Kitchen is open

Picnic Kampintori

Rating 2.8 / 5

Reviews (2)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Lounaalla kokeiltu niin keittoa kuin uuniperunaa. Keiton kanssa saa valita haluaako mukaan patongintyngän vai ruisleipää. Ruisleivän kanssa tarjotaan "voinappia", joka paljastuukin mauttomaksi margariinimössöksi. Keitto sinäänsä ihan ok. Uuniperunassa kastiketta on paljon ja täytettä vähän. Pöytiä ei siivota, vaan luotetaan täysin siihen, että asiakas vie mennessään tarjottimensa pois. Ainahan näin ei tapahdu. Annoksen saa nopeasti mutta mitään suurempaa elämystä on turha odottaa.
WC onkin sitten oma lukunsa. Seinällä olevan siivouslistan mukaan WC oli viimeksi siivottu 3 päivää sitten. Siltä myös vaikutti. Niin paperi kuin saippua oli loppu. Aiemmin siivouksessa näytti olevan yli 10 päivän välejä, onneksi en tuolloin sattunut siellä käymään. Toivottavasti keittiö pidetään siistimpänä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 28.11.2012
Rating: 0

Picnicillä on uudet isot tilat Kampin 2. kerroksen kauppakeskusvilinässä. Näyttää ja vaikuttaa huomattavasti viihtyisämmältä kuin pohjakerroksen toinen piste. Ikkunapöytään voisi jäädä istumaan ja katselemaan tennarin edustaa, mutta nyt take away -tilaus. Picnicin kanapatonki ei ehkä ole parasta patonkitarjontaa mitä löytyy, mutta kyseessä tuttu ja varma tuote, josta tietää mitä saa. Kurkkaus patongin väliin paljastaa, että tällä kertaa täytteen määrä ei ole heikoimmasta päästä. Hinta-laatu tälle monen viljan pötkölle osoittautuu siis aika hyväksi. Tykkään Picnicin patongeissa aina niin rapeasta ja ei-niin-pullamaisesta patongista, joka on kiva kontrasti miedon pehmeälle (ehkä hivenen mauttomalle) kanatäytteelle (broisku, currymajoneesi, salaatti, tomaatti). Jonottaa ei tarvinnut ja palvelu pelasi sujuvasti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 02.10.2011
Rating: 1

Location

Urho Kekkosenkatu 1, 00100 Helsinki - Route
0207590333
http://www.picnic.fi/kahvilat/index.php?id=4