Kitchen is open

KOM-ravintola

restaurant
Rating 4.8 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (27)

Lounas tullut takaisin. Ja on aivan loistava.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.09.2017 View previous reviews (3)
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Hmmm, keittiö kaiketi uudistunut hiljattain, koska ruoka oli aivan taivaallista. Söin vasikanposkea ja seuralaiseni Hampurilaisen (kompurilainen) ja hänkin sanoi että paras burgeri helsingissä tähän asti.
Tarjoilijat todella ystävällisiä ja perillä asioista.
Paikasta muutenkin huokui sellainen kotoisa olo ja lämmin henki.
Ensi viikolla testaamaan lounas.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 12.09.2015
Rating: 0

Had dinner yesterday and must say the food was simply divine. .I ordered tofu burger (comes with a delicious salad) and it was by far the best veggie burger I’ve had in Helsinki! btw..wine was excellent too!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 11.09.2015
Rating: 0

Ei hullumpi kokemus.
Alkuruokana Skagen KOMin tapaan. Katkarapuja, kuten kuuluukin olla ja maukkaitakin. Päällä merilevästä tehtyä mätiä ja aivan kuin aitoja palleroita. Maukas aloitus.
Toisen pääruokana oli grillattua vuohenjuustosalaattia, cashewpähkinöitä, marinoitua punasipulia ja balsamicoa. Eikä tässä vielä kaikki: monta siivua appelsiinia, guadalupemelonia, greippiä - tosi raikasta. Toki salaatissa oli lehtivihanneksia. Balsamico antoi sopivaa kirpeyttä. Huima annos kaikkinensa.
Toisen pääruokana oli karitsan paahtopaistia, palsternakkapyreetä ja rosmariinikastiketta. Seuralaisen mielestä maittavaa.
Ja pitihän sitä maistaa KOM-olutta. Taattua Malmgårdin laatua.
Vastaanotto oli iloinen ja ystävällinen. Interiööri aiheeseen sopivan karua ja rumaa, kuin 70-luvun rähjäinen lähiöbaari jossa jäänyt remontti kesken. Erilainen kokemus.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 33€ Added: 09.06.2014
Rating: 0

Alkuillan syömäpaikaksi ei ehkä ollut aivan nappivalinta, koska lähes tyhjässä salissa tuuletuksen ääni oli häiritsevän kova. Pääruokanani ollut karitsan niska oli kalvojen vuoksi tavattoman sitkeätä. Tästä huomautettuani tarjoilija fiksusti hyvitti laskussa puolet annoksen hinnasta ja jätti jälkiruokaespressotkin laskuttamatta. Seuralaiseni unkarilaisittain maustettu lohikeitto oli sen sijaan herkullista. Viinilista oli suppeahko, mutta ihan sopivat lasilliset sieltä löytyi. Uusi mahdollisuus pitää tällekin paikalle antaa, kiitos hyvän ja nopean palvelun.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 18.03.2014
Rating: 0

Ruoka on hyvää, mutta palvelu töykeää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 13.02.2014
Rating: 0

Hauskan teatteri-illan jälkeen illallisella tiistai-iltana. Todella mukava kokemus: viihtyisä ilmapiiri, hyvä ja nopea palvelu ja maistuva ruoka. Otimme lihapullia ja karitsan niskaa ja molemmat annokset olivat todella hyviä. Jälkkäriksi sitruunapannacottaa - maistui. Ainoa miinus (sekin lyhyt) hieman laihahkosta espressosta, mutta kupit olivat kauniit. Tullaan uudestaan!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 26.11.2013
Rating: 0

Söin lounaaksi annoksen, jonka nimi oli naudan maksaa. Se oli pelkistetyn perinteinen: maksaa, kastiketta, suolakurkkuviipaleita ja herkullista, voilla höystettyä perunamuusia.

Lounaaseen kuuluva salaatti oli hyvä, joskin mielikuvitukseton (salaattia, tomaattia, kurkkua ja erikseen punasipulia). Miinusta tulee tarjoilijan tylyyttä lähentelevästä eleettömyydestä ja siitä, että maksaviipaleista ei ollut poistettu sitkeitä kalvoja. Kahvi voisi myös kuulua lounaan hintaan.

Parasta käynnissä oli paikan tunnelma: tänne oli mukava jäädä istumaan lounaan jälkeenkin. Parhaimmillaan paikka on iltaisin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 13.08.2013
Rating: 0

Paikkaa ei voi kuin suositella, ainakin teatterissa kävijöille ! Kävin seurueen kanssa syömässä perjantai-iltana näytöksen jälkeen, eli tupa oli täynnä, ja palvelu oli siitä huolimatta moitteetonta, ruuatkin tuli pöytään enempiä odottelematta. Ja se ruoka oli parempaa kuin osasin odottaa. Pinaatti-munakoisolasagne oli liioittelematta parasta lasagnea mitä olen koskaan syönyt. Seuralaisenikin olivat silminnähden tyytyväisiä vuohenjuusto- ja ceasarsalaatteihinsa. Kiitos !

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 02.02.2013
Rating: 0

Rennon viihtyisä, suorastaan boheemi tunnelma, sekä maistuvat annokset turhia hienostelematta. Bonuksena pari erinomaisen obskuuria bonk-henkistä sisustusartikkelia, joita voi tuijotella syödessään ja arpoa esineiden käyttötarkoistusta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 22.11.2012
Rating: 0

Community

Images

Fans (3)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Kapteeninkatu 26, 00140 Helsinki - Route
(09) 684 6224
http://www.kom-ravintola.fi