Unknown

Finn Pizza

Rating 1 / 5

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

TERVEISET FINN PIZERIALLE VESALAAN: Tilasimme kolme pizzaa ja limun kotiinkuljetuksena pizzat näyttivät ja maistuivat aivan pakaste pizzoille 8vuoden kokijn uran tehneenä tiedän raaka-aineista jonkun verran ja voin sanoa että yksikään kasvis raaka-aine ei ollut tuore tavaraa vaan pakasteesta paprikat,sipulit, jne jne yhden pizzan jauheliha maistui intialaiselta mausteseokselta seosta ei tietoa mutta juustokumina paistoi läpi!! ja pizzojen reunat oli palaneita ja yhdessä pizzassa piti olla tuplajuusto mutta eipä ollut juustoa lainkaan.. ja tromaattikastike maistui ketsupille vältäkkää ihmiset tilaamasta ruokaa rahan haaskausta!! setin paras osuus oli coca-cola!!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 05.07.2015
Rating: 0

Finn pizzan intialainen ruoka on ala-arvoista kuraa. Pienet annokset ja muutenkin todellinen pettymys. Palak paneer oli tehty fetajuustosta. Ei voi suositella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 26.04.2015
Rating: 0

Terveisiä Finn Pizzasta (@Mellunmäki-Vesala: Varhelantie 3, 00970, Helsinki)
Intialaisten ylläpitämä Itä-Helsingin saastuttaja. Tilasin viime yönä kaksi intialaista ruoka-annosta kotiinkuljetuksena, kaveri löi luurin korvaan ennen ku ehin sanomaan (mainitse kortilla maksusta tilauksen yhteydessä) että maksan kortilla ja jäi viimeinen numero puhelinnumerostaki antamatta ku kesken numeronannon kaveri mumisi jotain ja laittoi puhelimen kiinni. Soitin uudestaan mainitakseni kortilla maksusta ja tarkistin että saivat oikean numeron. Jonkun ajan kuluttua soi puhelin ja annokset ovat haettavissa rapun edestä, kun haen ruoat kuski toivottaa: "Oikein hyvä ruokahalua! " ja hymyilee muikeasti. Ensimmäinen annos: Helvetin nälissään ainaki maistu kohtalaiselta ja tyydyin siihen että ainaki nälkä lähtee keskellä yötä, mutta ateriasta löytyi kananmunan kuori (suht iso biitti) no.. ajattelin että varmaan vahingossa jotenki menny sinne ja annoin olla ja söin aterian loppuun. Säästin toisen (mielestäni paremman) aterian myöhemmäksi. Noin kolmea tuntia myöhemmin kun "Pizzeria" oli mennyt kiinni aloin syömään tätä "parempaa" ateriaa. Aloitin riisistä jonka päällä oli sitruuna viipale ja kaivelin sitruunan alta riisiä maistaakseni hieman sitrusmaista fleiveriä, kun päätin nostaa koko sitruunaslaissin pois tieltä, paljastui sen alta vitunmoinen ja terävä lasinsirpale! Mitähän HELVETTIÄ NÄITTEN VITUN VAJAKKIEN PÄÄSSÄ LIIKKUU!? Mikähän mahtaisi olla tuomio, jonka tällaisesta saa? Murhan yritys? Koska niin se oli siihen aseteltu selvästi ettei se vahingossa ole joutunut riisien päälle, sitruunapalan alle, ehkä jopa niin että oli ajateltu antaa mahdollisuus havaita se ennen suuhun laittamista, en tiedä eikä todellakaan kiinnosta, mutta tätä paskaa ei tarvitse enää ihmisille jakaa. TOISIN KUIN TÄMÄN PÄIVITYKSEN, JONKA VOITTE JAKAA MAHDOLLISIMMAN MONELLE! AINAKIN Itä-Helsingin alueella asuvat/Joilla on tuttuja täälläpäin. Boikottiin koko paska. Ja Eviralle menee ilmoitus asiasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 07.10.2013
Rating: -6

Lasinsirua ruuan seassa, ilmeisesti tahallaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 06.10.2013
Rating: -7

tekee kotiinkuljetuksia 04:n asti ja pari kertaa kaveri tilannu ja nukahtanu, mennyt seuraavana päivänä nolona maksamaan ni ilmoitetaan ei huolta, ne myytiin toisaalle. tilasin itse liha special nimisen pizzan niin kinkku siinä oli ainakin 2-3 päivää vanhaa ja maistui hirveälle ja pizza oli muutenkin sen näköinen että oli vanha pizza käytetty uunissa lämpeemässä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 30.06.2013
Rating: -1

Olen tilannut täältä muutaman kerran pizzaa, falafelia ja intialaista. Toimitus on yleensä ottaen ollut nopeata, ja ruuat ovat saapuneet lämpinä. Samoin ruokakuskit ovat todella mukavia!

Mitä ruokaan tulee niin pizza on perushyvää, eikä siinä ole juuri arvosteltavaa. Falafel puolestaan häviää vertailuissa muille lähipizzerioille, sillä se on hieman kuivaa ja vaikuttaa kaupasta ostetulta. Intialaisesta olen sen sijaan pitänyt aina, vaikka sen koostumus on välillä vaihdellut. Välillä ruuat ovat olleet turhan vetisiä, ja niihin olisi toivonut kiinteämpää koostumusta ja enemmän makua. Ruuat on kuitenkin kruunannut juustoinen nan-leipä, jonka kanssa kelpaa hieman vetisempikin kastike!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 20.04.2012
Rating: 0

Tilasimme listalta intialaista currya ja oli kyllä pettymys! Niin sanottu kastike oli lientä ja ihan mautonta eli syömättä jäi. Kaverit tilasivat pizzaa, mutta se oli ihan perus kamaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.10.2011
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Varhelantie 3, 00970 Helsinki - Route
http://finnpizza.pizza-online.fi

Options