Opens at 10:30

Ravintola Tilicho Helsinki Kontula

nepalilainen ravintola
Rating 4 / 5

Ravintola Tilicho on aito nepalilainen ravintola, jonka löytää osoitteesta Keinulaudankuja 4, 00940 Helsinki. Me olemme koonneet ruokalistamme perinteisistä ja herkullisista nepalilaisista ruokalajeista. Sen lisäksi tarjoamme myös valikoiman suosittuja eteläaasialaisia annoksia mukaan lukien curry-, tikka-, kofta ja tandoori-annoksia sekä naan-leipää. Useista annoksistamme on tarjolla myös kasvisvaihtoehto. Tulkaa maistamaan, kokemaan ja nauttimaan ainutlaatuisesta nepalilaisesta vieraanvaraisuudesta!


Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tilasimme kana- ja kasvisannoksen. Molemmat maukkaita, mutta aavistuksen rasvaisia. Kasvisannoksen perunassa jännä sivumaku, lienee ollut vähän vanhan puolella. Naanleipä hyvää, raitakastike ok, mutta vetistä. Summa summarum - keskitasoa vain aavistuksen parempaa nepalilaista. Hinnat kuitenkin mielestäni pikkaisen liian korkeat..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 30.05.2017
Rating: 0

Maaginen lounaspaikka ja alacarte iltaisin. Noussut viimeaikoina Kontulan parhaaksi ruokapaikaksi. Kaikki pelaa. Sijaitsee metriksen keskimmäisen ulostulon vastapäätä, eli kauempaakin kannattaa tulla!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.04.2017
Rating: 0
     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 14.09.2016
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Keinulaudankuja 4, 00940 Helsinki - Route
0505655656
http://www.ravintolatilicho.fi/

Options