Unknown

Pacific 7

californian kitchen
Rating 2.5 / 5

Reviews (6)

I work nearby and there aren't many lunch options but I don't still find this restaurant inviting.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 15.11.2016
Rating: 0

Ihan mukava ravintolailta oli koko meidän seurueella ja burgerit oli hyviä. Plussaa tosi maukkaasta itse tehdystä kasvispihvistä, olen syönyt burgerini välissä paljon huonompiakin. Jälkiruoka oli erittäin hyvää ja meidän tarjoilijakin oli tosi mukava. Jos olisi pitänyt täysi hinta maksaa ruuista niin olisi saattanut vähän tuskastuttaa, mutta Syö Helsinki -tarjouksen vuoksi hintakin oli tällä kertaa kohdillaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.10.2016
Rating: 0

Ravintolassa oli kaikki loppu ja listalta sai tilattua vain muutamaa ruokaa. Kauden vihannekset tulevat kuulema suoraan tölkistä. Vauvalle tilatut muutama kurkku ja porkkanapala maksoivat 5e. Melkoinen hinta kypsentämättömistä vihanneksista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 18.10.2016
Rating: 0

Syötiin ravintolan signature burgerit 6. 10 lounaaksi. Kello oli jo kahden pintaan kun menimme sinne ja ravintolassa ei ollut muita ruokailijoita. Tarjoilija käveli meidän ohi monta kertaa ja kaikki tuntuivat siivoavan jotain. Vessan ovi oli auki ja sieltä täytettiin letkulla akvaariota. Tuli vähän sellainen fiilis, että onkohan paikka auki. Ruoka kesti 45 minuuttia, joka on on pitkä aika burgerille.Varsinkin, jos ravintolassa on kolme ruokailijaa. Mutta henkilökuntaa pitää kouluttaa. Laskukin oli väärin mikä on melkoinen suoritus, jos on yksi pöytä huolehdittavana neljään pekkaan. Burgeri oli hyvä ja lisukkeena olevat perunankuoret myös! Toivottavasti tahti paranee, paikkahan näyttää tosi kivalta ja ruokalista myös.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 14.10.2016
Rating: 1

Lounaaksi pasta carbonaraa ja tulen toistenkin! Erittäin maukas, just hyvä salaattipöytä ym. Palvelu erinomaista.
Vahva suositus!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.10.2016
Rating: 0

Syö 10 -viikoille mentiin kavereiden kanssa kyseiseen raflaan, kun oltiin bongattu uusi, kivalta vaikuttava paikka. Ulkoisesti paikka ja menu olivatkin oikein hyvän oloisia, mutta lopulta ravintolakokemus oli täysi fiasko. Olisi pitänyt kääntyä pois, kun pöytäänohjauksen yhteydessä varoiteltiin tullessa 45 minuutin odotusajasta (hyväksyttiin siinä toivossa että ruoka olisi kuitenkin odotuksen arvoista). Aloitettiin viinitilauksella, jonka yhteydessä kävi ilmi, että jäljellä tilattavina oli enää pulloja (menut muuten näyttivät hyvältä ja ruokia piti olla jäljellä, joten hyväksyimme ajatuksella että pullo sopii meille). Tilasimme kuivaa valkkaria, joka tuotiin pöytään avattuna, maistattamatta ja ilman cooleria. Viini osoittautui todella makeaksi ja lämpeni ruokia odotellessa. Vasta viinit tilattuamme pääsimme tilaamaan ruokia, ja kävi ilmi että kaikki ne haluamamme annokset olivatkin loppu. Jouduimme siis kaikki tilaamaan kakkosvaihtoehdot, jotka olivat myös ne ainoat jäljellä olevat 10€ annokset (ovh n. 15€). Vettä ei vielä tähänkään mennessä oltu pöytäämme tuotu, vaikka siitä muistutimme toistamiseen. Lopulta annoksemme tulivat ja 3 ruokailijalta puuttui annoksesta pääraaka-aine eli menun mukainen paahdettu punajuuri. Kun huomautimme asiasta, pöytään tuotiin kulhollinen raakoja (ei paahdettuja) punajuuria. Ruoat eivät olleet kovin ihmeellisiä, varsinkaan siihen nähden, että oikeasti olivat aika kalliita. Kaikilla oli tosi huono fiilis palvelusta, ja samankaltaisia kämmejä tuntui tapahtuvan myös muissa pöydissä. Mitään pahoittelua ei maksun yhteydessä ravintolan puolesta esitetty, ja laskutkin tuotiin pöytään keräämättä astioita ensin pois. Kaikille jäi annosten jälkeen nälkä.

Eli: naurettavan pitkä jonotusaika; kaikki toivotut annokset oli loppu; se, mitä tilattiin, saatiin vääränlaisena tai vajaana; tarjoilijat ihan pihalla

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 11.10.2016
Rating: 1

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Tyynenmerenkatu 7, 00220 Helsinki - Route
040 7767277
http://www.pacific7.fi/

Options