Opens at 11:00

Grande Grill

steakhouse
Rating 3 / 5

Treats from the rock oven!

Come and enjoy Grande Grill’s laid back and relaxed atmosphere. “Grande” refers to the big portions and “Grill” to the rock oven where the steaks and chickens are prepared.

The menu offers a variety of salads and sandwiches. Steaks, and chicken portions are big enough to satisfy your hunger. The house bread is baked daily.

During lunch Grande Grill serves a variety of daily changing portions including a light option.

Bands play on the decked terrace in the summer.


Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (125)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Palvelu ystävällistä, isot annokset. Söin pippuripihvin, ruoka oli maukasta, hinta kohdillaan ja annos puolet isompi kuin muualla ja hinta sama.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 18.09.2016
Rating: 0

Söimme lounaalla marmoripihviä, joka oli maukasta. Annokset olivat suuria ja täyttäviä, jopa salaatin kanssa tuli todella täysi olo. Mukavana lisänä lounaaseen kuului kahvi tai tee. Hinta/laatu kohtasi paremmin kuin odotimme. Saimme mutkatonta, suhteellisen tavallista, mutta maukasta ruokaa. Palvelu hyvä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 11.01.2016
Rating: 0

Aiemmin paikassa oli kiva tunnelma ja ystävälliset tarjoilijat. Nykyään näyttää olevan tympeämpi meno. Tarjoilijat huutelevat asiakkaiden kuullen, että menevät vessaan... Toivottavasti ei käsienpesu unohdu :)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.01.2016
Rating: 0

Good meat - totally lousy 'commercial' potatoes - some kind of glop that was supposed to be cole slaw I guess. They charged for Faucet water - clearly not done in Finland.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.10.2015
Rating: 0

Keskiverto bursa. Oisko ollut 17 euroa. Aika kova hinta. Syötiin terassilla joten tilattiin myös pizzaa ja pastaa viereisestä ravintolasta. Pizza oli aivan valtavan kokoinen. Täytteitä ei säästelty. Oli todella hyvää. Kun taas lasten pasta kana avokado oli jotenki mitään sanomaton. Pizza jäi mieleen positiivisessa mielessä. Eikä burgerikaan huono ollut... Lapseni vesilasista veloitettiin 50 centtiä joka tuntui aika hupaisalta ! !

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 13.09.2015
Rating: 0

Lounaan paneroitu kana oli uppopaistettu dieselöljyssä. Puolet lohkoperunoista oli liimaantuneet epämuodostuneeksi tennispalloksi. Shellin baarista saa gourmet safkaa tähän verrattuna. Palvelu ystävällistä, keittiö syvältä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 01.09.2015
Rating: 0

Lounassalaatti oli valtava ja monipuolinen! Juustosalaatti sisälsi ison palan aurajuustoa ja paistetun vuohenjuustokiekon, hedelmiä, pähkinöitä sekä erilaisia salaatteja. Siitä olin erityisen iloinen, sillä monessa paikassa saa dominoivana osana jäävuorisalaattia. Salaatti ei ollut kuivaa ja kaiken kaikkiaan maut olivat erittäin hyvin tasapainossa ja annoskoko todella oli valtava. Rahalleen saa siis vastinetta tässä ravintolassa! Ruoka myös tuli suht nopeasti.

Palvelu oli ok, ei mitenkään säväyttävää muttei tympeääkään. Ravintolassa on ihan miellyttävän rouhea sisustus ja pöytiä on runsaasti myös jaetulla sisäpihalla. Varmasti lounaspaikkana jatkossakin, tosin kasvisvaihtoehtoja on lounaslstalla yksi tai ei yhtään, mikä rajoittaa käyntiä hieman.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 03.07.2015
Rating: 0

Annos oli hirveä otin kana-annoksen kastike oli jotain valmiskastiketta, ja lohkoperunat oli pelkkää suolasilppua mistä ei perunaa tunnistanut, miten tälläistä huoltoasemaruokaa voidaan tarjota Helsingin keskustassa?

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.06.2015
Rating: 0

Grande Grill ei pettänyt taaskaan. Erinomainen hampurilaisateria kympin hinnalla. Iso kiitos myös palvelulle, paikka oli täynnä ja koko ajan oli lisää porukkaa pyrkimässä syömään, silti homma toimi koko ajan eikä missään vaiheessa tullut kiireentunnetta.

Kympillä erinomainen setti, normaalihinnasta en tiedä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 10.02.2015 View previous reviews (3)
Rating: 0

Kävimme teinilasten kanssa syömässä kympin kamppisburgerit. Jonoa oli, mutta se hoidettiin hyvin. Söin nyhtöpossuburgerin ja se oli todella maukasta. Lohkoperunat oli, no, lohkottuja perunoita, possun kanssa ok. Muutakin salaattia kuin coleslawta olisi voinut olla. Kympin arvoinen ruoka :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 31.01.2015
Rating: 0


Location

Aleksanterinkatu 15, 00100 Helsinki - Route
+358 50 302 8186
http://www.rafla.fi/grandegrill

Options