Opens at 14:00

Bastis

Rating 3.2 / 5

Reviews (9)

Hyvät pitsat ja ystävällinen palvelu, suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.01.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Meillä oli yksityistilaisuus ravintolassa. Aika onneton esitys.. Kuohuviinit yleensä tarjoillaan tarjottimella eikä yksitellen juosta jokaiselle tuomaan lasia. Hyvin epäystävällistä henkilökuntaa. Lautaset vietiin heti pois kun oli syönyt vaikka tokikin olisi voinut hakea lisää koska ruoat olimme maksaneet. Lasit haettiin heti pois kun ne tyhjenivät(ruoan kanssa kuului lasi viiniä) . Mitään ei myyty vaan tunnelma oli sellainen että henkilökunnalla oli kiire kotiin. Kävimme ostamassa juomat kyllä tiskiltä itse. Yhtään ystävällistä sanaa ei kuultu vaan tilanne oli ahdistava. Mistä lie henkilökunta oli paikalle raavittu. Parasta oli se että tila oli varattu klo.21.00 saakka meille ja valomerkki tuli klo.20.45.. Juu siis valomerkki tilausravintolassa. Ravintolan aukioloaika oli klo 22 saakka oven aukioloajan mukaan joten hieman hämmentävää oli tuo valomerkki. Meillä oli valmistujaiset ja olisi ollut kiva että henkilökunta olisi ollut tällaisena päivänä mukana asiallisesti. No 30 ihmistä kun kertoo kaikille tuttavilleen asiasta niin kato käy kun tuskin muutoinkaan on ko. ravintolassa tungosta. Itselleni oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun käyn ko. paikassa. Oli kyllä todellakin selvää alusta saakka että meistä haluttiin vain eroon jotta henkilökunta saa lähteä kotiin. Lopulta jopa osa juomista korjattiin pois kun asiakas oli vielä stä juomassa. Käsittämätön paikka... Ja erittäin surullista että tällaisia paikkoja on olemassa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.01.2016
Rating: 1

Pizzoissa ei olla edes sen vertaa vaivauduttu että tekisivät pohjat itse. . tuli mieleen lähinnä lidlin pakastepizza.. Jokseenkin asiakkaan aliarviointia kun pizzapohjat ovat einestä.. täytteet sentään itse lisäsivät päälle... Pizzaa en voi suositella ainakaa, muista ruoista en tiedä. "Dokaus" paikkana sen sijaan paikka on erittäin viihtyisä. 13,50e todella suolainen hinta pakastepizzasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 08.10.2015
Rating: 0

Hyvä lounassetti, raikasta tuoretta salaattia ja uunijuureksia. Pääruoka maukas ja hyvin valmistettu. Sijainti hieman sivussa joten ehkä ei tule uudestaan ihan heti käytyä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 26.09.2015
Rating: 0

Erinomainen lounas. Kevyesti alueen paras. Erityispisteet siitä että ruoka tarjoillaan annoksena pöytään, sen sijaan että olisi iänikuista kaukalosta rääpimistä niin kuin niin monessa paikassa muuten nykyään. Tulen taatusti uudestaan. Viihtyisä miljöö ja hyvä palvelu. A la cartea en arvostele kun en sitä syönyt, lounasrvostelu kahden käynnin perusteella.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 20.08.2015
Rating: 0

Ei aivan kulkureitin varrella, mutta pienen mutkan väärti. Lounaalla tarjolla oli possupihvi tai tonnikalapasta. Päädyin empimättä ensimmäiseen, seuralaiseni epäröinnin jälkeen jälkimmäiseen. Minä voitin. Pihvi oli mainio, mutta annoksessani parasta olivat kuitenkin erinomaisen pippurinen kastike ja yllätyksekseni perunakroketit. Seuralaiseni pasta-annos oli toki syötävä, mutta ei lopulta sen kummempi. Alkusalaattipöytä oli oiva ja sisälsi mm. tonnikalapastaa (simppelimpää kuin pääruoka!), tomaatti-fetasalaattia, kananmunaa ja leipää. Jälkkäri (maustamatonta jogurttia ja marjoja) ja kahvi kuuluivat kympin lounaaseen, mikä ilahdutti.

Itse miljöö on avara ja valoisa auringon paistaessa suurista ikkunoista sisään. Katse viistää rakennustyömaata, jossa on edelleenkin paljon tehtävää. Palvelu oli miellyttävää.

Yhden iltakäynnin ja yhden lounaan perusteella ravintolaa voi suositella – vaikka se ei normaaliin elinpiiriin kuuluisikaan. Sitä paitsi matkalla voi ihailla nykypäivän toimistoarkkitehtuuria ruohonjuuritasolta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 28.07.2015
Rating: 2

Ruoka menetteli hinta-laatu -suhde huomioiden, mutta kokemuksen pilasi aivan kaatokännissä oleva toinen pöytäseurue, jonka örvellystä, huutelua ja irstailua päästiin kyllä pakoon toiseen pöytään. Porukan kunto ja käytös oli sitä luokkaa, että ilmeisesti kyseessä oli ravintoloitsijan tuttuja, koska saivat jatkaa iltaa. En kyllä suosittele viikonloppuiltana, jos tarkoitus on syödä. Tuopille varmaan voi mennä, jos seurueen ikähaitari painottuu kahdenkympin alkupäähän.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 23.03.2015
Rating: 0

Loistava henkilökunta ja ilmapiiri. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 08.01.2015
Rating: 0

Nyt täytyy sanoa että olin todella pettynyt lounaaseen. Lihapullat ja perunamuusi kuulosti tosi herkulliselta, mutta tarkemmalla katsomisella selvisi, että kyseessä oli tomaattikastikkeeseen piilotetut eineslihapullat, jotka vielä kaiken lisäksi oli kylmiä. Perunamuusi maistui samoin aivan valmiilta Mummon muusilta. Tämä on harmillista, sillä henkilökunta on tosi mukavaa ja sydämellistä. Kuitenkin jos kyseessä on ravintola, odotan saavani siellä tehtyä ruokaa. Aikaisemminkin olemme pettyneet lounaaseen ja tämä oli varmastikin viimeinen kerta kun suuntaamme Bastiksen lounaalle. 500 metrin säteellä löytyy nimittäin myös ihan oikeitakin ravintoloita.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 26.05.2014
Rating: 1

Community

Images

People interested in this restaurant (3)


Location

Alvar aallon katu 3, 00100 Helsinki - Route
040-1577203
http://www.bastis.fi