Unknown

Cafe Köket

Rating 2.3 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (13)

Suppea valikoima pääasiassa valmistuotteita. Kaikkea listalla mainittua ei löytynyt paikan päältä(esim. munakas ja DIY-salaattibaari). Jopa appelsiinimehu oli tehty tiivisteestä. Sijainti hyvä ja paikkana viihtyisä, mutta en suosittele jos mukaan ei tule lapsia. Olisi pitänyt tutustua tarkemmin etukäteen kaveriporukan kanssa ei mukavinta kun tilaa hallitsee suuri leikkipaikka ja lapsia joka puolella. Henkilökunta oli todella mukava ja asiakaspalvelu hyvää. Hinta/laatu-suhde kuitenkin todella heikko, lauantaibrunssin perusteella en voi suositella.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 24€ Added: 23.01.2018
Rating: 0

Suuri pettymys. Paremman brunssi saa lähes mistä tahansa muusta Helsingin brunssipaikasta. Ruoka mautonta, kuivaa ja ylihinnoiteltua. Onneksi oli Let's deal -lahjakortti, jolla sai brunssin puoleen hintaan.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 24€ Added: 27.05.2017
Rating: 1

Todella väsynyt aamiainen, vanhaa leipää, kylmää puuroa, väljähtynyttä teevettä. .. suuri pettymys, kun paikka sinänsä kiva.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 12€ Added: 23.02.2017
Rating: 0

(Brunssi) Pöytä johon meidät ohjattiin oli sijoitettu verhon taakse seinän viereen. Pöytä oli kirkkaankeltainen ja astiat olivat halvan näköisiä ja värisiä (virheitä, keltasia, punasia). Brunssilla oli perus aamupalaa tarjoolla aika suppeasti ja sen takia 25e per naama on liikaa. Vohvelit tehtiin itse joka ei ole suuri ongelma, mutta valmis kermavaahto oli hieman outo ratkaisu. Mehuja oli vain yhtä makua.

Suppea valikoima, oudosti sijoitellut pöydät ja halvat astiat eivät ole 25 euron arvoista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 11.09.2016
Rating: 0

Köketin äitienpäiväbrunssi osoittautui suureksi pettymykseksi. Kuohuviini oli makuumme turhan makea ja mehua oli vain yhtä laatua, tämäkin ylimakeaa valmisjuomaa. Ruokavalikoima oli suppea, kana (ainoa pääruoka) kuivaa ja puuro kokkareista. Leipävalikoimassa kahta eri valmisleipää. Jälkiruokapöytä oli lasten makuun vohvelirautoineen, mutta mansikkakermakakku ja valmiskermavaahto olivat pettymyksiä. Croissant+hillo eivät edes kuuluneet 38€:n hintaan. Tunnelma rento ja lapsiystävällinen.

Helsingin brunssivalikoimassa suurin pettymys ja voimakkaasti ylihinnoiteltu.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 38€ Added: 08.05.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ruuan laatu ja sisältö vaihtelee, tunnelma mukava. Olen syönyt lyhyen ajan sisään pariin otteeseen seuralaisten kanssa vuohenjuusto-punajuuri-spelttisalaatin, jossa kaksi kokoa (iso ja pieni) sekä sisältö vaihtelivat käyntikerroilla. Välillä niissä oli hyviä, ravinnepitoisia vihreitä lehtiä kuten mangoldia ja pinaattia yms., sekä erinomaista vinaigrettea, eräällä kerralla pohja taas oli vetistä jäävuorisalaattia ja vinaigrette öljyisää, paistetut juurekset kylmiä. Yleisesti salaatin taso oli hyvä, mutta se kaipaisi ehdottomasti säännönmukaisuutta.

Leivissä on turhan paljon täytettä. Olisi mukavaa voida syödä leipä käsin, varsinkin vitriinistä tarjottavat pienemmät leipäset. Hiljattain tilasin listalta lämpimän vuohenjuusto-juuresleivän, joka oli niin tykkyä tavaraa, että silmät seisoivat päässä vielä kaksi tuntia aterioinnin jälkeen, vaikken syönyt annosta edes loppuun. Raaka-aineet olivat hyvänmakuisia, mutta on aivan liikaa, että samassa leivässä on kukkuroittain sekä vuohenjuustoa, majoneesia että rasvaisia suolapähkinöitä, kun leipäkin vielä oli öljyisää foccacciaa. Huh!

Palvelun taso vaihtelee myös hieman, joskin pääosin se on ripeää ja ystävällistä. Jos haluaa syödä rauhassa ja siistissä ympäristössä, ei kannata osua paikalle babybrunssin aikaan! Siisteyteen voisi yleisestikin panostaa hieman enemmän. Yleisilme ja sisustus on hauska ja rento. Toivottavasti ruuan laatuun, annosten järkevään sisältöön ja ympäristön siisteyteen panostetaan tulevaisuudessa enemmän!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 23.02.2016
Rating: 1

Cafe Köket on oiva paikka brunssille! Tunnelmallinen Kiseleffintalo toimii yhdessä uniikin Köketin sisustuksen kanssa. Brunssi on hyvin mietitty; sopivasti alkupaloja, riittävästi kasvisvaihtoehtoja, tukeva lämmin ruoka kera ihanan jälkiruokapöydän. Arvostin lämpimiä karjalanpiirakoita, itse tehtyä foccacciaa ja pieniä leivonnaisia jälkkäripöydässä. Smoothie toimi myös. Hintansa väärti ehdottomasti. Vielä kun saisi hieman palvelualttiimpaa meininkiä henkilökunnalle, niin paikka rokkaisi 100:lla!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 25€ Added: 19.02.2016
Rating: 0

Minulla kahvilasta hyviä kokemuksia, lounas varsinkin on ollut aina maittava. Paikka on hieno ja kivasti sisustettu. Sisustus tuntuu myös muuttuvan usein ja olen huomannut että kahvilassa järjestetään usein myös yksityistilaisuuksia lähinnä iltaisin. Henkilökunta vaikutti hyväntuuliselta ja ystävälliseltä. Maanantaiaamuisin paljon vauvoja ja äitejä ja isiä :)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 28.01.2016
Rating: 0

Ostin aamulla klo9 maissa lohileivän. Saatuani huomasin, että lohi ja sitruunat olivat aivan kovettuneita, voin koostumus oli jo majoneesimaista ja leipä oli vettynyt. Vein leivän takaisin, ja minulle kerrottiin, että se on "just eilen illalla tehty". Eli tuoreudesta ei paikkaa voi tosiaankaan kehua. Onneksi suostuivat tekemään tilalle uuden. Todella ylihinnoiteltu raaka-aineisiin ja laatuun nähden. Asiointi jää viimeisekseni.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 23.12.2015
Rating: 2

Henkilökunta epäammattimaista. Hidas ja tyly palvelu. Ruoka surkeaa. Leipä selvästi vanhaa ja raaka-aineet eivät tuoreita eikä ruoka muutenkaan maukasta. Ensimmäinen ja vimeinen kerta, en todellakaan suosittele.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 15€ Added: 03.10.2015
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Aleksanterinkatu 28, 00170 Helsinki - Route
0440127707
http://www.cafekoket.fi

Options