Closed now

Meng Loong

chinese
Rating 4.9 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (38)

Naudanliha-chili tässä ravintolassa on paras kinkki-annos. Todella hyvä! Tunnelmaan hieman vaikuttaa bussilasteittain saapuvat kiinalaisturistit - toki kertoo ravintolan hyvyydestä, kun kelpaa turisteille.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.02.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Maistuu oikealta kiinalaiselta ruoalta

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.10.2015
Rating: 0

Yksi Helsingin parhaista Kiinalaisista. Ruoka on maukasta, maut erottuvat hyvin. Hyvästä tasosta kertoo myös se, että suuri osa asiakkaista on kiinalaisia. Oma suosikkini on neljä pientä annosta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 04.09.2015
Rating: 0

Lounasbuffet jysäyttää vatsan kuin vatsan. Tarjolla kiinalaistyylistä ruokaa ja sushia. Mielestäni parempaa kuin mitä yleensä kiinalaisessa ravintossa Suomessa saa, ei ollenkaan sellaista perusmättöä standardimittaisissa pakasterasioissa.

Asiakaskokemus on erittäin positiivinen, ruokailusali miellyttää omaa silmääni ja henkilökunta on sympaattista väkeä.

Mielestäni seudun paras lounasravintola.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 30.07.2015
Rating: 0

Kiitämme kohtuullisen aromikasta ruokaa.

Moitimme lilluvaa rasvaa, paistorasvan makua, haaleaa ruokaa eli kamat ovat esillä reilusti alle 60 asteisina, kuivahtaneita nuudeleita, yksipuolista juomavalikoimaa (tarjolla vettä ja mehua).

Suosittelen lukemaan myös oivahymy.fi -sivustolta löytyvän Eviran raportin paikasta.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 28.10.2014
Rating: 0

Loistava buffet -lounas. Valitettavasti ainakaan kesäkuussa 2014 ravintolla ei ollut alkoholilupia, eli mikäli haluat oluen ruokasi kanssa, se pitää nauttia jossain muualla.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.06.2014
Rating: 0

Plussan puolella. Maukasta kiinalaista ja annoksissa makueroja suomalaisittain hyvin eikä pelkkää soijakastiketta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 30.05.2014
Rating: 0

Hyvää ja laaja valikoima.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.05.2014
Rating: -3

Jäätelötikku.
Kahdeksan ja puolen euron lounasbuffet olisi hyvä diili, vaikka ruuan laatukriteerinä käyttäisi "nälkä lähti" -tyylistä leveliä. Lauttasaarelaisessa Meng Loongissa edullista hintaa ei laadussa huomaa. Limuautomaatti ei omaan silmään osunut, sen sijaan mehut ja maito oli tarjolla veden lisäksi. Samoin jälkkäriksi kahvin lisäksi jätskitikkuja. Nämä pienet ajatukset lisäävät lounaskokemuksen arvoa todellista arvoaan enemmän.

Salaattipöytä on ihan okei. Perusjuttujen lisäksi hedelmää ja nachoja. Hahaa. Keittona kanaliivatetta, chiliä upottamalla näihin saa menoa.

Kolme lisäkettä. Ohuet ja paksut nuudelit, vihanneksilla koristettuna ja paistettuina kummatkin. Erittäin jees. Riisi toki. Lämpiminä tofua vihanneksilla, paistettua kanaamurskaa ja tomaattia, kanaa ananaksella thaikkulaisittain, nautaa ja vihanneksia sekä possua ja vihanneksia. Makua riittää kaikessa, etenkin tomaattiviritelmä miellyttää erilaisuudellaan.

Palvelu pelaa, tervehdykset ja kiitokset jaellaan kaikille. Tila on varsin suuri, pöydät melko ahtaasti kiinni toisissaan. Ruokailijoita riittää vielä näin puolenpäivän jälkeenkin runsaasti. Enkä ihmettele miksi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 25.03.2014
Rating: 1

Paljon reissaavana ja aasialaisen ruoan ystävänä en tiedä herkullisempaa settiä kuin Meng Loongin "lime-kana-pähkinä". Parempaa saa hakea Kiinasta asti, eikä välttämättä löydä. Suosittelen lämmöllä. Palvelu on myös erittäin mukavaa, toisin kuin joku tuossa väitti, kunhan osaa käyttäytyä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 19.03.2014
Rating: 0


Location

Itälahdenkatu 27, 00210 Helsinki - Route
(09) 682 0866