Closed now

Corretto Deli & Cafe

Rating 4.1 / 5

Reviews (9)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Antipastopöytä ei oikein houkutellut lounaan korvikkeena, joten otin pizzaa. Sinänsä laadukas ja riittäväkin, mutta aika karkkimainen juustovalinta. Ainakin erilaista kuin muualla. Interiööri on miellyttävä, mutta ilmeeltään ja valikoimaltaan paikka on enemmän deli&cafe (mikä lukee ikkunassakin) kuin lounasruokala.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 06.06.2016
Rating: 0

Pastat erinomaisia, mutta vaikka olimme ainoat asiakkaat, palvelu oli lähes olematonta. Tähän hintaluokkaan voisi kuulua myös kankaiset lautasliinat :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 14.02.2016
Rating: 0

Lauantaibrunssissa olivat maut ja kokonaisuus kohdallaan. Sinänsä ihan tavallisia antipastoja ja lasagnea, mutta kaikki ok. Ja kuppi kahvia+hyvä tiramisu kaiken päälle. Muuten ainoita paikkoja jotka olivat auki kesälauantaina Töölössä!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 19€ Added: 11.07.2015
Rating: 0

Mahtavat pizzat ja vitriinissä täydellisiä chiapattoja! Kiva tyyppi tiskillä, nähtävästi omistaja. Kaikki tänne!!! Bonuksen näytti olevan mukaan ostettavaa lasagnea, lihapulla pastaa yms...

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.05.2015
Rating: 0

Loistavat Pizzat raikkaat, taidolla paistetut ja kaiken kukkuraksi hauskasti esillä puulevyllä. Antipasti buffa näytti herkulliselta se täytyy palata syömään. Ystävällisen rento sekä reipas palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 29.04.2015
Rating: 0

Capuccinon ym. kahvien hinta-laatusuhde ok, mutta palvelu alitti täysin odotukset. Kahvilan omistajalla on paljon opeteltavaa asiakaspalvelussa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.04.2015
Rating: 0

Tämän vuoden paras ruokakokemus tämä pikkunälkään täällä lämmitetty vegepitsanpala ja kuppi teetä. Olin tutuiltani kuullut pariinkin otteeseen kehuja tästä paikasta ja siksi uskaltauduin sisään. Tunnelma oli hyvä ja rauhallinen, hiukan jatsia soi taustalla. Naapuri-pöydän musiikki-ihmiset puhuivat hiljaisella äänellä.
Jäin vain muistelemaan sitä pitsanpalaa, vaikkei se vitriinissä ensin näyttänyt mitenkään ihmeelliseltä. Hillitty peston maku ja rucolapeitto, hassu keikkuva lautanen ja kaunis sinivalkoinen lautasliina, siinä onnen palapelin palaset sillä hetkellä.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 9€ Added: 22.03.2015
Rating: 0

Herkullinen ja hurmaava

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 16.01.2015
Rating: 0

Aterian koostumus huippuluokkaa, aluksi foccaciaa, tomaattia ja mozzarellaa, kruununjalokivenä tattirisottoa tryffelikastikkeessa ja luomukanaa, päätteeksi ihana tiramisu - ihanat viinit ja erinomainen palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.09.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Töölönkatu 1, 00100 Helsinki - Route
0400298586
http://www.facebook.com/corretto.deli.cafe

Options