Opens at 11:00

B-Smokery

american bbq
Rating 3 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (38)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.08.2016
Rating: 0

Toinen kerta peräkkäin suuri pettymys B-Smokerissa. Viimeksi keskimausteinen piltti-mössö makkarakuoressa, jota kehtasivat kutsua makkaraksi. Ei mitään suntuntua ruuassa = maustettu Piltti-annos! Tänään lounaaksi sitkeää ja kuivaa Baby-Ribsiä. Ei enää sormin erottelua vaan veitsellä kovalla työllä. Tiukkaa purentaa ja lopuksi vedellä alas. Aterian viimeisteli kotona hammasvälien putsaus. B-Smokery on mielestäni menossa samaan huonoon suuntaan kuin moni muukin "menestynyt". Laatu laskee ja laskun loppusumma nousee = omistajille lihava massi, vielä. Kiitos aikaisemmista hyvistä kokemuksista, mutta nyt minä pidän pitkän tauon seuraavaan kertaan. Osaisivatkohan ottaa palautteet opiksi? Osaavatko he palata alkuperäiseen reseptiinsä. Hyvää laadukasta liharuokaa kohtuuhintaan. Minä en ole valmis maksamaan tästä ruuanlaadusta pyydettyä hintaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 15.04.2016
Rating: 0

Lauantai-iltana paikka on kuin ammuttu täyteen. Onneksi meillä oli pöytävaraus, sillä ilman varausta tulleet joutuivat kääntymään ovelta.
Tarjoilija ohjasi pöytään, joka oli heti keittiötiskin vieressä, jossa pääsikin "nauttimaan" rasvan kärystä - se hieman latisti tunnelmaa. Kuin myös loppuunpalanut kynttilä, joita oli myös muilla pöydillä. Ei siinä mitään, sehän olisi joillekin hauskaa extremeä, kun kuuma steariini leviää pitkin pöytää ja ehkä kynttilä sytyttää koko pöydän tuleen...
Emme kuitenkaan tulleet extremekokemuksien vuoksi, vaan syömään.
Ruokalistat tuotiinkin nopsaan, tosin juomalistaa piti pyytää, sillä juomia tai ruokia ei tilatakaan tiskiltä, kuten paikan selkeässä esikuvassa Fette Sau -ravintolassa Brooklynissä.
Itse tilasin platterin eli uunipellintapaiselle kyhätyn 3:n liha-annoksen lajitelman.
Jätin ribsit väliin, sillä täältä on voinut lukea ribsien olevan milloin karrelle palanutta hiiltä tai pelkästään silavaa. Sen tilalle valitsin lammasmakkaraa, joita oli kaksi sievää kiehkuraa annoksessa. Tosin ulkonäkö toi jostain syystä Fifi-koiran tuotokset mieleen, mutta maku oli kylläkin ihan hyvä. Brisketiä ja pulled porkia oli mukavat keot pellillä, mutta se mikä hämäsi, oli kimchin ja hapankaalin määrä.
Molempia oli suhteessa annokseen ihan liikaa. Minusta olisi hyvä, että asiakas itse voisi valita haluaako jompaa kumpaa tai kumpaakaan lisukkeeksi, koska ovat niin samankaltaisia kaalisalaatteja. Noiden lisäksi toki oli sitten sitä kolmattakin kaalisalaattia eli colea, joka oli kyllä hyvää.
Erikseen on sitten tilattavana lisukkeita ja tällä kertaa sitten otin briossin, joka kylläkin maultaan oli täydellinen voipulla. Ehkäpä leipurilla oli mennyt ohjeet sekaisin.
Sinällään ruokaa oli kyllä riittävästi, eikä kaikkea jaksanut syödäkään, mutta tosiaan samankaltaisten kaalisalaattien osuutta voisi miettiä ja puolestaan lisukkeiden osuutta ehkä lisätä. Samaten pöytiin voisi tuoda kastikepullot, kuten esikuvaravintolassa, jolloin asiakkaat voivat itse maustaa lihat parhaaksi katsomallaan soosilla. Nyt kastikkeet oli kysymättä truuttailtu lihojen päälle. Onneksi ne olivat kuitenkin sen verran mietoja, etteivät ne pilanneet annosta.
Valitettavasti Fette Sau -kokemusta täällä ei nyt yrityksestä huolimatta ihan saavuteta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 28€ Added: 12.04.2016
Rating: 0

