Serving lunch

Sevilla Pasila

Rating 2.8 / 5

Reviews (16)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Taso parantunut aiempiin arvosteluihin nähden. Laadukasta perusruokaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 26.08.2015
Rating: 0

Menee, jos ei jaksa huoneesta kauemmas kävellä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 27.05.2014
Rating: 0

Bongasin kyseisen paikan jostain ja päätimme kokeilla sitä mieheni kanssa. Otimme yhteiseksi matadorin lihamiekan (hinta 64€), ihan hyvää se oli, aika monipuolinen, erilaisia lihoja, kastiketta ja lisukkeita. Jälkiruokana mantelikakku, joka ei kyllä täyttäny odotuksiani. Koko illasta painui mieleeni miekka ja viini.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.01.2014
Rating: 0

paella 4hlö melkein 100e ja ruoka oli ihan ala-arvoista. palvelu tökki pahemman kerran.. loppulasku neljältä melkein 200e ja pettymys oli kova..

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.07.2013
Rating: 0

Food was below average, service was bad and the beer was really overpriced. Menu had been shortened a lot. Service was slow. The open kitchen made me see two really slowmotion cooks. Almost empty restaurant and I had to wait the dish for 25 minutes. For the fast food level quality that's too much.

Can't really say anything good about this place! If you have a chance to leave the hotel for the dinner, do it!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.06.2013
Rating: 1

Pikaruokatyyppinen ruokailukokemus tv-shopin toimitusajoin (30min ennen kuin kukaan muistaa kysyä tilausta) ja ässähinnoin. Pasilasta on hyvät liikenneyhteydet keskustaan, täytyy suositella niiden hyödyntämistä..

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.09.2012
Rating: 1

Bra salladsbuffe, soppan växlar från medioker till mycket bra. Fisksoppan brukar vara bäst. Huvudrätterna oftast bättre än normala lunchställen, ibland riktiga höjdare. Priset litet dyrare, men med lunchpasset får man varje tionde gratis. Trevlig personal.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 21.03.2012
Rating: 0

Kelpo lounas. Harvoin näille nurkille eksyy, viime käynnistä jo vuosia. Paikan sisustus kyllä miellyttää, loossit ja valoisuus myös.

Salaattipöydässä hyvä valikoima, päivän parsakaalikeitto ihan ookoo ja pääruokavaihtoehdot eli lihapullat sekä lohikiusaus molemmat maistuvia kaikin puolin.

Täyttävä ja monipuolinen lounas, kahviakin olisi saanut, joten ei valittamista. Espanja maistunee menussa sitten illallisella, luulen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 23.02.2012
Rating: 0

Perus s- kortti paikka, ruoan ja tilan suhteen, mutta naistarjoilija piti selvästi työstää ja oli palvelualtis ja antoi persoonansa näkyä myönteisesti. Lohi oli maittavaa ja suklaakakku hyvää, mutta mitää yllättävää ei ruuista silti saanut irti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 29.09.2011
Rating: 0

Kävin kesäkuussa ja kerrassan teillä oli maittava lounas tuolloin tarjolla. Kiitokset nuorelle tarjoilijattarelle hienosta palvelusta sekä oli erityisen kiva kun mainosti näin etukäteen lounasbuffettia joka kuulemma alkaa elokuussa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 07.07.2011
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Maistraatinportti 3, 00240 Helsinki - Route
http://www.sevilla.fi/hki_pasila.php

Options


googleMapsPlatformApiKey