Unknown

Manteli Triotto

Rating 2.8 / 5

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Buffetiin kuuluu todella riisuttu salaatti (tomaattia, kurkkua ja ehkä jotain raastetta tai vihreää) ja paria sorttia lämmintä ruokaa. Usein lisuke, kuten riisi tai peruna uupuu ja lopputulemana lautasella on aika kermaisenkostea lieju. Buffet-hintaan ei kuulu keitto, jälkiruoka tai edes kahvi ja hinta on todella suolainen vierailijoille ja talon vuokratyöntekijöille, jotka eivät kuulu henkilöstöetujen piiriin. Keitto+salaattibuffet on sen sijaan usein varsin mainio. Henkilökunta on superystävällistä, mutta välillä heitä saa etsiä keittiöstä asti.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 13.04.2013
Rating: 2

Mantelin työntekijät ovat ihania, mutta ruoka on aivan hirveetä. Yrittävät hienostella erilaisilla eksoottisilla mausteilla ja yhdistelmillä, mutta lähes poikkeuksetta lopputulos on karmeaa sontaa. Salaattibaarista olen ostanut ruokaa 2-3 viikossa ja joka ikinen kerta se on samanlainen pettymys. Ihmeellisiä majoneesi-peruna-meloni äklötyksiä. Caesar salaatin kana maistui niin teennäiseltä että alepan eineslootatkin on jo gourmeeta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 01.03.2013
Rating: 0

Välillä yrittävät tehdä liian hienoa ruokaa ja onnistuvat pilaamaan sillä ihan normaalin perus ruuan. Mutta henkilökunta-alennuksella talon väki saa syödä lounaan reilulla 6 eurolla, joten siinä suhteessa loistava kokonaisuus. Hyvä valikoima eri pääruokia, salaattipöytää tai keittoa sekä mahtavat jälkiruuat, jotka tosin maksavat erikseen, harmi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 6€ Added: 13.02.2013
Rating: -1

Käymme päivittäin Manteli Triotossa syömässä ja olemme tyytyväisiä kun saimme hyvän lounaspaikan lähelle. + asiakaspalvelu loistavaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 13.02.2013
Rating: 0

Aluksi hyvä salaattipöytä. Nyt usein vanhaa salaattia ja hiukan outoja yhdiistelmiä. Keitot joskus hyviä ja joskus floppeja. Tilat hyvät. Klo 11 ruuhkaa. Leivät hyviä. Liharuuat onnistuneita, mutta salaattibuffan ulkopuolinen salaatti tylsä ja valikoima vaatimaton. Palvelu ystävällistä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 13.12.2012
Rating: 1

Mjaah! Ala carten ja perinteisen lounasravintolan hybridi. Paikka yrittää ehkä olla aavistuksen liikaa jotain parempaa, siinä kumminkaan juuri onnistumatta. Perustaisin enemmän täysin perinteisiin ruokiin. Tekisivät ne rakkaudella ja tuoreista raaka-aineista, niin paikka voisi olla matovaking slamdunk! Hinta saa takapuolen hieman kipeäksi, eikä kahvi kuulu hintaan kun ruoka ei ole kumminkaan perinteistä kummempaa, näytti se sitten kuinka kauniilta tahansa tai oli se nimetty vaikka paragualainen lehtikuusikeitto. Ei paikka täysi faceplant kumminkaan ole. Ruoka on ihan buenoa ja välillä oikein hyvääkin. Jälkkärien taso heittelee aika laidasta laitaan. Ruokailutilat ovat todella riittävät (hissimusiikki saa välillä uneliaaksi) ja henkilökunta todella ystävällistä... mitä nyt tulinen astiaspesialisti välillä ojentaa kuinka lautaset, lasit ja kupit pitää koriin sijoittaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 06.12.2012
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Läkkisepäntie 21, 00620 Helsinki - Route

Options