Opens at 12:00

Hong Ye

Rating 3.2 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (13)

Oma kokemus rajoittuu lounasaikaan ja ainakin sen perusteella voin suositella.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 11.07.2016
Rating: 0

Erittäin solidi lounasbuffa taka-töölössä. Valitsen tämän usein esim. Mountainin yli monipuolisuuden takia. Kiinalaiset pöperöt ja frittikamat on hyviä. Sushit on luonnollisesti buffetti-laatua runsaalla riisillä, mutta ihan kunnollisia. Mukava palvelu ja symppis paikka.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 05.02.2016
Rating: 0

Perus ok!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 17.12.2015
Rating: -3
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Sushi buffet is good. Service is very friendly.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 02.04.2015
Rating: 0

Ehkä huonointa "kiinalaista" ruokaa mitä olen ikinä saanut! Tilasin 'Kantonin porsaanlihaa' ja sain friteerattuja possupalloja hapanimelä kastikkeessa. Inkivääri ankka annos muodostuu pääosin sipulista ja ankkaa ja inkivääriä oli hyvin pieni osa. Kevät kääryleet ja friteerattu kana olivat aivan ällistyttävän huonoja. Fritti taikinaa oli munkiksi asti. En ole ikinä missään saanut niin syömäkelvotonta settiä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.01.2015
Rating: 0

Arki-iltaan edullista aasialaista paikan päällä nautittuna tai take awaynä. Tuntuu siltä, että ympäristön asukkaat suosivat etenkin noutopaikkana. Palvelu on aina ystävällistä ja paikka ilmeisesti perheyritys, jota on pakko ihailla tässä yritysilmapiirissä. Olen syönyt vain kiinalaisia annoksia, joiden hienoinen ongelma on liika suolaisuus. Nauta-annokset tähän asti parempia kuin kana-annokset. Edullisuuden ja palvelun takia suosittelen sellaiseen iltaan/päivään, kun kokkailu ei maistu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 27.02.2014
Rating: 0

Riisisuu.
Viikonloppubuffettien määrä on jo huomattava. 12 ja puolen euron veloituksella saa nautittavakseen mainoksen mukaan "kymmenen lämmintä ruokaa" ja mitälie. Luku kymmenen taitaa olla hippusen yläkanttiin, sisältäen parit erilaiset friteeratut sekä kasviskääröt, mutta lähellä ollaan. Sushit ovat luonnollinen osa kiinalaista buffakokemusta.

Salaatti äärimmäisen perus. En edes koske siihen. Kanakeitto pekingiläisittäin on maukas, mutta jotenkin väärin maustettu. Frittikana ja -porsas erityisen kuivunutta ja seissyttä. Sushipöydässä vähän samaa ilmassa. Tökeröt palaset. Hirveä määrä riisiä, suuhunmahtumattomia kimpaleita.

Tofu löllöö, kanavedokset mitättömiä (etenkin väkinäinen thaicurry), nauta ja possu menevät kurkusta alas. Erittäin perinteinen set up, sunnuntaina tämä ei saisi olla näin.

Limut kuuluvat hintaan automaatista itse paineskeltuina. Se on okei. Kahvi ei.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 13.02.2014
Rating: 3

Kelpo buffet miedoilla mauilla. Ei thaipoltetta. Sushin tonnikalapuriste ehkä löysä, mutta muuten sushit miellyttävän kotikutoisen tai muuten ennen näkemättömän tukkurin tuotteita. Voisin tulla toiste.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 12.02.2014
Rating: 0

Käynti arki-iltasella tuotti hymyn suulle ja täyden vatsan. Alkuruokana kiinalaistyyliset porsaanlihanyytit olivat viiden euron setiksi erinomaisia ja niitä riitti kahdelle. Pääruokana thaimaalainen cashewpähkinä-kana -annos oli maukas ja sopivan tulinen. Kanapalat olisivat ehkä voineet olla laadukkaampia. Ruoka saapui ehkäpä 15 minuutin odottelun jälkeen. Mielestäni hinta-laatusuhteeltaan ainakin näin juuri avattuaan hyvää keskiluokkaa, käyn varmasti toistamiseen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 20.12.2013
Rating: 0

thaituokien soossit oikein maukkaita ja tuoreista vihanneksista plussaa, mutta broileri oli limaista ja vetistä ja mautonta: oli varmaan tuotu suoraan pakasteena jostain.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 30.11.2013
Rating: 0

Location

Linnankoskenkatu 11 B, 00250 Helsinki - Route
09 440 016