Serving lunch

Nepali Chulo

Rating 4.3 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Vegan
Special diets

Reviews (10)

Hyvä lounas! Oikein avulias palvelu!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 12.12.2019 View previous reviews (2)
Rating: 0

On pakko sanoa, että tämänpäiväinen chili-lammas oli huonointa nepalilaista mitä olen syönyt koskaan missään. Toivottavasti tämä ei ole ruuan taso normaalisti, koska en olisi ollut valmis maksamaan tästä euroakaan. Henkilökunta oli mukavaa ja ystävällistä, harmi sinäänsä että ruoka oli niin pahaa.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 27.03.2019
Rating: 0

Päätin antaa Nepali Chulolle uuden mahdollisuuden yli vuoden tauon jälkeen. Mitään parannusta ruoan laatuun ei ole tullut, vaan tarjolla on samaa tympeän valmisruokamaista makumaailmaa kuin ravintolan avauduttuakin. Toisin kuin suurimmassa osassa muita nepalilaisia ravintoloita, noutoruoasta ei myöskään saa alennusta. Lopputulos: ylihintaista ja mautonta ruokaa, jota ystävällinen palvelu ja viihtyisä miljöö eivät pelasta. En mene kolmatta kertaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 13.01.2019 View previous reviews (2)
Rating: 0

Ravintola Nepali Chulo on kokemukseltaan ja ruoan maultaan sekä laadultaan yksi parhaimmista nepalilaisesta ravintoloista. Henkilökunta on erittäin ystävällinen, eikä ruokaa tarvitse odottaa pitkään. Lounas aikaan tarjoillaan myös selkeä menu hyvään hintaan.
Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 26.08.2018
Rating: 0

Tilasin kotiinkuljetulsella malahi koftan. Kasvispyöryköitä oli kaksi kpl. Se on liian vähän. Sen lisäksi raitakastike oli todella juokseva, kuin vettä. Muualta saa täyteläisempää ja maukkaampaa ruokaa, joten en todellakaan suosittele tätä neppistä kenellekkään. Ei jatkoon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 12.07.2018
Rating: 0

Laadultaan perusnepalia. Chicken tikka masala sopivan tulinen, naan-leipä kooltaan perusnepalilaista pienempi.

Sisustus siistihkö, joskin sitä heti rupesi miettimään että mikä kaikki on perua tilassa aiemmin kauan toimineesta venäläisravintola Kasakasta. Musiikki sitä mitä tälläisessa odottaa sopikin.

Henkilökunta kohteliasta ja riittävän tehokasta. Miinusta tosin siitä, että laskua sai hetken odotella huolimatta siitä että tarjoilija päivysti tiskin takana, sattui vaan olemaan pidempi privapuhelu meneillään.

Kaikkineen, ihan OK paikka, voisin käydä toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 01.06.2018
Rating: 0

Hieno sisustus, mukava palvelu ja maukasta ruokaa.
Erityisesti pidin jogurttikastikkeesta.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 26.04.2018
Rating: 0

Sangen "perusnepalilainen" joka suhteessa. Lounaan mix-annoksen tuorejuusto oli hyvä, lammasruoka taas hivenen tylsähkö.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 21.03.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Mukava, pieni ja kotoisa ravintola, jonka eduksi oli ystävällinen ja sujuva palvelu. Syömämme kasvisruoka-annokset maistuivat kaikille ja koon puolesta sopivat myös isompaan nälkään. Olen tottunut hieman tulisempaan/mausteisempaan nepalilaiseen, mutta ensi kerralla tätä osaa pyytää. Hintataso oli sijaintiinsa nähden hyvin kohtuullinen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.12.2017
Rating: 0

Söimme lammaspyörykät maustekastikkeessa. Riisiä oli runsaasti. Maku oli mielikuvitukseton. Leipä oli, kuten aina, hyvää. Sisustukseen olisi tällä sijainnilla voinut panostaa enemmän. Palvelu oli huomaavaista mutta uutta käyntiä paikkaan en tämän perusteella harkitse.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 22.12.2017
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Meritullinkatu 13, 00170 Helsinki - Route
0401785022

Options