Closed now

Kitchen & Bar by Maannos

Rating 4.8 / 5

Reviews (1)

Maannos pyyhkäisee monet kaupungin ravintolat pöydän alle modernilla otteella. Kävimme kokeilemassa (valitettavasti vain!) yhden ruokalajin, mutta lisää on saatava. Maannos tarjoilee vaihtuvia menukokonaisuuksia, kala- tai lihapääruoilla. Kasvisruokaa ravintolasta saa, mutta nettisivuilla mainitaan, että näissäkin käytetään lihaliemiä, kuivattua kalaa jne. "antamaan syvyyttä". Tästä annan kasvissyöjänä ison miinuksen, sillä en halua syödä mitään eläinperäistä. Todennäköisesti ilman näitä on mahdollista saada räätälöityä myös oikeaa vegeruokaa.

After work -aikaan nappasimme listalta yhden pääruoan. Söimme molemmat vegevaihtoehdon, jossa oli kotimaisia sieniä, hiillostettua sydänsalaattia ja paljon muuta antamassa makua. Ja sitä makua todella löytyi! Yhdistelmä oli maanläheinen, suomalainen ja ihanan syvä, mutta ei lainkaan tunkkainen. Keittiössä todella osataan käyttää laadukkaita kotimaisia raaka-aineita hyödyksi ja loihtia niistä ihastuttavia annoksia, joissa näkyy intohimo ja rakkaus ruokaan.

Tarjoilija istahti pöytäämme hetkeksi selittämään ruokalistan auki, mikä oli hauska yksityiskohta. Ravintolan sisustus on pelkistettyä, mutta tyylikästä. Jos kävelet paikan ohi, suosittelen lämpimästi avaamaan oven.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.10.2018
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Telakkakatu 5, 00150 Helsinki - Route
0505056875
https://www.maannos.fi/

Options