Closed now

La Cantine

french bar-restaurant
Rating 4.9 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (61)

Mitä parhain paikka järjestää yksityisillallisia! Herkullista ruokaa ja palvelu täydellistä. Keittiömestari todella osaa hommansa, ravintolan tunnelma on hieno ja asiointi ravintolan kanssa on sujuvaa ja moitteetonta. Minulla on vain yksi kehoitus niille, jotka etsivät itselleen paikkaa, jossa järjestää yksityisjuhla: älä epäröi valita tätä ravintolaa

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.10.2016
Rating: 1
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Helsingin parhaimmistoa. Tavallaan arkista, mutta todella laadukasta ja maukasta. Vaihteleva lounaslista, järkevät annokset. Käyn vähintään kerran viikossa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 13.03.2016
Rating: 0

Mukava ja tyylikäs mesta, erinomainen ruoka ja hyvä palvelu.

Lounasvisiitti oli maistuva kokemus. Hyviä oluita tarjolla, jotka valitettavasti tuplaavat lounaan hinnan. Mutta tällä kertaa oli sen arvoistakin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 24.03.2015
Rating: 0

Kaupungin paras lounaspaikka, Ala Cartea en ole vielä kokeillut mutta oletan senkin olevan samaa hyvää tasoa. Ystävällinen palvelu, hyvä tunnelma, lämmin suosittelu!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 13.03.2015
Rating: 0

Olipa hyvää! Jaoin seuralaiseni kanssa alkupala- ja pääruoka-annokset ja ne olivat erinomaisia. Alkupalana tarjoillut vihersimpukat saivat jo hymyn nousemaan huulille ja pääruokana syömämme kana olisi täyteläisen hyvää. Tämä oli ensimmäinen käyntimme mutta paikka pääsi kertaheitolla suosikkeihimme.

Palvelu oli ystävällistä. Ainoa pieni miinus ehkä hieman kolkosta sisustuksesta. Jotain kauneutta, lämpöä ja pehmeitä pintoja kaipaisi lisää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 29.01.2015
Rating: 1

Uskomattoman upea makuelämys lounashintaan! Paikka ja tunnelma kiva, ruoka erinomaista! Suosittelen ehdottomasti!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 10.12.2014
Rating: 1

Kävelimme sattumalta sisään ja yllätyimme tasosta. Frenchy bistro, jossa mainio tunnelma, superystävällinen palvelu. Ja se vaihtuva lista liitutaululla... Vau!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 14.11.2014
Rating: 1

Tartuttiin Grouponin diiliin black angus pihvit kahdelle 24e eli siis tavallaan 2 yhden hinnalla. Ruoka oli ihan hyvää, joskin en maksaisi siitä kyllä täyttä hintaa, pihvissä oli ihan mukavasti rasvakalvoja, entrecote kun oli kyseessä. Otettiin jälkkäriksi creme bruleetä ja tarte tatinia. Ensimmäinen oli oikein hyvää, tarte tatin ei kummemmin säväyttänyt. Kaiken kaikkiaan ihan kiva paikka, toisaalta en näe äkkiseltään syytä uudelleen vierailulle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 05.03.2014
Rating: -4

Mutkatonta, erittäin maukasta bistro ruokaa kohtuu hintaa Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.02.2014
Rating: 1

Just mediocre, without being totally French, with Italian pastas and American classics: Cesar salad (you can found all Helsinki) brownies Very poor and common salads.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.02.2014
Rating: -6


Location

Laajalahdentie 17, 00330 Helsinki - Route
09 499 901
http://lacantine.fi

Options