Keittiö auki

Sevilla Pasila

espanjalaista
Arvosana 2.8 / 5

Aistien juhlaa, aitoa tunnetta ja makujen kiihkeää rytmiä. Sevilla on matka hurmaavista alkupaloista huikentelevaiseen makeaan. Nautittavimmillaan hyvässä seurassa. Espanjalaistyylinen, lämminhenkinen ravintola. Anna makujen vietellä ja tule nauttimaan lasillinen sangriaa, herkullisia pikku Tapaksia tai mehukkaita pihvejä.


Arvostelut (16)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Taso parantunut aiempiin arvosteluihin nähden. Laadukasta perusruokaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 26.08.2015
Arvosana: 0

Menee, jos ei jaksa huoneesta kauemmas kävellä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 27.05.2014
Arvosana: 0

Bongasin kyseisen paikan jostain ja päätimme kokeilla sitä mieheni kanssa. Otimme yhteiseksi matadorin lihamiekan (hinta 64€), ihan hyvää se oli, aika monipuolinen, erilaisia lihoja, kastiketta ja lisukkeita. Jälkiruokana mantelikakku, joka ei kyllä täyttäny odotuksiani. Koko illasta painui mieleeni miekka ja viini.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.01.2014
Arvosana: 0

paella 4hlö melkein 100e ja ruoka oli ihan ala-arvoista. palvelu tökki pahemman kerran.. loppulasku neljältä melkein 200e ja pettymys oli kova..

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.07.2013
Arvosana: 0

Food was below average, service was bad and the beer was really overpriced. Menu had been shortened a lot. Service was slow. The open kitchen made me see two really slowmotion cooks. Almost empty restaurant and I had to wait the dish for 25 minutes. For the fast food level quality that's too much.

Can't really say anything good about this place! If you have a chance to leave the hotel for the dinner, do it!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.06.2013
Arvosana: 1

Pikaruokatyyppinen ruokailukokemus tv-shopin toimitusajoin (30min ennen kuin kukaan muistaa kysyä tilausta) ja ässähinnoin. Pasilasta on hyvät liikenneyhteydet keskustaan, täytyy suositella niiden hyödyntämistä..

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.09.2012
Arvosana: 1

Bra salladsbuffe, soppan växlar från medioker till mycket bra. Fisksoppan brukar vara bäst. Huvudrätterna oftast bättre än normala lunchställen, ibland riktiga höjdare. Priset litet dyrare, men med lunchpasset får man varje tionde gratis. Trevlig personal.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 21.03.2012
Arvosana: 0

Kelpo lounas. Harvoin näille nurkille eksyy, viime käynnistä jo vuosia. Paikan sisustus kyllä miellyttää, loossit ja valoisuus myös.

Salaattipöydässä hyvä valikoima, päivän parsakaalikeitto ihan ookoo ja pääruokavaihtoehdot eli lihapullat sekä lohikiusaus molemmat maistuvia kaikin puolin.

Täyttävä ja monipuolinen lounas, kahviakin olisi saanut, joten ei valittamista. Espanja maistunee menussa sitten illallisella, luulen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 23.02.2012
Arvosana: 0

Perus s- kortti paikka, ruoan ja tilan suhteen, mutta naistarjoilija piti selvästi työstää ja oli palvelualtis ja antoi persoonansa näkyä myönteisesti. Lohi oli maittavaa ja suklaakakku hyvää, mutta mitää yllättävää ei ruuista silti saanut irti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 29.09.2011
Arvosana: 0

Kävin kesäkuussa ja kerrassan teillä oli maittava lounas tuolloin tarjolla. Kiitokset nuorelle tarjoilijattarelle hienosta palvelusta sekä oli erityisen kiva kun mainosti näin etukäteen lounasbuffettia joka kuulemma alkaa elokuussa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 07.07.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Maistraatinportti 3, 00240 Helsinki - Reitti
http://www.sevilla.fi/hki_pasila.php

Vaihtoehtoisia ravintoloita