Opens at 10:00

Pizzataxi Ruoholahti

Rating 1.5 / 5

Reviews (10)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

I wanted to eat a pizza Hawaii. That's chicken and pineapple. I was there on Friday July 15, 2016. The chicken was altered. I am pretty sure that knew that the chicken was rotten Because they covered it with a lot of cheese. First I noticed the bad color of the chicken. It was gray and dark brownish. One could easily see that the chicken was heavily altered meat. Then I taisted the chicken. It was horrible. They did not admit that the chicken was rotten. They told me that they sold many Hawaii pizzas that day. I do not recommend the place. I will surely never go there.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 15.07.2016
Rating: 0

Maksoin pizzan kahteen kertaan puhelimella ja halusivat vielä kolmannen maksun. En maksanut, enkä tulee enää uudestaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 30€ Added: 12.11.2015
Rating: 0

Raaka-aineet todella ala-arvoisia ja jopa pilaantuneita.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.05.2015
Rating: 0

Pizzataxin pizzoissa on välillä toivomista etenkin pohjan rapeuden ja paksuuden suhteen (liian paksuja), mutta kebabit ja kana-annokset ovat ihan maittavia hinta huomioiden. Kotiinkuljetus toimii kiitettävällä nopeudella ja luvatussa ajassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 30.12.2012
Rating: 0

Erittäin hyvä ja ystävällinen palvelu - aina. Pizzat tehty hyvistä raaka-aineista ja pohjakin juuri oikea, rapeinen. Täytteiden määrissä ei säästelty ja asiakkaan toivomukset reilulla kädellä huomioitu.
En tiedä, mitä pizzalta vielä voisi muuta toivoa ja tähän hintaan!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 09.09.2012
Rating: 0

Ainoa positiivinen asia oli ilmainen kotiinkuljetus (tilasimme 2 pizzaa). Mutta pizzan laatu oli ehkä huonoin, minkä muistan. Pohja oli erittäin kurja, täytettä oli vähän ja kokonaisuus oli erittäin oudon näköinen. Huonoin pizza jonka muistan ikinä syöneeni, Kaupan pakastepizza olisi ollut parempi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 30.09.2011
Rating: 0

Netissä tilaaminen on kätevää. Tilausta tehdessä kuljetusajaksi ilmoitettiin 30-60min. Ovikello soi n. 75 minuutin jälkeen, jollin nälkä jo varsin kova. Tosin sunnuntai-iltapäivänä varmasti kiireisintä. Pizza oli ok. Kinkku oli jotain makkaranmakuista pizzasuikaletta eikä varsinaisesti kinkkua. Pekonia oli vähänlaisesti. Sipulia sen sijaan oli runsaasti, ja se oli aivan liian isoissa paloissa. Pizza oli parempaa jääkaappikylmänä kuin tuoreena. Ei ehkä kaupungin parasta pizzaa, mutta ajaa asiansa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 11.09.2011
Rating: 0

Hyvä kotiinkuljetuspizzeria, kuljetus on ilmainen yli 15 € tilauksissa. Pizzat eivät mitenkään erityisen hyviä ole, enkä ole varma onko ruuan laatu hyvä vaiko ok, ja onko hinta kohdillaan vai ylihinnoiteltu.

Mutta bolognesepizza toimii kovassa nälässä, kun jalat eivät jaksa siirtää kauppaan. Vähän pettynyt olen pizzerian valkosipuliin, joka ei ole puristettua, vaan paloiteltua. Pizzoissa on myös yllättvän vähän juustoa eli juustofriikeille suosittelen tuplajuustoa tilaukseen. Rapea kalaleike remoulade-kastikkeella ylitti odotukset, oli herkullista.

Palvelu on joka kerralla erittäin ystävällistä. Viimeksi tilauksen yhteydessä ilmoitettiin kiirevaraukseksi 70-90 min, mutta safkat oli ovella tunnissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 28.06.2011
Rating: 2

Ainoita kebab-pizzerioita joissa todella ystävällinen palvelu. Vanhempi herra (ilmeisesti omistaja) todella mukava poikkeus yksitotisten pizzanpyörittäjien joukossa. Kebab ranskalaisilla sopivan kokoinen, eli täyteen tulee vaikka isompikin nälkä olisi. Hieman outona lisukkeena porkkanaraaste, mutta eipä sitä tarvinnut syödä. Suosittelen tilaamaan kebabin tulisena, vaikka se ei todellisuudessa "tulinen" olekaan, mutta ainakin maukkaampi kuin perus ketsupilla jatkettu tomaattipyree. Ei Ruoholahden edullisin, mutta mielestäni paras kebabbila.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 27.03.2011
Rating: 1

Tilasin kotiinkuljetuksena ja meni 20min. yli tunnin, kiirevaraus max 20-60min, katkarapu salaatti verhottu majoneesilla valtava annos mutta maksoin siitä 10e ja halpa maku jäi suuhun, salaatissa myös syömäkelvottomia salaatin lehtiä...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 27.01.2011 View previous reviews (2)
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Itämerenkatu 12, 00180 Helsinki - Route
494 959
http://www.pizzataxi.fi/

Options