Opens at 10:30

Skøgul

Nordic restaurant
Rating 3.8 / 5

Skøgul is a fresh Nordic-style lunch & a la carte restaurant with cocktails. The dishes are prepared using delicious seasonal ingredients. Feel free to stop by for morning coffee, lunch, dinner or why not a glass or two!


Customer experience

Vegetarian
Vegan
Accessible

Reviews (1)

Illallisella extempore perjantai-iltana. Menimme aika myöhään ja suuri osa asiakkaista oli jo illallisen loppupuolella. Ensimmäisenä vastaan iski akustiikka, eli ravintolan salissa on aika kova hälinä ja katossa ei ole akustiikkalevyjä. Ei oikein meinannut saada seuralaisen puheesta selvää.

Tarjoilija järjesti meille pöydän, mutta unohti sitten meidät vaikka oltiinkin ns. suoraan nenän alla baaritiskin edessä missä hän päivysti parin metrin päässä. Kävin pyytämässä lopulta listan ja juotavaa.

No sitten alkoi tapahtumaan. Ruokalista oli kompakti ja viinit valittu siihen.

Listalta löytyi maa-artisokka keittoa ja Kasvisrisottoa ja seuralainen otti juustolautasen alkuun ja päivän kalan, joka oli nieriää.

Keitto oli tosi hyvää, ja mietin lusikoidessani, että mitähän spesiaalia tässä oikein on. Kokki tuli kyselemään mitenkä maistui ja hän kertoi että oli hauduttanut sipulit aivan nesteeksi ja siitä puristanut pureen keittoon raidoiksi. Täydet pisteet multa. Risotossa oli maut huolella valittu myös.
Seuralaisen juustolautanen oli suuri. Ja Nieriä oikein onnistunut. Palvelussa ja miljöössä vielä uuden ravintolan kankeutta vähän, mutta jatkoon, ruoka oli hyvää!     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 27.11.2017
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Välimerenkatu 14 A, 00220 Helsinki - Route
+358 50 346 0206
https://skogul.fi/

Options