Tyhjä ravintola johon tervehdyksen sijaan tivattiin pöytävarausta ja lopuksi ohjattiin WC:n viereiseen pöytään. Palvelu oli mielenkiintoinen performanssi jossa Kaurismäki fuusioitui Aasian kanssa, mutta ei jaksanut tehdä vaikutusta maksaviin asiakkaisiin. Ruoka oli mitäänsanomatonta ja odotettu BBQ-elämys jäi kokematta annosten latteiden olemusten johdosta. Hintalaatusuhde mielestämme hieman korkea ja paikka tuntuu ratsastavan enemmänkin imagollaan ja Teurastamo-alueella kuin osaamisellaan. Annosten kohokohdat olivat lisukkeet.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 11.04.2016
Rating: 1

On tullu käytyä useita kertoja ja ribbsit on Suomen parhaimpia.
Palvelun taso ala-arvoista varsinkin englantia puhuvan tarjoilija neitokaisen toimesta.
Pyysin työvälineitä ja lasia ja todella nyrpeällä naamalla ne kuitenkin toi, mutta muisti mainita, että meillä on itsepalvelu !
Maksan lounashampparista 13€ ja ravintola olettaa, että olen heillä töissä ja katan itse pöytäni.
En ymmärrä miksi suurinosa asiakkaista tämän hyväksyy.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.04.2016
Rating: 0

Minä tulin tästä ravintolasta todella iloiseksi. Minä pidän karkeasta halliympäristöstä, sain hyvää miellyttävää palvelua.

Ruoka on superhyvää, sekä lihat että lisukkeet. Erinomaista laatua ja ihan kun olisi aidossa Amerikkalaisessa savustamon ruokasalissa. Suosittelen savustetusta lihasta pitäville. Varaa pöytä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.04.2016
Rating: -1

Horrible! Utter disappointment. I came with my family in the evening after having a positive experience at lunch. We ordered ribs expecting to be same ribs I had in lunch, but they were disgusting! No potatoes available as sides! Double price! Half the portion! Never again! Spoiled my friday completely, we literally feel robbed! I wish there was a money back policy in restaurants!!!!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 81€ Added: 19.02.2016 View previous reviews (3)
Rating: 0

Söin ribsit panzanella salaatilla ja juomaa siihen kylkeen. Ribsit oli positiivisten huhupuheiden jälkeen karvas pettymys. Ribsit oli kuivat, pääosin ihan mustaksi kärvennetyt ja lihaa oli vaikea saada luusta irti. Maku oli ennemmin sinappinen bbq-makuelämyksen sijaan. Panzanella oli muuten hyvä, mutta leipäpalat olivat hyvin vettyneitä ja salaatin maku oli omiin verrokkiannoksiin nähden aavistuksen etikkainen. Kokonaisuutena ribsit+lisukesalaatti ei todella ollut 20e arvoinen.

Tähän komboon kun lisätään vielä palvelu joka oli keskinkertaista suorittamista aidon palveluasenteen sijaan, ei todennäköisesti tule tarvetta astua tähän paikkaan enää jatkossa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 27€ Added: 14.02.2016
Rating: 0

Lounaalla falafel-burger lisäkkeineen. Hyvät perusmaut ja tämän tyylisistä boheemeista paikoista yksi parhaista. Sisustus super hieno! Palvelu ei mitenkään mainittavaa, hieman tietämätöntä ja rosoista mutta ihan ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 07.02.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Naudanrinta ja kyljet aivan loistavia, lihanystävän pakollinen kohde. ...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 23.11.2015
Rating: -5


Location

Työpajankatu 2, 00580 Helsinki - Route
0407775959
http://bsmokery.fi/