Opens at 17:00

Sashi Ravintola

Rating 4 / 5

Reviews (8)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ystävällinen palvelu, mukava sisustus, ja erinomaiset curry-ruoat lounasbuffetissa. Kaikki ruoat eivät välttämättä ole mahtavia, mutta jos pitää curry-kastikkeista niin täältä löytyy todella hyvää ja varsin aidon makuista thai-currya!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 09.12.2015
Rating: 0

Buffet- lounaalla. Kokonaisuutena hieman keskiarvon alapuolelle vastaavien buffettien searjassa.

Salaatti on perusjuttua tomaatinpalojen ja kurkun kera. Sushia myös lajitelma, kovin samantyyppisiä kaikki, koko on kivan pieni, ei tarvitse tunkea suuta täyteen, vaan mahtuvat mukavasti kerralla suuhun. Maultaan eivät säväytä sen kummemmin. Paras osio buffetissa on maukas, hyvin saostettu kasvispohjainen keitto, sitä olisi voinut syödä enemmänkin.
Mutta varsinaista pääruoka-osastoa pitää myös toki ottaa. Kanaa, tofua ja possua, joista valikoin kaksi ensimmäistä. Ihan hyvin on tulisuutta mukana, mutta muuten ruoat aika viilentyneitä, kana osin turhan isoina paloina ja maut eivät muilta osin mitään suurta nautintoa suo.

Sisustukseltaan tulee väkisin mieleen japanilainen ravintola. Siisti ja pienehkö, ei turhan täyteen koristeltu.
Palvelu on ystävällistä.

Hinta about kohdallaan tasoon nähden.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 06.05.2015
Rating: 0

Erittäin maistuva a´la carte. Annoksissa maistuvat kaikki ainesosat hienosti omina vivahteinaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 23.08.2014
Rating: 0

Hyvä lounasbuffetti. Buffetin sushit ihan maukkaita.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 14.08.2014
Rating: 0

Todella hyvä lounasbuffa alle kympillä. Tarjolla oli alkupalaksi maukasta kasviskeittoa ja raikasta ja tuoretta salaattia. Lisäksi oli 4-5 sorttisia susheja. Lämpiminä ruokina oli thaimaalaista kana-, kasvis-, tofu- ja possukastiketta riisin kera. Lopuksi vielä kahvit. Kaikki maistui tuoreelta ja hyvältä. Plussaa mukavasta henkilökunnasta ja kivasta miljööstä. Tullaan ehdottomasti toistekin!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 05.08.2014
Rating: 0

Alkuruoaksi satay-kanaa. Oli maukasta ja pähkinäinen kastike hyvä. Alla salaattipeti aika heikko esitys ja pilasi vaikutelman.

Pääruoaksi keltaista curryä ja katkarapuja. Näytti ja maistui aidolta thaimaalaiselta, jos vertaan Thaimaassa syömääni. Katkarapuja oli reilusti, ja mausteet (korianteri, kumina, kookosmaito jne) toivat mieleen Thaimaan.

Olutta tai viiniä ei saanut, joten en tänne varmaan illalliselle mene. Arkiruoaksi oli ihan ok.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 03.07.2014
Rating: 0

Erittäin hyvä lounasbuffet Tunturikadulla. Tätä paikkaa voi suositella maukkaasta thai-ruuasta pitäville! Lounaaseen kuuluu keitto (tänään se oli mustajuurikeitto), raikkaan tuore salaattipöytä (jäävuorisalaattia, tomaattia, kurkkua, maustekurkkua, maissia, papuja sekä makeja & wasabia, soijaa, inkivääriä) ja pääruokabuffet, jossa on noin viittä lämmintä thai-ruokaa. Buffetpöydän ruokien listaan on merkitty laktoosittomuus ja gluteenittomuus, mikä on hienoa. Gluteeniton vaihtoehto oli tänään Panang Kai (kanaa Panangcurrykastikkeessa), joka oli erittäin herkullista ja juuri sopivan tulista. Ehdottomasti maistamisen arvoista! Jälkiruokana on kahvia tai teetä sekä keksiä. Tee hyvää vihreää teetä.

