Kitchen is open

Frangipani Bakery Boutique

Rating 4.3 / 5

Reviews (2)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Laitetaanpas lounasarvostelu ihan omana kohteenaan, kun on tullut käytyä se toteamassa muutamaan kertaan.
Lounaalla on salaattipöytä jota voi täydentää keitolla. Keittovaihtoehto ei ole sattunut omiin suosikkeihin joten pelkällä salaattipöydällä jälkiruokineen olen mennyt. Salaattivaihtoehtoja on useita ja selvästikin omaperäisempää kuin perussalaatit, myös lajikoima siemeniä on mukana. Salaatit olleet raikkaita ja maukkaita. Jälkiruokana olevat pilkotut kakut ovat mahdollisesti edellispäiviltä jääneitä, eivät niin mainioita kuin vitriinistä maistetut. Kokonaisuutena kuitenkin toimiva buffet.

Palvelu on ystävällistä ollut joka kerta ja pienehkö tila ihan viihtyisä.

Hinta lähellä 11 euroa on siinä kipurajoilla että onko vielä kohdallaan, mutta sovitaan että on kun taso kuitenkin hyvä.

Ja koska eat.fi näköjään poisti aiemman kahvipuoleen keskittyneen arvosteluni, niin lisätäänpä lyhyesti siitä että tässä paikassa juomani kahvi ja mansikkatorttuleivos olivat yksi parhaimmista mitä kohdalle sattunut. Täydet pisteet sille.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 11.12.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Iltapäivätee suolaisen skonssin kera. Onpas hellyyttävä kulmakuppila ja maukkaita leivonnaisia! Skonssi oli melkein turhankin kookas, englantilaistyylinen banoffee pie vei kielen mennessään! Liikkeessä myös pieni herkkumyymälä - kätevää! Asiakassijoitteluun liikkeessä voisi vielä ehkä miettiä uudestaan, jotta siitä tulisi kutsuvampi ja kodikkaampi. Plussaa sohvasta!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.08.2016
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Maneesikatu 3, 00170 Helsinki - Route
0401812287
http://www.frangipaniboutique.fi

Options