Opens at 07:30

Bergga

Rating 2.6 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (30)

Tuttu paikka, käynyt jo pitkään. Huomattavissa on kyllä pientä tason hiipumista. En tiedä johtuuko, että suosittu paikka. Näkyy eniten asiakaspalvelussa, salaatit loppu usein, asiakas saa kysyä kaiken, onko lisää tulossa jne. Henkilökunta juttelee toisilleen niitä näitä ja asiakas menee vähän niinkuin siinä vieressä.
Paikka on tosi kiva, kahvilan valikoima hyvä. On viinejä ja oluitakin.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 19.09.2017
Rating: 1
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kävin lounassalaatilla. Paikka on kiva, mutta salaatista ja palvelusta jäi aika hajuton, mauton ja mitäänsanomaton vaikutelma. Kolmen täytteen salaatti vajaalla 10 eurolla oli ok, mutta hieman pieni. Palvelu vaisua. Aikaa käynnistä on vasta muutama päivä, mutta mitään erityisesti mieleenpainuvaa ei ollut. Ehkä pitäisi antaa uusi mahdollisuus illalla ja ottaa salaatin tai muun syömisen kylkeen viinilasillinenkin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 09.08.2016
Rating: 0

Kävin Berggassa syömässä lounaan, johon kuului keittoa ja salaattia. Kahdesta keittovaihtoehdosta maistoin parsakaali-inkiväärikeittoa, joka ei ulkonäöltään ollut kovin miellyttävä, mutta maistui aivan hyvältä. Keiton parsakaalipalat olivat tosin liian suuria, jotta niitä olisi ollut helppo syödä. Lounassalaatti oli aivan hyvää, vaikka olisinkin toivonut vähän enemmän makua couscoussalaattiin. Kokonaisuudessaan ravintola oli varsin miellyttävä ja henkilökunta oli ystävällistä. Lounasaikaan yhdellä tarjoilijalla oli täysi työ siivota pöytiä ja palvella asiakkaita tiskillä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 14.05.2016
Rating: 0

Kiva paikka, huono palvelu. Salaatti oli hyvä, vähän erilaiset täytteet. Kahvi tai tee kuului hintaan, mutta kun halusin ottaa teetä oli vain kahvitermos esillä. Oli pitkä jono mutta kysyin nopeasti löytyisikö teevettä. Myyjä sanoi että teevesi annetaan tiskin takaa. Halusin antaa kuppini hänelle mutta hän sanoi vain kuivasti että piti mennä jonon päätyyn. Olin jo jonottanut ostaakseni salaatin ja minusta oli törkeätä pyytää jonottamaan uudestaan. En tulisi uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 25.10.2015
Rating: 0

Olemme käyneet Berggassa muutamia kertoja. Tila on hauskasti sisustettu. Leivonnaiset ovat ihan kivan oloisia, mutta niitä vaivaa aina pieni kuivuus. Lime-kookos-juustokakku oli melko mautonta ja kevyttä: enemmänkin jogurttihyydykettä kuin juustokakkua. Banaanikakku on välillä ollut tuoreempaa, välillä kuivempaa.

Salaattipöytä on keskinkertainen. Salaattipohjalle voi valita muutaman lisukkeen. Erityisen maukkaita ne eivät ole, aika perussettiä kuten juuston/kananpaloja sekoitettuna vihannesten kanssa. Esimerkiksi kylmät vihreät (pakaste?) pavut jäivät syömättä. Tässä voisi tsempata, hinta on kuitenkin ruokasalaatin luokkaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.08.2015
Rating: 0

Olen käynyt usein avaamisesta lähtien. Kahvi hyvää, samoin itsetehty inkiväärijuoma ja sima. Mutta ne leivonnaiset... Ensimmäisellä kerralla otin korvapuustin, enkä ole kuivempaa ehkä koskaan saanut. Tämän jälkeen totesin aamiaisen sämpylän kuivaksi ja mauttomaksi (ehkä enintään hiivan makuiseksi), sama toisella aamiaiskerralla, jonka jälkeen en ole enää aamiaista ottanut. Avokadokakku oli vain oudon makuinen, mutta samalla jopa mauton.. Ja vappuna munkki ei olisi mennyt alas ilman superhyvää simaa - oli taas niin kuiva, kova ja mauton.. Surullista, koska paikkana kiva ja leivonnaispaikat puuttuvat alueelta.. Haluaisin tykätä!

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 8€ Added: 29.07.2015
Rating: 0

I had a cup of espresso, a soda and a warm apple pie with ice cream of the house.

I was expecting to have a piece of pie with a scoop of ice cream, but was handed something that resembled a cup of milk. On the table it turned out that the milk was the ice cream. It was completely melted, and pouring few teaspoons of that thin liquid on the pie turned the pastry into a mushy mess. I was very disappointed. With the price of the ice cream + the pie one is able to have a decent slice of cheesecake in other cafés around Helsinki.
Also the espresso was among the tiniest I have had with just maybe two teaspoons of coffee.

The milieu is nice though, and the location is excellent.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 29.03.2015
Rating: 0

Kokoa itse -salaattipöydässä runsas valikoima maistuvia vaihtoehtoja, lämmin ruoka lounaalla laimea kokemus. Lounasbuffetin leipä oli selkeästi eilistä, levite puuttui; kasvislasagne oli yltiökuorrutettu juustolla ja vailla mausteita; naudanlihasuikaleet vihreillä pavuilla jatkoivat samaa mausteentonta linjaa vaikka raaka-aineet sinällään ok.

Palaan istumaan viihtyisään miljööseen salaatille illemmalla, lounaan jätän jatkossa väliin. Kahvilan täytetyt bagelit ja leivonnaiset näyttivät myös houkuttelevilta, luulen että paikalla potentiaalia enemmän kahvilana kuin lounasravintolana.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 17.03.2015
Rating: 0

Ruokapuoli vielä testaamatta, mutta ykköspaikka teehetkeen tai lasilliselle viiniä. Erinomaiset leivonnaiset ja hyvä valikoima. Palvelu miellyttävää, tunnelma rento!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.03.2015
Rating: 1

Lounasruoka jättää kovasti toivomisen varaa. Muutaman kerran käynyt, ja joka kerta on ollut pettymys. Ruuat (mm. keitot ja kasvisruuat) ovat olleet mauttomia ja vetisiä, lihapullat tosin ihan OK.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 10.03.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (4)


Location

Viides linja 14, 00530 Helsinki - Route
https://www.facebook.com/berggakarhupuisto

Options