Closed now

Cafe Kuppi&Muffini

Rating 3.6 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (29)

Kotoisa kahvila ja herkulliset ruoat (erityisesti itse leivotut leivät lounaalla todella maukkaita).
Miinus asiakaspalvelusta: henkilökunnan jäsen katseli vierestä, kun odottelin sivupöydän luona kahvin tippumista ja kaadoin itselleni kupillisen, mutta tuli vasta jälkikäteen sanomaan, että kahvi ei kuulu ostamani lounaan hintaan. Tästä olisi voinut mainita etukäteen...

     
     
     
Experience: Lunch Added: 01.12.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Symppis! Hyvä kahvi, ihan jees tarjoomukset, söpöjä kakkusia, hyvää suolaista, kiva aamupuuro, ystävällinen palvelu. Tulee käytyä silloin tällöin, jos nurkilla pyörii. Ei päätä räjäyttävää, mutta suosittelen piipahtamaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 23.03.2016
Rating: 0

Aivan ihana kahvila, jonka vitriini pursuilee niin herkullisen näköisiä leipomuksia, että valitseminen on aina vaikeaa. Maapähkinävoi-kuppikakku oli älyttömän herkullinen, ja laku-versio puolestaan tosi iso positiivinen yllätys. Kahvi on hyvää ja sitä saa santsata (mikä on kiva kun muffinitkin ovat tuhteja), ja salaattikin on ollut maukasta. Kahvi on muistaakseni tyyris, mutta se on eettistä. Aina ei mahdu sisään eikä aina ole lempparimuffineita jäljellä, mutta sen voi antaa anteeksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 05.08.2015
Rating: 0

En pitänyt? Kallis ja mauton. Miksi ylistetään. Eikö tiedetä paremmasta?

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 10€ Added: 11.05.2015
Rating: 0

Suomen paras kahvila. Aamupuuro huikeaa, muffinit eeppisiä, lounaskeitot ja smoothiet epäreilun hyvää, kahvit ja teet laulun arvoisia. Eritoten paikan tuplaespresso. Kaikki paikassa on järettömän laadukasta, tuotteita ja as palvelua myöten. Miljöö ei voisi kodikkaampi olla. Tosin paikassa on kaksi huonoa puolta: 1. Tosi kaukana Oulusta 2. sunnuntaina kiinni.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.02.2015
Rating: 0

Mukava ja sympaattinen kuppikakkuihin ja smoothieihin erikoistunut kahvila jossa myös päivittäin vaihtuva kasviskeittolounas. Keitot maukkaita ja runsaita. Rauhallinen kodikas tunnelma ja ystävällinen palvelu.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 15.01.2015
Rating: 0

Todella lämminhenkinen paikka aivan Helsingin keskustassa. Kävin paikassa maanantaina aamulla kahdeksalta kirjoittamassa esseetä, ja kuhinasta huolimatta löysin itselleni rauhallisen sopen.
Tilasin soijalaten ja herkullisen hummus-leivän. Latte oli hyvin tehty ja leipä tuore ja oikea makuelämys. Hintaa tuli 10,10€, mikä opiskelijasta tuntuu aika korkealta. Asiakaspalvelu oli poikkeuksellisen miellyttävää, tuli vähän sellainen fiilis että olisi tullut tädin luo käymään.

Muffinit näyttivät vitriinissä herkullisilta, ja niitä on pakko tulla joku kerta maistelemaan! Samaten smoothiet kuulostavat kokemisen arvoisilta.

Suuri plussa aamun aikaisesta aukioloajasta!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 22.09.2014
Rating: 0

Lämminhenkinen pikkukahvila. Suolainen piirakka lisäkesaalatilla oli oikein hyvä. Palvelu mitä ystävällisintä. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.08.2014
Rating: 0

Nauttimani suolainen fetaruisleipä oli hyvää, en kuitenkaan lähtisi sanomaan hintansa väärtiksi. Ei mitenkään erikoinen, ihan syötävä. Kahvi oli hyvää ja plussaa santsikupista. Kassaneidolta ei irronnut hymyä eikä kiitosta, siitä iso miinus.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 25.06.2014
Rating: 0

Puuro ja kahvi- aamiaisen hinta on aika suolainen. Plussaa santsikupista, mutta puuro oli normaali kotikaurapuuro - ei tuon rahan väärti.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 8€ Added: 17.06.2014
Rating: 0


Location

Kalevankatu 17, 00100 Helsinki - Route
0440202130
http://www.kuppijamuffini.fi

Options


googleMapsPlatformApiKey