Kitchen is open

Golden Rax Pizzabuffet

Rating 2.5 / 5

Reviews (12)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Raxissa käydessä on aina tullut hyvä mieli ja myös täyteen. Voi syödä ja juoda niin paljon kuin haluaa.. :D toivoisin kuitenkin, että pelkkä salaattibuffetkin tulisi takaisin, jotta ei aina tarvitsisi maksaa koko buffetista jos aikoo vain syödä salaattipöydän antimia ja juoda limua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 10.09.2014
Rating: 0

Epäsiisti ympäristö, lämmenneitä salaattiaineita, kaikki pizzapohjat raakoja (testasimme aika monta), pizzatäytteet rasvaista mössöä, löysää eineslasagnea oudolla sivumaulla, keittoa en ensivilkaisun jälkeen uskaltanut testata. Raejuusto ja maissinaksut ihan hyviä, joskin 10 € niistä tuntuu vähän härskiltä. Elämäni huonoin "ravintola"kokemus. Ruoan määrä ei pelasta mitään, jos se on niin pahaa että yksi suupala riittää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 08.03.2013
Rating: 1

Tasalaatuista keskivertomättöä. Tuo lause kuvaa Rax-pizzabuffetin konseptia ehkä parhaiten. Aina kun sisään eksyy, on suotavaa omata kova nälkä ja tietty mielentila. Ruoka on rasvaista, ei kovin erikoisen makuista, mutta silti hyvää. Kerran pariin kuukauteen itselleni iskee rax-nälkä, jolloin on pakko käydä napsimassa vähätäytteistä ja tasapaksun makuista pizzaa, hyvää lasagnea, keskinkertaisia kermaperunoita lihapullien ja nakkien kanssa sekä tietysti armoton vuori kanasiipiä, jotka eivät todellakaan ole niin maukkaita saati tulisia kuin monissa baareissa ja ravintoloissa, mutta hyviä ne silti oat, ehdottomasti Raxin parhaimmistoa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 03.12.2012
Rating: 0

Well pizza was ok, not bad. .if u are not vegetarian it is good option to go and for small price get much food.
but if u want to enjoy pizza there are much better places to go and for same money get great pizza.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 05.12.2011
Rating: 0

”Erehdyin” Raxiin ja käynnin jälkeen mietin, että miksi. Silloin tällöin ja harvoin olen päätynyt tänne, mutta koskaan en ole tainnut poistua kovinkaan tyytyväisenä. Söin salaattibuffasta. Kyllähän se sisältää vaikka ja mitä limsasta, keitosta ja kasviksista tonnikalaan ja fetaan, mutta valitettavan paljon säilykkeitä, jotka yhdistettynä ravintolan hälinään, mekkalaan, epäsiisteyteen ja välinpitämättömiin tarjoilijoihin, eivät jätä käynnistä parasta fiilistä. No, eipä hintakaan ole paha, mutta silti… Kummasti Raxit vaan jaksaa porskuttaa, joten kai konsepti toimii ja kelpaa riittävän monille. Kannattaa ottaa kokemuksena/elämyksenä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 06.01.2011
Rating: 1

It all started as a joke.
Humoristisena alkanut keskustelu johti siihen, että porukasta yksi heittäytyi tosihassuksi ja lupasi tarjota Rax-buffetin ystävilleen. Yhteistä päivämäärää ei oikein haluttukaan keksiä, kunnes lopulta tartuttiin toimeen.

Ylpeänä Rax-neitsyenä voi selvitä nyky-Suomessa, mutta periaatteistaan pitää myös olla valmis tinkimään. Ja näinpä lopulta reissua odotettiin kuin lapsi joulupukkia. Ystäväni, nuo vanhan liiton Rax-aktiivit, opastivat todelliseen Rax-käytökseen. Sain kuulla, kuinka "on pakko vetää täysähky", "Raxissa ei sitten syödä pizzojen reunoja" ja "otetaanhan jätskit".

Okei. Myönnän. Olen kerran kurkannut kiinnostuneena kyseisen ravintolaketjun konseptia - toki vain ikkunan takaa - joten yllätyksenä eivät tulleet seuraavat asiat: asiakaskunnan alhainen keski-ikä, työntekijöiden alhainen keski-ikä, itsepalveluun pohjautuva toiminta, määrätty epäsiisteys.

Kovia, helposti putsattavia pintoja. RAY:n pelikone. Äänekäs tila ja maisema. Onpas viehättäviä tyttöjä töissä. Ainahan näissä on. Sijainti ostoskeskuksen hiukan halvemmalla kauppapaikalla, kuitenkin riittävän monien ohikulkijoiden ulottuvilla. Yläasteikäisiä tankkaamassa äänekkäästi "ainakin 15 slaissia".