Ruoka-annoksia on myös ostettavissa mukaan.

Paikan sisustus on valkoisen tyylikäs ja valoisa. Kannattaa käydä tutustumassa paikkaan ja kokeilla laadukasta ja maittavaa lounasruokaa erittäin kohtuulliseen hintaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 02.07.2014
Rating: 0

Melkein.

Aa Han Thaita en pidä oikein minään, joten thai-aasialaisen Sashin vaivihkainen avautuminen kotikulmille sai toiveet Tuk Tukin kaltaisesta korttelithaikusta heräämään. Ravintolan päävaikutteet mukaan Thaimaasta, mutta ainakin jonkin sortin sushimenu täältä löytyy myös, kuten niin usein nykyään on näiden ravintoloiden laita.

Tunturikadulla ei ole tainnut olla aiemmin mitään ravintolaa, joten toivottavasti porukka löytää paikalle. Ei kaikki kerralla kuitenkaan, sillä asiakaspaikkoja lienee tusinasta pariinkymmeneen. Pakolliset tervehtivät kissat löytyvät toki kassatiskiltä, mutta muuten paikka on sisustettu hyvin skandinaavis-modernisti. Kirsti Paakkasellekin kelvanneisi paikan mustavalkoinen värimaailma. Jotain thainkielistä tekstiä seinältä löytyy, mutta Farangin jälkeen luultavasti kaupungin vähiten aasialaisen näköinen aasialainen ravintola.

Lista on melko lyhyt ja niin kuuluukin tämän kokoisessa paikassa olla. Hinnat osittain proteiininlähteen mukaan, tofulla lähdetään 11 eurosta ja murhatuista merenelävistä saa kaivaa kuvettaan 15,50e. Sijainti ja sisustuksen taso huomioonottaen mielestäni aivan siedettävät hinnat.

Tilasin mukaan kevätkääryleitä ja keltaista currya, tofulla toki. Curryn sai ilman kalakastiketta. Tarkoituksenani oli tilata kevätrullien tuoreversioita, mutta tilailin omaa osaamattomuuttani sitten kuitenkin perinteisiä friteerattuja versioita. Ei varsinaisesti harmittanut, koska ne olivat ensiluokkaisia. Eivät läpitunkevan rasvaisia, vaan rapeita, hyviä, mitänäitänyton. Dippikastike niin ikään erinomaista, jos nyt vähän valuvaa, joka miinus ainoastaan siksi, että sitä oli vaikea saada riittävästi kääryleen kyytiin.

No se curry sitten. Saman hintaluokan Tuk Tuk on lyönyt genressään riman korkealle, ja ei siihen kyllä ylletty. En tiedä rampauttiko kalakastikkeettomuus annoksen, mutta jotain siitä selvästi puuttui. Välillä maistui myös selvästi, että curryjauhetta oli annosteltu siinä määrin, ettei se kaikki enää liuennut liemeen. Friteerattu tofu oli laadultaan jotenkin tunkkaista, soisin sen vaihdettavan parempaan. Muut ainesosat sitten perunaa ja porkkanaa, eli jotain siihen olisi varmaan vielä sopinut.

Annoskoko jossain perus-sopiva-pieni -koordinaatistossa kriteereistä riippuen, omalla kohdalla alku+pääruokakombon jaksoi syödä ihan hyvin eikä rääppäisiä jäänyt. Ravintolassa syömässä ollut natiainen sen sijaan vei puolet annoksestaan doggie bagissa mukaan. Lastenannoksiakin täältä saa.

A la carten lisäksi löytyy lounasta, brunssia ja cateringia. Palvelu ystävällistä ja iloista, jos nyt tilasinkin tiskiltä.

Kaikenkaikkiaan oikein sympaattinen lisäys Etu-Töölön ravintolatarjontaan. Olisin toivonut, että pääruoka olisi osunut paremmin kohdilleen, mutta täytyy tarkkailla tilanteen kehittymistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 23.06.2014
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (3)


Location

Tunturikatu 18, 00100 Helsinki - Route
0447766505
http://www.sashi.fi

Options