Unknown

Ravintola Ilma

Rating 3 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (14)

Odotin illalliselta paljon enemmän, taso oli mielestäni melko matala kaikin puolin. Otimme ystäväni kanssa kolmen ruokalajin menut. Ensinnäkin ravintolan sisäänkäynti on huonosti havaittavissa ja ravintolan ovi oli hämäävästi ja epäilyttävästi lukossa, jouduin soittamaan ravintolaan sisään saadaksemme ovikoodin ja sisään päästäksemme.
Ravintolan sisustus oli mielestäni lounasravintolamainen, mutta maisema sitäkin upeampi, se on varmaan ainut hyvä asia joka paikasta jäi mieleen. Tarjoilija ei puhunut suomea hyvin, useiden toistojen jälkeen saimme tilauksen tehtyä. Vasta kun olimme syöneet alkupalat, tarjoilija kysyi haluaisimmeko jotain juotavaa. Tilasimme yhdet lasit viiniä, mutta vettä tarjoilija ei tuonut koko illan aikana. Ruoan taso oli kaiken kaikkiaan mielestäni hieman keskivertoa huonompaa, alkupalat muistutti eineksiä ja salaatti koostui pelkästä jääsalaatista. Pääruoan kanakastike oli yllätys kyllä ihan maukasta. Tarjoilija toi jälkiruoat vaikka söin vielä pääruokaani. Astiat tuntuivat muovisilta, kuluneilta ja vanhoilta, lautasliinoissa oli jonkun toisen ravintolan logo. Kaiken kruunasi ravintolassa lentelevät kärpäset ja taustalla soiva radiokanava.
En suosittele illallispaikaksi, lounas voi mennäkin maiseman vuoksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 21.10.2017
Rating: 0

Itse syön lounasta tässä paikassa joka arkipäivä. Näköjään nuo arvostelut ovat todella vanhoja. Päivitetäämpäs hieman.Ravintoloitsija vaihtui 11/2016. Uusi vetäjä on Pakistanista ja myös yksi suomalainen naiskokki. Omistaja ollut 13 vuotta Suomessa ravintola-alalla. Nyt ruoan laatu on pompannut eri sfääreihin. Ruoka on todella hyvää ja monipuolista. Löytyy kasvisvaihtoehtoja. Useita pääruokia. Löytyy myös mukavasti mausteita jos sellaisia haluaa. Salaatit ovat monipuolisia ja keitot maukkaita. KANNATTAA kokea UUSITTU Ravintola ILMA. Myös Brunssia syntyy Esim nyt äitienpäivänä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 09.05.2017
Rating: 0

Maisema on kiva, vaikkakin pilattu lähes täysin jollain ihme metalliverkolla. Ruoan laatu on keskivertoa heikompaa - hiilihydraattipitoista erittäin miedosti maustettua mössöä. Kyllä sillä nälkä siirtyy mutta siinäpä se. Logistisesti käsittämätön ratkaisu että on asennettu tarjottimille oma taso tiskille mutta täytetty se esteillä jotta tarjotinta täytyy nostaa aina välissä pois. Ei iso juttu mutta kertoo jotain miten nyt ei olla ajateltu asioita ihan loppuun.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 05.01.2016
Rating: 1
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Hyvää, rehtiä lounasruokaa. Hinta-laatusuhde kaupungin parhaita. Näköala piristää mieltä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 17.12.2014
Rating: 0

Erinomainen paikka! Hyvä ja rento ilmapiiri ja erinomainen palvelu. Hienot näkymät syödessä. Suosittelen lounaspaikaksi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.05.2014
Rating: 0

puhdas työmaaruokala. päätin yhden kerran kokeilla ja toiste en tule. 5 euroa olisi oikea hinta tuon paikan murkinalle. 8,9 euroa on täysin liikaa tuosta sapuskasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 07.02.2014
Rating: 0

Maisemanäkymä on hieno, se täytyy sanoa. Ravintola on viihtyisä ja on tavallaan sääli, ettei se sijaintinsa puolesta pärjäisi iltaravintolana. Itse lounasvalikoima on kuin yksinkertaistettu versio Ravintola Oivan kotiruokabuffet:stä. Ruoka on hyvää, tosin hieman ylihinnoiteltua.

Kannattaa tarkistaa lista etukäteen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 03.01.2014
Rating: 1

Oikeasti aika heikko lounaspaikka, joka tuottaa pettymyksen kerta toisensa jälkeen. Tänään oli tarjolla valtaviin köntsiin muotoiltua lihamureketta, joka kärsi suolan ja muidenkin makujen puutteesta. Sinappi korjasti asiaa. Salaatit halpispitseriatasoa, karkeaksi silvottua kaalia ja salaattia. Lounashinta yläkanttiin laatuun nähden. Maisemat plussaa, sisustus ankeahko.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 04.06.2013
Rating: 0

Maisemakuva.
Alppitalon kuudennessa kerroksessa, pienten kulmien ja hissimatkojen takana avautuu yksi kaupungin parhaista ravintolamaisemista. Lounaspaikalla tämä yläkerrokseen majautuminen kun ei ole mikään juttu. Näkymä itäisen Pasilan yli ei tunnu kovin ihmeelliseltä näin ajatuksena, mutta mitä ylemmäs kiipeää, sitä paremmalta nämä betoniviidakotkin alkavat tuntua. Toki silmien alle avautuvat Eltsun kenttä ja Alppipuisto ajatusta komistamaan.

Hiton tyylikäs, pienimuotoinen sisustus. Uusitut ikkunat, mutta vähän viileyttä saattaa talvipakkasella puskea. Henkilökunta rehellisellä ja suoralla meiningillä. Todella tervetullut fiilis. Suomalaista lounaskeittiötä parhaimmillaan.

Suppeahko salaattipöytä riittää, kun kaikki on duunattua. Erinomainen lihapullaviritelmä. Paljon makua - siis salaattipöydäksi. Lämpimissä tarjotaan riistakäristys sekä kasvisgratiini. Juustogratinointi on riittävä, juureksissa oikein sopiva kovuusaste. Käristys on sitä, mitä kuuluukin. Suolaa on niin pirusti. Puolukkahillo on korvattu hyytelömäisemmällä tavaralla.

Kahvi on maukasta, jotain reilun kaupan kamaa näemmä. Sen yhdistäessä näköalaan, tekisi kerrankin mieli jäädä istumaan ja pidentämään lounastaukoa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 23.10.2012
Rating: 1

Yksi kaupungin parhaista brussipaikoista. Monipuolinen valikoima ja ihana näköala.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 15€ Added: 13.10.2012
Rating: 0

Community

People interested in this restaurant


Location

Karjalankatu 2 A 3, 00520 Helsinki - Route
http://www.ravintolailma.fi/