Unknown

Robert's Coffee Aurinkolahti

Rating 2.8 / 5

Reviews (2)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Keskiverto kahvila, Aurinkolahden parhaalla paikalla.
Joka tosiaan nykyään tunnetaan nimellä Cafe Why Not. Kahvit ihan samanlaisia joka vuos eli perus hyviä, hinnatkin pysyneet lähes samoina vaikka rakennuksessa ollut mm. Robert's Coffee ja muistaakseni jokunen yksityinen yrittäjä.

Lisäksi myydään jäätelöä ja pikku suolaista ja vähän isompaakin täytettyä leipää. Syötävät tuoreita ja maukkaita. Jäätelötkin saman hintaisia kuin muualla, ei valittamista.

Paikan ongelmat tulevat vastaan ajoittain siinä ettei henkilökuntaa ole tarpeeksi josta seurauksena jonot pääsevät kasvamaan sietämättömiksi ja ulkona oleville pöydille kertyy roskaa. Suurinpana ongelmana näkisin kuitenkin sen että paikassa ei ole (edellisistä vuosista poiketen) tänä vuonna ollenkaan alkoholin myyntiä. Ymmärrän että kaikki eivät alkoholia juo, mutta kuitenkin moni juo ja kun paikkana on vielä aurinkolahden paras "terassi" johon aurinko paistaa lähes laskemiseensa saakka on silloin tapahtunut mielestäni suuri vääryys.

Puutteineen silti ihan kiva kuppila, jossa on mukava käydä vaikka työpäivän jälkeen käydä haistelemassa meri-ilmaa kahvikupposen äärellä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 4€ Added: 06.08.2014
Rating: 0

Loistava sijainti, keskinkertainen laatu. Kahvila sijaitsee unelmapaikalla Aurinkolahden uimarannan laidalla, ja rakennuksen moderni arkkitehtuuri on miellyttävä. On yllättävää havaita, että kyseessä on ketjukahvila. Ketjukahvilaluonne myös maistuu kahvissa: laatu ei vedä vertoja esimerkiksi Kaffecentralenin tai Torrefazionen kahville vaan on vähän kitkerää. Paikan loistava sijainti ja kaunis maisema paikkaavat kuitenkin paljon.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.07.2011
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Aurinkoranta, 00990 Helsinki - Route

Options