainti, herkulliset poke/ramenbowlit sekä hauska sisustus! Illallisella tulee vedettyä bowleja, pieniä naposteltavia sekä cocktaileja. AKA ei ole mikään pitkän illallisen mesta, mutta soveltuu erinomaisesti frendien kanssa rentoon nautiskeluun!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 11.10.2017
Rating: 0

Tunnelma on street kitchenia, mutta hinta ollaan jo aivan toista luokkaa. Harvoin edes menen näihin ns aasialaistyylisiin ravintoloihin, ellen tiedän että on varmasti hyvää. Itse aasialaisena odotukseni ovat yleensä korkeammat. Mutta tällä kertaa minut raahattiin mukaan.

Alkupalaksi otin dumplingseja. Hienosti bambuastiassa tuli höyrystetyt dumplingsit, soman pienet. Koko ei sinänsä haitannut ellei hinta olisi ollut 7€. Ensimmäinen reaktio oli, että nuo eivät ole dumplingseja. Kuori on wontoneihin käytetty eli paljon ohuempaa kuin kunnon dumplingsien kuoren kuuluisi olla. Täytettä oli erittäin vähän, ja se oli kuivaa. Täyte ei myöskään maistunut millekään muulle kuin valkopippurille ja viisimausteelle, siitä puuttui mehevyyttä.

Pääruuaksi otin ramen bowl pork bellyllä. Ramenin tärkein elementti on se keitto, ja sitten nuudeli, periaatteessa kaikki muu on vaan extraa. Maistoin siis heti keittoa ensimmäisenä. Tulin jo siitä hieman vihaiseksi, keitossa ei ollut mitään makua kuin suolaa. Missä japanilaiselle ramen keitolle ominainen syvä umami maku joka on tullut lihasta ja kalasta?? Sitten se nuudeli... munanuudelia. Siis sitä munanuudelia jota saa kuivana supermarketeista. En ehkä ole odottanut käsin tehtyä kunnon ramen-nuudelia mutta come on, edes sitä kuivattua versiota aasialaisista kaupoista. Nuudeli oli myöskin hieman alikypsää. Pork bellyä oli kyllä ihan tarpeeksi, mutta liha maistui keittolihalta, ja pork bellyn paras osa eli rapea nahka on poistettu kokonaan. Sitten vielä ihmettelin miksi keitto on niinkin tulista, vaikken saanut kuvaa että sen kuuluisi olla tulista. Sitten selvisi, että kulhon pohjalla on aivan valtava kasa sushien kanssa syötävää pikkelsi-inkivääriä... Onhan se aika erikoista...

Kuvissa annokset näyttävät melkein jo lupaavilta, mutta surullista kyllä, en ollut ikinä niin paljon harmittanut että siinä meni se 26 €. Ympäristö oli ihan kiva ja henkilökuntaa ystävällistä, mutta ruuassa on erittäin paljon kehitettävää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 09.05.2017
Rating: -1

Ihan mahtava paikka. Asialaistyylistä ruokaa street kitchen tunnelmalla. Ruoka oli todella hyvää ja sitä sai riittävästi. Henkilökunta on todella mukavaa ja ammattitaitoista. Suosittelen lämpimästi

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 06.10.2016
Rating: 1

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Pohjoisesplanadi 14, 00100 Helsinki - Route
050 5696564
http://www.akagastrobar.fi/

Options