Kitchen is open

Kaakaopuu

chocolate shop
Rating 4.7 / 5

Kaakaopuu imports the Belgian Leonidas chocolates. You find our shop in Kamppi shopping center, where you can also enjoy authentic Belgian hot chocolate, high-quality Johan & Nyström coffee or a refreshing ice tea. Also taste our delicious pastries, pies and club croissants!


Reviews (31)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kahvi termarissa seisonutta kitkerää litkua, jonka näsäviisas henkilökunta väittää olevan tuoretta. Kuulemma en ole tottunut vain juomaan tummapaahtoista kahvia. Asiakas ei ole tässä paikassa oikeassa. Nimim. TUMMAPAAHTOISEN HYVÄN KAHVIN YSTÄVÄ.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.01.2016
Rating: -1

Ihania leivoksia ja konvehteja. Hyvä valikoima kahvia ja teetä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 09.02.2014
Rating: 0

Suomesta on vaikea löytää paikkaa, jossa arvostetaan kaakaota vaihtoehtoisena juomana kahville. Täällä kaakaot ovat juomista jopa pääosassa. Kävin perheen kanssa, ja kokeilimme tumma- ja valkosuklaa- sekä Leonardo-kaakaon. Jotain joka makuun. Ilmaiset pienet kylkiäissuklaat yllättävän hyviä. Tunnelma kulmasohvineen kelpo. Suosittelen lämpimästi kaakaoihin tutustumista sen ainaisen kahvin sijaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.10.2013
Rating: 1

Herkullista kaakaota ja suklaata, mitä nyt muutaman kerran on tullut käytyä. Kamppi on kuumottava paikka, mut ei haittaa, kun kaakaopuun neidit on lungeja. Hyvvää palavelua!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.04.2012
Rating: 0

Erittäin pirteää palvelua nuorilta tytöiltä, joita on myös ilo katsella kun hymy on herkässä. Suomen paras cappuccino ehdottomasti. Leivokset eivät ole mitään parasta tasoa, mutta kahvin kanssa konvehti on pakollinen. joten leivoksetta pärjää hyvin!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.04.2012
Rating: 0

To klo 17. 00, kahvi&tee -hetki koittaa; tilaus tiskillä, pöytään odottamaan, odotus 10+ min (!), tuplaespresson kitkeryys on hiuksia nostattavaa ja litku on jäähtynyttä, lisukesuklaa oli hyvä, seuralaisen mangojuustokakku on imelyydessään vihlovaa, vihreä tee OK. Puljussa oli toki täyttöaste 90% mutta ei tällaista tavaraa pitäisi olla tarjolla. Vetoisa paikka.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 4€ Added: 25.02.2012
Rating: 0

Ihanaa vadelmaleivosta ja vadelmalimua pikkumiehelle. Ystävällinen ja persoonallinen palvelu, tuttavallinen jopa. Minuun iskee, tykkään. Vadelmaleivos on kovasti 4-vuotiaan mieleen, samoin vadelmalimu. Plussaa siitä, että kaikki tulee pöytään- niin pitääkin oikeassa kahvilassa. Ainoa järkytys on hinta: 8€ leivonnaisesta ja limupullosta tuntuu kamalan kalliilta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.02.2012
Rating: 0

Turhaan käyt, jos tässä paikassa jätät hyödyntämättä suklaakonvehdit tai kaakaon. Itse tuppaan ottamaan teen tai kahvin ja oheen konvehdin tai pari, kerran olen myyjän suosituksesta nauttinut erinomaista sitruunapiirakkaa. Teevalikoima on hyvä, kahvi hyvää kahvilatasoa ja kaakaovalikoima poikkeuksellisen hyvä. Konvehdit ovat ihania ja hyvin esillä. SIjainti on keskeinen ja niin viihtyisä, kuin seinätön paikka keskellä kauppakeskusta voi olla. Palvelu on aina ollut perusystävällistä, mutta myyjät saisivat ekstrapisteitä, jos juoman oheen olisi saatavilla konvehtisuosituksia. . Suklaakonvehteja on nimittäin lukuisia erilaisia, toiset selkeästi laadukkaamman oloisia kuin toiset. Olen ehtinyt maistaa vain murto-osaa, mutta eniten olen pitänyt Le Grand Alexandre konvehdista, jossa oli mukavasti paahteista, kotitekoisen kinuskin makua. Palvelu oli hiukkasen hidasta ja annoksen tulo pöytään kesti melko kauan. Kahvila oli melko täynnä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.01.2012
Rating: 1

Herkullisia suklaakonvehteja ja hyvät hinnat. Harmi on se, että paikka on käytävän vieressä. Paras suklaakonvehti on minun mielestäni irrésisteble white.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.11.2011
Rating: 2
     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.10.2011
Rating: 0


Location

Urho Kekkosenkatu 1A, 00100 Helsinki - Route
010 320 2093
http://www.kaakaopuu.fi

Options