Closed now

SIS. Deli + Café Keskusta

Rating 2.9 / 5

Reviews (2)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kalevankadun SIS. Deli sijaitsee hyvillä positioilla keskellä kaupunkia. Sinne on helppo tulla ja sieltä on kätevä jatkaa matkaa toimistolle. Aamiaista (10,50 €) tarjoillaan seitsemästä puoli yhteentoista. Neljän hengen porukkamme treffit oli sovittu varttia vajaa kahdeksaksi, mutta pieni paikka oli silloin jo puolillaan. Tilat ovat niukat. Sen vuoksi pöydät ja tuolitkin ovat mallia siro. Tuntuukin, että helpointa olisikin vain poimia kahvi kainaloon ja jatkaa matkaa. Mutta se ei ollut tarkoituksemme. Tarkoituksemme oli nauttia paikan päällä aamiaisbuffetin antimista.

Aamiaistarjonta oli monipuolisen mielenkiintoinen. SIS. Delin aamiaista ei kannata vertailla hotelliaamiaisiin, koska ne ovat kuin eri planeetalta. Perinteiset pekonit, makkarat ja munavoit loistavat poissaolollaan ja tilalla on tervehenkisempiä tuotteita. Erilaisia tahnoja ynnä muita vastaavia ihmeellisyyksiä oli niin paljon, että eihän niistä kaikista ottanut edes selvää. Niinpä pitäydyinkin melko konservatiivisissa valinnoissa. Sehän on muuten niin, että kun kavereita näkee pitkästä aikaa, ei tule niin keskityttyä yksittäisiin ruokiin. Puuroa tuli kuitenkin syötyä pitkästä aikaa, ja mansikoiden kera se olikin oivallista. Lisäksi voisi mainita jälkiruokana olleet banaanipannarit, jotka olivat herkullisia!

Kalevankadun SIS. Deli tarjosi hieman erilaisen, mutta kiehtovan aamiaisen. Tilat ovat kuitenkin minimaaliset eikä esim. pöytävarauksia voi tehdä.

Lisää arvosteluja blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 10€ Added: 06.07.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.11.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Kalevankatu 4, 00100 Helsinki - Route
0104229301
http://www.sisdeli.fi

Options