Closed

Bulevardin Kahvisalonki

café salon
Rating 1.4 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (86)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Pettymys. Upean sijainnin ja mukavan sisustuksen luoma hyvä ensivaikutelma kaikkosi muutamassa sekunnissa. Olematon palvelu, asiakaspalvelutaidoton myyjä vain rahasti. Kahvilan hinnoilla en olettaisi itse joutuvani kaatamaan kahvin kuppiin. Kinuskikakun puolen sentin kinuskikuorrute oli vetistä ja mautonta, enkä voi ymmärtää miksi kakussa oli raparperia (maaliskuussa). Kahvi oli laihaa ja lähes huoneenlämpöistä. En suosittele.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 7€ Added: 26.03.2015
Rating: 0

Putosin kyllä tuolilta nähdessäni työkaverin noutaman lounassalaatin! Kollega kävi noutamassa ISOT lounassalaatit työpaikalle. Jo salaatit käteensä saatuaan, hän oli kysynyt, onko tämä TODELLA iso salaatti, josta hän oli maksanut 10 euroa. "Kyllä on!"
Mukana oli muutama kikherne, 80 g kanaa ja hieman jäävuorisalaattia patjana.
Hieman soimaan itseäni, ettemme katsoneet arvosteluja täätä jo etukäteen. Olisimme välttäneet pettymyksemme.
Kun vielä salaatti tilataan niin, että se maksetaan etukäteen, niin se näyttäisi avaavan ikkunan rip-off- toiminnalle.
Halusin kirjoittaa tämän vain sen vuoksi, että kukaan muu ei pettyisi toimintaan. Omalta osaltanihan asiakassuhde on jo taputeltu!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 10.10.2014
Rating: 0

Aamukahvilla croissantin tms. kera muutaman kerran käynyt arkisin. Paikka ollut silloin aika tyhjä, joten avaran tuntuisuutta riittää. Palvelu noilla kerroilla ystävällistä, iltapäivälehden lukumahdollisuus kahvin kera ei ole myöskään pahasta, se täällä tarjolla.
Laadullisesti ei eroa keskivertokahvilasta, hinnallisesti ei mitenkään edullinen kuten valitettavan moni muukin Helsingin kahviloista.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 6€ Added: 24.08.2014
Rating: 0

Hyvä vaihtoehto, mikäli haluat 5 eurolla pienen sämpylän, jonka täytteenä on mm. noin millin paksuinen tomaatin kantaosa, käytännössä pelkkää kuorta. Huonoa laihaa kahvia. Tuolla sijainnilla ja liiketilalla saisi syntymään Helsingin hienoimman kahvilan, mutta valitettavasti tämä ei ole kuin rahastusautomaatti vilkkaalla sijainnilla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 24.03.2014
Rating: 0

Olen käynyt kahvisalongissa useaan otteeseen lounaalla tai kahvilla. Suosikkejani kahvilassa ovat pullat sekä piiraat, jotka maistuvat tuoreilta. Kuitenkaan edes kuohkeat leivokset eivät saa minua palaamaan tähän paikkaan! Välillä laihan, välillä palaneen kahvin vielä sietäisin, mutta suorastaan surkea palvelu yhdistettynä ylihinnoitteluun takaavat sen, etten enää avaa salongin kellon kilisyttämää ovea. Ymmärrän, että paikan sijainti on arvokas, mutta pelkkä miljöö ei oikeuta kalliiseen hintaluokkaan, jos sisustukseen, tunnelmaan, palveluun tai tuotteisiin ei ole panostettu. Peruslaadusta maksaisin mielelläni perushinnan. Kahvilan hyvin nuorelta vaikuttava henkilökunta on joko täysin asiakaspalvelukelvotonta tai heillä on hyvin kurjaa työssään. Terve ja kiitos osataan sentään lausua, mutta aitoa hymyä tai tunnetta, että asiakkaista välitetään, en ole täällä koskaan kokenut. Aivan kuin ulkoapäin kaunis salonki olisikin täysin vailla sielua. En suosittele paikkaa kenellekään ja tulen surulliseksi siitä, että upea miljöö menee hukkaan jälleen yhden kahvilan takia, jota ei hoideta sydämellä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.10.2013 View previous reviews (2)
Rating: 0

Peruskahvila miellyttävässä paikassa. Kahvila perustasoa. Ei juuri jää mieleen, mutta paikkana hyvä ja ilmapiiri rauhallinen. Kahvit kovan hintaisia ja kakut peruslaatua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 23.09.2013
Rating: 3

Ihanan valoisa ja vanhanaikainen, siisti sisustus sekä ystävällinen palvelu! Otin aamiaiseksi jogurtin, jossa oli reilusti hunajaa, pähkinöitä ja viinirypäleitä - todella hyvää. Latte ja croissant maistuivat myös. Yhteensä lähes 10€. Aamulla oli hyvin tilaa, muttei kuitenkaan autiota.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.04.2013
Rating: 0

Käyn täällä usein lounassalaatilla ja kahvilla. Salaattitäytteistä varsinkin lohi on mieluinen. Päivisin ihana tunnelma, täällä viihtyy hyvin kirjaa lukemassa. Joinakin iltoina on mahtavaa live-musiikkia josta voi nauttia viinilasin kera. Muistuttaa mielestäni kivaa pariisilaista kahvilaa!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 01.04.2013
Rating: 0

Yhtenäisempi sisustus olisi hyvä, pidän itse enemmän puisista tuoleista, nahatuolit ovat mauttomia. Voisi siis vielä yksinkertaistaa lookia niin olisi klassisempi.
Peruscappucino.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 4€ Added: 06.02.2013
Rating: -1

Täällä somasti sisustetussa kahvilassa on montaa eri gluteenitonta purtavaa tarjolla. Lasivitriinin ylähyllyltä löytyi kahta suolaista piirakkaa ja neljää makeaa kakkua, kaikki gluteenittomia siis. Kaakao maksoi 4€ ja piirakkapala 5,30€. Tarjolla oli myös runsaasti viljaisia herkkuja, keittoa sekä salaattibaari.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 11.01.2013
Rating: 0

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant


Location

Bulevardi 1, 00100 Helsinki - Route
09-670940
http://www.bulevardinkahvisalonki.fi/