Closed

Ravintolalaiva Wäiski

restaurant
Rating 1.8 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (18)

ruoka mukiinmenevää ja ihan ok, oli firman juhlat niin ei tietoa mitä maksoivat (liikaa? ). 9 egen virtanen baarissa kismitti kun mesta semiläävässä kunnossa, siirryttiin sitten pian naapurikaupunginosan baareihin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 1€ Added: 09.12.2015
Rating: 0

Hyvä asenne henkilökunnalla ja sopiva pilke silmässä koko ajan, ruoka hinta / laatu suhde kohdallaan, MINÄ ainakin ymmärrän että jos halaa gourmeta niin se maksaa enemmän. Tila oli meidän tilaisuuteen juuri sopivan rento (edellisen mielestä kolkko.... seura on se joka tekee paikan...) Voin vilpittömästi suositella paikaa (vihje kannattaa sopia ja tilaa listan ulkopuolelta ruuat, toimi meille ainakin hyvin ja saimme sen minkä halusimme)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 06.10.2015
Rating: 1
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Todella kolkko paikka. Menu oli laitosruokala laatua (tylsä & mauton, alkupala "toas skågen" oli tehty halpis paahtoleivälle & täytettä oli minimalistisesti) ja hinta 40€!
Lisäksi minusta on periaatteellisesti töykeää pyytää narikkamaksua (3€) jos ihmiset tulee yksityistilaisuuksiin / ravintolaan syömään. Meidän tapauksessa 1/2 tilasta oli tyhjä joten muutamat takit olisi hyvin mahtuneet sinne. Niin ja "erikoisolut" jääkaappi oli rikki, joten kaikki paremmat oluet oli lämpimiä. Surkea & kallis paikka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 43€ Added: 20.09.2015
Rating: 0

Eilinen vappulounas 1. 5.2015 oli todellinen rimanalitus. Salaattipöytä ok, pääruoka "nyhtöporsas" ja "broilerin patukat" täyttä moskaa! Kokemusta on neljältä edelliseltä vuodelta. Pöytä likainen edellisten ruokailijoiden jäljiltä, ystävällisestä palvelusta ei tietoakaan. Tämä perinne Wäiskissä loppui tähän! Terveisin
Tarja

     
     
     
Experience: Lunch Price: 32€ Added: 02.05.2015
Rating: 0

Pikkujoulu menu oli liian kallis ja pieni. Alkuruoka oli tosi pieni ja leipä ei tarjottu. Pääruoka (kalarulla) oli ok, mutta jälkiruoka - pointless. Normaalihinta tämmöselle menule olisi max 30 eur. Viinit olivat myös keskimääräistä huonommat. En suosittele!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 48€ Added: 06.12.2014
Rating: 0

Ruoka on ihan hyvää ja maittavaa,mutta palvelua ei useinkaan tahdo saada. Tiskillä joutuu odottelemaan pitkään ellei siinä ole palveluhenkilöä paikalla. Eikä auta vaikka soitttaisi kutsukelloa.Palvelussa siis rutkasti petrattavaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 26.07.2012
Rating: 0

Noutopöydässä ruoan laatu heittelee ajoittain. Usein on kuitenkin iloisia yllätyksiä, curryt ovat jostain syystä täällä usein hyviä. Salaattipöytä on aina ollut oikein mainio kun täällä olen käynyt.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 26.04.2012
Rating: 0

Hyvän makuinen kalacurry yllätti. Usein buffettien kalaruoat ovat sitä sun tätä, mutta tämä oli maukasta ja tuoretta. Lisukkeita oli riittävästi mistä valita, uunikasvikset ja perunamuusi maistuivat toisen pääruoan, porsaanleikkeen seurana. Ainoa miinus laihasta mehusta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 16.08.2011
Rating: 0

OK buffet, mutta elämyksen paikasta tekee ympäristö. Jos vielä hieman parantaisi, voisi olla perusmestan sijaan paikka minne asiakkaiden kanssa menisi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 12.01.2011
Rating: 0

Vielä pinnalla.
Pariinkin kertaan uponnut Ravintolalaiva Wäiski ei edes alueellisesti ole profiloitunut ruokapaikaksi juttutupien ja sävelien ja raikujen tasolle. Viikonloppujen bilepaattina Wäiski sen sijaan on toiminut jo vuosikymmenensä. Sijainniltaan muka-syrjäinen Merihaan Viking Line tarjoaa lounasta arkisin, muihin aikoihin tarjotaan vain massoille tilausruokailuja. Kesällä taitaa saada jotain iltahamppariakin Kukko-oluen rinnalle.

Ympäristö miellyttää. Vanhan laivan käytäviin tarttunut tupakansavu ja aidosti narisevat käytävät, WC-tiloista aistii alitajuisesti edellisviikonlopun sekoilut - kaikella hyvällä. Viima käy ikkunoiden raoista. Näkymä valittava meren puolelle Krunaan päin. Kasvoton palvelu, kuin olisi kännissä kaljaa jonottamassa. Pöydät kenossa, menen ylämäkeen. Ja duunareita. Raksamiehiä. Pukumiehiä. Eläkeläisiä. Suomalaisia ihmisiä. Ei kuitenkaan jonoksi asti.

Lounaslista yhdistelee klassista, raskaahkoa Suomi-ruokaa Eurooppaan laajentaen. Noutopöytä koostuu lähes jääkylmästä salaattiosiosta leipineen, keitosta sekä kahdesta lämpimästä, yllättävän monilla lisukkeilla. Jos buffet ei kiehdo, voi parilla lisäsentillä ottaa burgerin ja parilla eurolla jo leikettä ja pihviä.

Ruokajuomaosastolla on veden lisäksi tökerösti blandattua Mehukatti-vettä, sekä rasvaton ja rasvallisempi maito hanasta. Kuinka coolia! Kahvia ja teetä nautitaan kotimaisen jälkiruuan kera. Perinteiseen tapaan.

Vaikka makujen sinfoniasta ei aina voisikaan puhua, on Wäiski lounaskokemuksena suositeltava. Etenkin kesällä, kun lounas terassilta katsottuna muuttuukin pitkäksi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 07.01.2011
Rating: 0

Community

People interested in this restaurant


Location

Hakaniemenranta 11, 00530 Helsinki - Route
010 4203600
http://www.waiski.com/