Kitchen is open

Hampuris Herttoniemi

Rating 2.1 / 5

Reviews (7)

Onnetonta räpellystä. Makkaraperunoiden hinta kotisivuilla (6,4e) on vaihtunut ravintolassa 6,9 euroon. Hintaa on korotettu jokaisessa ruassa verrattuna nettiin.

Ruoka oli hintaansa nähden todella huonoa. Ranskaiset kivikovia ja makkarat kuivia. Molemmat lisäksi lähes suolattomia. Annoskoko oli myös vaatimaton eikä salaattia yms. ollut nimeksikään.

En voi suositella kyseistä paikkaa edes pahimmalle vihamiehellenikään. Konkurssi kutsukoon Hampuris -ketjua. Kiitos!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 31.05.2016
Rating: -1
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Grillimätöksi ihan ok mesta. Peittoaa mäkin ja hesen burgerit.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.07.2015
Rating: 0

Täys paska

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.01.2015
Rating: -2

XXL-burger on todella hyvä ja hintansa arvoinen aina. En tilaa koskaan lisukkeita, niin en osaa niistä sanoa, mutta siihen on pakko yhtyä, että palvelu on hiton tylyä tai jopa nyrpeää.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.06.2014
Rating: 0

Surkeaksi on muuttunut Hertsikan hampuris! Ranskalaiset löysiä letkuja ja suolattomia! Burgerista johon kuuluu tomaatti saa sitä olematonta palaa metsästää. Lisäksi sämylästä löytyi monttu ihan kuin joku olisi siihen työntänyt sormensa! Lisäksi mustaa grilli sontaa oli myös kietastu mukaan. Ei enään koskaan ruokaa Herttoniemen Hampuriksesta yök!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.01.2013
Rating: 0

Laskusuhdanne.
Muistan ajan, jolloin Hampuris-miniketjun kaikissa toimipaikoissa tuotteet tarjoiltiin tasa- ja jopa melko korkealaatuisina. Sittemmin kokemusten taso on ollut laskusuhdanteinen, viimeisin jo pettymysmerkintä. Ranuista en viitsi edes puhua.

Rekkakuskifiilis miellyttää enää vain kuriositeettina, Hertsikan palvelupiste ei ole riittävän nuhjuinen grilliksi. Haha. Kaikesta sitä voikin valittaa. Hinnat ovat vähän yläkanttiin kuten lähes aina näissä mestoissa. Palvelu on ollut ihan kelvollista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 30.01.2011
Rating: -1

Ruoka hyvää ja saa aika nopeasti. Välillä (ei aina) eräät henkilökunnasta ovat kuitenkin kuin olisivat vetäneet mätiä silakoita aamupalaksi ja kahviinkin olisi lorahtanut hapanta maitoa. Osa on sitten oikein aurinkoista sakkia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 30.09.2009
Rating: 0

Community

Images

People interested in this restaurant (1)


Location

Laivalahdenkatu, 00880 Helsinki - Route
http://hampuris.fi/