Opens at 12:00

Ravintola-MAD

modern asian diner
Rating 3.7 / 5

Reviews (11)

Tilasimme ruokaa Woltin kautta ja tilauksen tultua huomasin että tilaamassani sushisetissä oli aivan väärät sushit. Lohisushit puuttuivat kokonaan ja ne oltiin ilmeisesti korvattu mauttomilla kurkkumakeilla. Puolet susheista oli vaihtunut matkan varrella ja korvattu pahanmakuisilla susheilla joita en ollut tilannut. Kaverin tilaamat kevätrullat olivat liian suolaisia ja paistettu nuudeli syömäkelvotonta. Emme asioi uudestaan, lounas pilalla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 05.02.2017
Rating: 0

A good seleccion of Asian dishes. Taste of the food was really good, too. Service is on a sluggish side though and please be prepared to have a strong smell from the kitchen which penetrates into the clothes.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.10.2016
Rating: 0

Lounaslistan vihreä curry -pohjainen annos oli todella maukas. Yksi parhaita moisia, mitä Helsingissä on tullut syötyä. Palvelu reipasta ja iloista.

Ulkoa ja osin sisältäkin paikka vaikuttaa hieman "epämääräiseltä", mutta älä anna sen hämätä. Tämän visiitin perusteella käyn MAD:ssa kyllä toistekin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 20.09.2016
Rating: 0

Söin vihreän curryn, ja se ei maistunut lainkaan autenttiselta, vaan geneeriseltä kiinalaiselta ruoalta. Raaka-aineetkaan eivät olleet erikoisen tuoreita tai hyviä. Jos ruoka on mielestäsi vain polttoainetta, eikä maulla ole mitään väliä, niin sitten neljän tähden arvostelut voivat olla sinulle relevantteja. Muuten en suosittele.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 24.08.2016
Rating: -1

Hieman kolkko sisiustus. Taustalla soi hillittyä aasialaista musiikkia. Saimme ”keittiön tervehdyksenä” pienen kupin kylmää lohta maustekastikkeessa. Pääruokia sitten odoteltiin puolisen tuntia. Sekä mustekala että katkaravut olivat aivan OK., mutteivat kuitenkaan loisteliaita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 30.06.2016
Rating: 0

Vakiolounaspaikkojani tällä hetkellä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 30.04.2016
Rating: -1

I've been visiting couple of times and the food was always delicious and service pleasant. The interior is not as cosy as it could be, but I'm sure they'll improve over time. Most dishes are really good value for the money too.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 10.04.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Autenttisinta kiinalaista ruokaa Helsingissä. Kannattaa tilata annoksia, jossa käytetään chiliä, koska käyttävät myös szechuan pippuria. Isot peukut tälle paikalle. Hinnatkin kohtuulliset.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 26.02.2016
Rating: 1

Monta Helsingin kiinalaista ravintolaa testanneena, voisi sanoa että tämä oli hyvä, lähellä autenttista. Raaka-aineet tuntuivat olevan perus kinua laadukkaammat ja sen huomasi maussa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 11.01.2016
Rating: 0

Hyvää ruokaa, hinnat eivät poikkeuksellisen korkeita. Kuitenkin hieman valju tunnelma, olimme ravintolan ainoat asiakkaat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 19.12.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant


Location

Lapinlahdenkatu 9, 00180 Helsinki - Route
+358451698366
http://www.ravintola-mad.com