Opens at 11:00

Bar Cón

Rating 4 / 5

Customer experience

Vegetarian
Vegan
Special diets

Reviews (5)

Bar Con ei täyttänyt odotuksia "elävästä tapasbaarista". Vierailimme juuri ravintolan avattua ja saimme valita paikat tyhjältä sisä"terassilta", mistä oli mukavat näkymät. Palvelu tosin jo saapuessamme ei ihan sopinut ensimmäistä kertaa vieraileville, emme ymmärtäneet, että tilaukset tulee hoitaa tiskiltä. Hetken odoteltuamme menimme kuitenkin tiskille tilaamaan ja maksamaan, ja siirryimme takaisin pöytään. Ruokailuvälineet, lautaset ja muut sai itse hakea ulkoterassilta, työntekijöiden käyttämästä vaunusta. Okei.

Terassilla oleva pöytä oli äärimmäisen pieni, ja kahden hengen tilaamat tapakset mahtuivat siihen hädin tuskin, ja osa täytyikin laittaa ikkunalaudalle. Tilasin patatas bravasin, perunamunakkaan, talon leipää ja päivän juustolajitelman. Patatas bravasin perunat olivat ihanasti paahtuneita, mutta niihin oli lykätty sen verran majoneeseja päälle, että ne maistuivat lähinnä niiltä ja suolalta. Perunamunakas tarjoiltiin kylmänä tomaattisalsan kera, ja munakas oli kyllä ihan maistuvaa, mutta jotenkin hieman kaupasta ostetun oloista. Leipä oli vaaleaa leipää oliiviöljyllä, ja juustolajitelmassa oli pienet siivut kolmea eri juustoa. Hyviä juustoja (tosin hieman liian pitkään huoneenlämmössä seisoneita), mutta hintaansa nähden melko vähän tarjolla.

Ruoka oli "ihan ok", ja palvelusta ei tullut ollenkaan tervetullut olo. Jotkut tapakset tuntuvat melko kalliilta, mutta neljästä tuli jo todella täyteen. Vegevaihtoehtoja toivoisin sekaan muutaman lisää. Terassilla voi olla sekä sisällä että ulkona, mikä on oikein hauskaa ja näkymät mukavat, mutta palvelun laatu sai minut karttamaan ravintolaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.08.2019
Rating: 0

A total rip-off. I have eaten at this restaurant 2 times and the food was good, but not value for money.

Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Sunday the restaurant is not busy.

Friday / Saturday the restaurant is busy, Bar Con makes up for the losses by ripping-off customers on Friday / Saturday.

I ORDERED THREE DISHES
JAMÓN IBÉRICO 100% PURO DE BELLOTA 19,90€ / 40g COMPLAINT: Not a Single Whole Slice of Ham it was all the Broken Bits of Ham & FAT rip-off not value for money

JAMÓN IBÉRICO DE CEBO 9,90€ / 40g
COMPLAINT: Not a Single Whole Slice of Ham it was all the Broken Bits of Ham & FAT rip-off not value for money.

CHIPIRONES 9,90€ Deep fried baby squid with aioli
COMPLAINT: Very Greasy food. The portion was acceptable due to its Location Kamppi.

Customers can get better food in Kamppi Restaurants from Very Stable Restaurants that offer Customer Service & under a Scandinavian Style Of Food Management with Consistency & Professionalism.

The Bill Including wine 1 Person was $69.20 and it was nasty food. When A Restaurant Rips-Off its Customers it should be investigated UNDERCOVER.

I regret not going to my usual best places to eat & stable restaurants such as Fisken, Bastardo, Jord, Don Corleone & Thai Orchid Great where you can get Value for Money & Consistency of Food & Service.

I HAVE PROOF OF MY VISITING BAR CON DATE 19/01/2019 PAID BY CREDIT CARD

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 20.01.2019
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Erinomaisia tapaksia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 29.09.2017 View previous reviews (2)
Rating: 0

Päivän tapas- ja pinxtolajitelmat oli erinomaisia hinta-laatusuhteeltaan. Kaikki myös maistui oikein herkulliselta; etenkin homejuusto-pinxto ja vihreät paprikat olivat meidän mieleen! Ainoa miinus tulee todella kalliista viinivalikoimasta. Jos laskusta yli puolet tulee juomista, on se ehdottomasti liikaa. Muuten erinomainen paikka niin nopealle piipahtamiselle kuin pidemmän kaavan istumisellekin. Ystävällinen palvelu ja viihtyisät tilat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 09.05.2017
Rating: 0

Ruoka oli erittäin hyvää, syötiin porukalla erilaisia tapaksia ja juotiin hyvää viiniä. Asiakaspalvelu oli huippua, meidän pöydän tarjoilija oli ammattitaitoinen ja mukava. Tullaan kyllä uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 13.12.2016
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Urho Kekkosenkatu 1, 00100 Helsinki - Route
http://www.bar-con.fi

Options