Serving lunch

Queen Sheba - Kuningatar Saba

Rating 3.1 / 5

Reviews (15)

Järjettömän koukuttavaa safkaa.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 14.11.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Lunch is overpriced at 11. 90 euro with very limited selection (ethiopian pancakes, some red sauce, tomatoes, cheese and a beef dish). There was barely any beef in the dish. Cannot even say that it was tasty.
Either serve a decent lunch or just keep the restaurant close. This is a rip off.
Compared to two years ago, I wonder what happened with this restaurant.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 16.05.2017
Rating: 0

Mahtavia makua! En ole ennen maistanut etiopialaista ruokaa, mutta menen varmasti takaisin. Ehdoton lemppari oli alkupalaksi otettu mausteinen leipa ja tulinen kastike, nam!

Ihmettelen kommetteja jotka sanovat annoskokojen olleen pienia. Porukassa kaikille tuli vatsan tayteen ja hinta oli kohdallaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.09.2016
Rating: 0

Olin tänään ekaa kertaa enkä usko meneväni uudestaan. Oli kyllä mielenkiintoisia makuja ja kiva maistaa uusia ruokia, mutta hinta ei vastaa laatua tai annoksen kokoa. Otin etiopialainen broiler ja keitetty kananmuna. Annoksessa oli kastikkeen lisäksi yksi kokonainen kananmuna sekä yksi lihanpalanen. Sain kyllä leipää myös, mutta ei mielestäni vastaa hintaa. Annos ei myöskään näyttänyt mitenkään kummoiselta. Palvelu oli kuitenkin hyvää eikä ruoan tarvittu odottaa kauaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 25.05.2016
Rating: 1

Ensimmäinen kokemukseni etiopilaisesta ruuasta ei ollut yhtään hassumpi. Vielä tulisempaa wottia kyllä odotin lukemani perusteella, mutta muuten oli makua näissäkin. Sääli, että omalta kannalta sijainti väärällä paikkakunnalla estää säännöllisen vierailun.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 17.03.2016
Rating: 0

Ihan makoisaa ruokaa. Kanaa oli melko niukasti ja hinta oli turhan korkea.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 16.05.2015
Rating: 0

Kävimme lounaalla ja ruuat olivat erittäin hyviä! Injera lettuja sai syödä tarpeeksi ja kastike vaihtoehdot olivat mukavia (jauheliha ja kasvis).

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 09.01.2015
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.07.2014
Rating: 0

Perjantai on kasvispäivä lounaalla. Muikeat letut täytetään tulisilla täytteillä, njam! Saatavilla myös gluteenittomat letut. Ystävällistä

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 04.07.2014 View previous reviews (2)
Rating: 0

Rakastan etiopialaista ruokaa ja (ainakin tällä hetkellä) Queen Sheba on valitettavasti ainut ravintola Helsingissä, joka sitä tarjoilee. Olen käynyt täällä nyt kolmesti ja ollut aina tyytyväinen tilaamieni annosten ja injeran makuun. Miinusta sen sijaan paikka saa naurettavan pienistä annoksista - nälkä ei lähde millään yhdellä a la carte- annoksella. Näin ovat joka kerralla kokeneet myös seuralaiseni, en ainoastaan minä. Lisäksi toivoisin, että annokset olisivat monipuolisempia, esim. että voisi tilata monta pientä annosta samanaikaisesti. Näin olen aina voinut tehdä muissa etiopialaisissa ravintoloissa Suomessa sekä Afrikan mantereella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 27.03.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Mechelininkatu 8, 00100 Helsinki - Route
+358 50 4334546
http://www.ravintolasheba.fi/

Options