Closed now

Picnic Asematunneli

café
Rating 3.1 / 5

Reviews (12)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Paikka oli epäsiisti.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.12.2014
Rating: 0

Ihana ja viihtyisä paikka. Tulen useasti töitteni jälkeen tänne syömään. Parantunut huomasti vuoden sisällä. Ihana palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.03.2014
Rating: 0

Nuutuneita kasviksia löytyny patongeista ja palvelu on epäkohteliasta ja tönkköä. Sen lisäksi paikan lattiat ja muut pinnat ovat joka kerta olleet hyvin likaiset. Cafe Picnic vertailussa keskivertoa huonompi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 07.03.2011
Rating: 0

Junaan evääksi napattu paahtopaistipatonki teki tehtävänsä.
Sopivasti täytteitä ja makua eikä liian kova tai kuiva leipä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 10.11.2010
Rating: 0

Haen täältä aina evästä junamatkalle, Picnicin patongit päihittää muiden ketjujen vastaavat mennen tullen! Mutta muutaman kerran olen ollut tähän nimenomaiseen Picniciin erittäin pettynyt. Viimeisimmällä kerralla tilasin mukaan otettavaksi juustopatongin - avatessani pussin junassa sieltä paljastuukin kinkkupatonki, joka tunkkaisuudessaan ei todellakaan vedä vertoja juustopatongin raikkaalle mehevyydelle. Häsläyksen makua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 14.08.2010
Rating: 2

Patonkia, salaattia ja pullakahvia tunnelissa Rautatieaseman vieressä. En ole oikein koskaan innostunut tämän ketjun paikoista, mutta jostain piti eväät junaan ostaa ja valitsin pienimmän pahan. Mieli teki helteellä nimenomaan salaattia. Vuohenjuustosalaatti oli positiivinen yllätys monipuolisuudessaan. Krutomkeja ja saksanpähkinöitä oli enemmän kuin pari näön vuoksi. Mansikoita oli kaksi ja cantaloupemelonin paloja kolme. Niistä tuli väriä ja sopivasti makeutta suolaisen juuston kaveriksi ja salaatinkatike oli kans hedelmäinen. Kaikkiaan tuore ja hyvä salaatti. Ei jäänyt jälkkärinhimoakaan, jännää. Yleensä teen salaatteja mielummin itse kuin ostan valmiina, mutta tätä voisin kokeilla toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.07.2010
Rating: 0

Täältä tulee napattua patonki matkaan aina silloin tällöin. Ei paljon valittamista, vaikkei kysymys olekaan mistään kurmeenautinnosta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.10.2009
Rating: 1

Take away –salaatti (kana-caesar) oli hyvä, mutta ei mitenkään erikoinen. Kuponkitarjouksella hinta-laatu –suhde on sopiva, mutta normaalihintaa en tästä maksaisi. Salaatin mukana sai reilun palan patonkia ja nyt mukaan sai vielä juoman kaupanpäälle. Kahvilan sijainti hyvä, vaikka kyllähän Picnicejä löytyy joka kulmalta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 12.09.2009
Rating: 1
     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.01.2009
Rating: 0

Melko vakituinen aamiaispaikaksi on tullut tämä, ei niinkään ruoan takia vaan sijainnin. Menen usein junalla ja tämä sattuu olemaan matkan varrella. Yleensä aamuisin sämpylät ja patongit ovat tuoreita. Lämpimät sandwich-leipät ja patongit ovat melkein aina palaneita.

Kakut ovat yleensä hyviä, varsinkin New York-juustokakku. Palvelu on ihan hyvä, pari työntekijää lukuunottamatta.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 5€ Added: 06.01.2009
Rating: 3

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Asematunneli, 00100 Helsinki - Route
0207 590 300

Options