Valitsimme paikan tietoisesti juoma-automaattien vierestä, jotta kokemus olisi kokonaisvaltaisempi. Juniorien himo virvoikkeita kohtaan tuli selväksi. Coca Cola Companyn hanajuomathan (plus soodavesi ja maito) kuuluvat hintaan, ja niitä nautitaan asian vaatimalla hartaudella. Tuoksu ruokatiskien läheisyydessä oli jo liiankin kokonaisvaltainen. Toki käveltävää matkaa olisi tällöin vähemmän. Huomioon otettava seikka sekin.

Buffet. Kokista ei ole sopivaa dokata montaa litraa, joten vähän kannattaa ottaa vähän ruokaakin vatsan pohjalle. Salaattipöytä on laaja. Purkkikamaa tietty, ilman pienintäkään yritystä.

Valmiskrutonkeja oho. Muutama kankea kastike. Noh noh. Jaltsuja, tonnikalaa, kuivattua sipulia ja aurajuustoa. Hyvälaatuista purkkikamaksi. Kun myy paljon, tavara ei pääse vanhenemaan edes tiskissä.

Nachot ja salsa. Okei. Tämähän näyttää lupaavalta. Sipulirenkaita. Kylmiä. Hyi. Lihapullia ja nakkeja. Mitäs ihmettä? Valmiskamaa! Hahaa. Wingsejä. Aikamoisia. Näyttää maukkaalta, muttei maistukaan miltään. Kermaperunoita! Sama homma! Lasagnea! Sama homma!

Huh, sekoaminen jo ennen pääruokaa. Pizza. Luvattu on viittä erilaista. Neljää on. Kokeillaan nyt sitten kaikkia. Taikinapohjaa. Täytteitä on vähemmän kuin pula-ajan sapuskoissa. No, makua haetaan siis mausteosastolta. Tabasco ja oregano. Ja ah tätä kustomoinnin mahdollisuutta. Salaatti- ja maustetiskistä hakemalla pizzoihin saa aikaiseksi oikeita makuyhdistelmiä. Kinkku-ananas ja katkarapu-tonnikala täytteettöminä eivät näillä spekseillä aja asiaa.

Kun ähky alkaa lähestyä ja kokiksenhimo kadota, on aika siirtyä pehmytjäätelön pariin. Koskaan ennen en olekaan saanut ajaa jätskikonetta. Wow, tätä neitsyyksien menettämisen juhlaa. Jätskitötterö annettiinkin käteen jo tunti sitten. Nyt sitä voi surruutella täyteen ja tyhjennellä vohvelimukia vaikka koko loppuillan.

Voin kertoa, että suolaisen ja makean tavaran määrä vatsassa kohottaa pahoinvointimittarit punaiselle melko pikaisesti. Paha olo ei poistu koko iltana. Kokemus on silti erinomainen, äärimmäisyydessään jopa suositeltava. Rehellistä toimintaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 06.01.2011
Rating: 6

Är inte min plats. Ser mycket ostädig ut, matrester här och var. Känslan av 'Allt åt mig nu genast!' stark.
Ei ole minun paikka.Epäsiistin näköinen, ruokatähteitä siellä täällä. Mieleen tulee 'Kaikki minulle ja nyt!' mentaliteetti.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.09.2010
Rating: 0

Rax on aina ollut "tietää mitä saa" -ravintola. Viimeksi olen kultaisessa syöttölässä syönyt muksuna, joten piti päivittää tilanne. Ensinnäkin se pizza. Pystyin syömään yhden haukun, niin eltaantuneen rasvan ja jauhon maku pohjassa oli. Täytteiden määrä on naurettava, mutta mikäs siinä, kun pohja on jo hemmetin paha. Paikka on todella levoton ja kaikuva, lapset juoksentelevat ja kiljuvat. Sitten hyviin puoliin: keitto oli yllättävän hyvää, ihan gourmeeta verrattuna pizzaan. Salaattipöytä monipuolinen, joskin ikävän säilyketölkkimäinen. Pizzaan en halua enää koskaan koskea, mutta salaatti- ja keittobuffan voinee joskus vetää, mikäli lääkitys on kohdallaan ja luulee kestävänsä paikan atmosfäärin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 23.05.2010
Rating: 3

Hyvää pizzaa ja salaattia. Mainio buffet.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.02.2009
Rating: -1

Kun saa "rax-fiiliksen", niin joutuu melkein aina pettymään pizzoihin ym. Jätskin makuun voi kuitenkin aina luottaa

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 20.01.2009
Rating: 3

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Mannerheimintie 20, 00100 Helsinki - Route
http://www.rax.fi/

Options