Kitchen is open

Chalupa Munkkiniemi

Rating 1.5 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (3)

Surkeinta ja kuivinta meksikolaista mitä olen stadissa syönyt. Possuburrito ja vegeburrito olivat niin mauttomia että kumpaakaan ei pystynyt syömään loppuu. Nachot olivat ihan ok ja salsakin keskivertoa parempaa. Suosittelen kuitenkin välttämään chalupaa, ei ole todellakaan hinnan arvoista kamaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 02.02.2017
Rating: 0

Arvostelu koskee samassa tilassa toimivaa Kotipizzaa. Varmasti huonoin Kotipizza, jossa ole käynyt. Kahdesti tilattu pizzat noudolla, ensimmäisellä kerralla sain tilatun pizzan tilalle kotzonen, jonka erehdyksessä menin hyväksymään.Kotona laatikon avatessani laatikossa oli pilalle palanut käntty, josta pahiten palaneita reunoja oli irrotettu jotta ei näyttäisi niin luokattomalta. Toisella kerralla suolaista juustoa oli tainut lirahtaa triplamäärä, jälleen kerran hieman palaneiden reunojen palamattomat kohdat olivat värjäytyneet rasvasta oranssiksi. Pizzassa oli lisäksi lisämausteena pitkä, tumma hius. Omistaja ei vastaa yhteydenottopyyntöihin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 22.10.2016
Rating: 0

Maukasta meksikolaista tuoreista aineksista. Salaattikulho -tyyppinen naked burrito erityisen suositeltava, paljon syötävää ja helpompi syödäkin kuin burrito. WTF -kastike mukavan tulinen muttei kuitenkaan liian. Pikaruokapaikaksi myös palvelu pelasi poikkeuksellisen hyvin ja ystävällisesti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 28.08.2016
Rating: 0

Location

Munkkiniemen puistotie 16, 00330 Helsinki - Route
044 5574992
http://chalupa.fi