Unknown

Cafe Crepes

Rating 5 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kerrassaan loistava paikka pysähtyä kahville aamuisin. Henkilökunta todella hillittyä, asiallista ja ystävällistä. Juuri tämän takia valikoin ko. paikan. Aamuisin en välttämättä jaksa yhtään ylimääräistä puhetta ja tuntuu henkilökunta ymmärtäneen sen. Perus huomenta, kiitos ja ole hyvä, ei mitään muuta turhaa mölinää! Muissa torin paikoissa välttämättä näin ei ole. Vege crepesin kerran otin ja oli tosi hyvää, tosin ehkä hiukan raju suola mutta juuri siihen oloon se ei haitannut yhtään. Toivottavasti enskesänä saan vierailla taas crepesissä. Henkilökunnalle tosi paljon kiitoksia kesästä. Aivan upeita ihmisiä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.09.2013
Rating: 2

Yksi kesän parhaista paikoista! Ilmapiiri on hauska ja henkilökunta huippu ystävällistä. Suosittelen erityisesti torin aamuja, kun vilskettä ei ole vielä liiaksi ja kaupunki herää! Ystävällinen henkilökunta suositteli minulle kinkku-juusto-muna krepestä aamiaiseksi, eikä suotta, koska se oli todellinen makuelämys ja maistui!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 08.09.2013
Rating: 3

Loistava paikka jälleen kerran.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.09.2012
Rating: 0

Kauppatorilta saa kerrankin jotain muuta kuin lihiksiä tai muikkuja, nimittäin herkullisia lettuja. Tilasin lounaaksi kana-brie-pesto-täytteisen letun ja seuralaiseni tilasi kana-mango-täytteisen letun. Annokset tuotiin pöytiin melko nopeasti. Rapeaksi paistetun muurinpohjaletun välissä oli myös paljon salaattia. Herkullinen kreppi oli sopivan täyttävä lounasruoaksi. Harmi, ettemme jaksaneet enää jälkiruokalettuja tilata, ensi kerralla sitten...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 09.07.2010
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Helsingin Kauppatori, 00100 Helsinki - Route
http://crepes.fi/

Options