Unknown

Southern Fried Chicken, Forum (pohjakerros)

Rating 4 / 5

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Paikka sijaitsee vilkkaassa paikassa mutta ravintolassa saa syödä ja olla rauhassa. Ruoka on erittäin hyvää ja vieläpä halpaa ja valikoima sopivan laaja. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Lähtiessä oli ilahtunut olo ja maha täynnä ja oli ehdottomasti paras pikaruokapaikka kokemus suomessa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 4€ Added: 23.06.2011
Rating: 2

Täällä on monta kertaa käyty ja käydään uudestaankin. Ruoka on todella hyvää pikaiseksi kebab-ruoaksi ja palvelu pelaa. Myös hinta on kohdallaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 15.05.2011
Rating: 1

Rappujen alla.
Manskun suuremman SFC:n sivupiste sijaitsee Forumin food courtin takanurkassa, Alkon liikkeen syrjässä. Asiakaspaikat ovat sijoitettuna sujuvasti rappujen alle, luoden ruokarauhaa aterioinnille. Palvelu on mutkatonta, jopa ystävällistä.

Muutamalla eurolla irtoaa mukaan pitaleipäkebap limonadin kera, liekö kyseessä pysyväistarjous. Torsoliha on yllättävän maukasta, voimakas kastike jopa ykkösluokkaa. Salaattia on runsaasti, valkosipulinen soosi sekin mainio. Vaikka omaatuntoa kolkuttaa ajatuksen tasolla, on tässä hintaluokassa tämä liikekummajainen jopa suositeltavissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 4€ Added: 24.04.2011
Rating: 2

Location

Mannerheimintie 14-20, pohjakerros, 00100 Helsinki - Route
09 685 7721